Forumi Horizont Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32]
Trego 318 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Zeshkanet vs Biondet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18273)

Postuar nga Antip@tre@ datë 09 Mars 2011 - 02:48:

e paskan mar Brunet

Postuar nga al74 datë 10 Mars 2011 - 03:04:

ky sondazh nuk mbyllet asnjehere. thuhet qe per shkak te efektit sere bjondet per mbas rreth 50 vjetesh do fillojne te numerohen me gishta .
kur athere te rikthehen me pa kto faqe do thojn : ehhh ca kohesh te bjondeta !!!!

Postuar nga AngelDevil datë 10 Mars 2011 - 04:47:

Per sa kohe gjigandi i prodhimeve kozmetike te funksionoje nuk shterojne biondet Al pa merak

Postuar nga lule datë 11 Mars 2011 - 13:53:

'A young blonde woman is distraught because she fears her husband is having an affair, so she goes to a gun shop and buys a handgun.
The next day she comes home to find her husband in bed with a beautiful redhead. She grabs the gun and holds it to her own head. The husband jumps out of bed, begging and pleading with her not to shoot herself.
..Hysterically the blonde responds to the husband, "Shut up...you're next!" '.

Postuar nga shelgu datë 11 Mars 2011 - 23:27:

Thuhet se Adami im gjysh, kishte qene i martuar me Lilith. Kush e googllon kete emer e gjen se cila ka qene, ka edhe ca foto te bukura.

Ishte brune kjo gruaja e gjyshit, madje zeshkane.

Vec kishin sherr gjithone, epr pune pozicionesh, ajo thoshte pse ti siper, dua une, gjyshi im po kokederr donte ai, e kshu nje dite i iken nga shtepia fare kjo Lilith-i.

Pastaj Zoti si e pa qe Adami mbeti vetem e po merzitej, i erdhi keq per te dhe si e vuri ne gjume i shkulli brenjen e beri even, gjyshen e Turrlit. Kur mora vesh se gjyshi ishte martuar dy here u cudita. Njehere me nje zeshkane dhe njehere me bjonde. Pune e bukur vertet.

Postuar nga Eria datë 12 Mars 2011 - 05:58:

Postuar nga AngelDevil datë 12 Mars 2011 - 19:25:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Thuhet se Adami im gjysh, kishte qene i martuar me Lilith. Kush e googllon kete emer e gjen se cila ka qene, ka edhe ca foto te bukura.

Vec kishin sherr gjithone, epr pune pozicionesh, ajo thoshte pse ti siper, dua une, gjyshi im po kokederr donte ai, e kshu nje dite i iken nga shtepia fare kjo Lilith-i.

Pastaj Zoti si e pa qe Adami mbeti vetem e po merzitej, i erdhi keq per te dhe si e vuri ne gjume i shkulli brenjen e beri even, gjyshen e Turrlit. Kur mora vesh se gjyshi ishte martuar dy here u cudita. Njehere me nje zeshkane dhe njehere me bjonde. Pune e bukur vertet.

O zot o zot sa sexy e paske pas gjyshen vllai.. dhe cifute dhe sexy

Postuar nga RIP Gibbs datë 12 Mars 2011 - 23:17:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

ajo fjale "brinje" ne hebraishten e vjeter nuk do te thote brinje me tamam por do te htote "fare" Prej fares se tij beri Even, fara mund te jete qelize mund te jete sperme a ku di une por vec brinje nuk ehste

Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32]
Trego 318 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.