Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)

Postuar nga Bledumi datë 04 Dhjetor 2003 - 03:08:

Amor

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Akoma si gjetet se kush jane???
Shpejtoni pak procedurat cuna...

Amor,kemi nje hall....
kemi probleme me zgjedhesit...Bucs si antar i OSBE-se qe eshte,nuk po e ben punen sic duhet....Une bashke me Shenjtorin kemi vendosur ta heqim nga puna...A do pranoje te vije ne vend te tij...Per rrogen bisedojme..
Duhen permbushur standartet Evropiane,duhet te marrin pjese me shume se 55-60% e zgjedhesve...deri tani kane vajt 40-45%....

Postuar nga amor alucius datë 04 Dhjetor 2003 - 03:10:

Talking

Kete pune duhet ta shqyrtojme ne prani te tije dhe jo ta vrasim mbas shpine cunin :p...do e vendosim neser se sonte nuk kam perfunduar me studimet dhe me duhet te vazhdoj.
Urojini njehere tetes fat neser per provimin

ciao kalamaja

Postuar nga Shenjtori datë 04 Dhjetor 2003 - 03:10:

Angry Arsona

O moter po ku je moj ku je se me bere merak mua. U bene dy dite qe nuk te shof. Me ke me bredh ti eeeeeee??

Moj ca morra vesh une qe kishe vajt tek Bari ti eeee.

Kusht ta dha lejen ty qe te shkosh neper bare dhe te pish. A e di ti qe per femrat ka rreziqe kur behen tap.
Me vrap tani shko shpej e ne shtepi se te vdiqa...... bej shaka se te kam xhan, por mos te te shohe me here tjeter tek bari duke pire.

Postuar nga Shenjtori datë 04 Dhjetor 2003 - 03:12:

Talking Amor

GJYSHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Suksese neser ne provim.

Sa per pune e punes kur te jesh gati ti. Ne GJITHMONE GATI jemi.

Postuar nga Bledumi datë 04 Dhjetor 2003 - 03:13:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kete pune duhet ta shqyrtojme ne prani te tije dhe jo ta vrasim mbas shpine cunin :p...do e vendosim neser se sonte nuk kam perfunduar me studimet dhe me duhet te vazhdoj.
Urojini njehere tetes fat neser per provimin

ciao kalamaja

Paske provim neser ti moj....hajd marrsh nje 10 te madhe,dhe na ndero....

Ok.kete pune e diskutojme neser..E kam thene une seshte BUcs per pune jo...me gjithe ate rroge dhe ben numra..e zot...

edhe njehere..urime per neser dhe marrsh cfare te doje zemra,TETA.:p

Postuar nga amor alucius datë 04 Dhjetor 2003 - 03:14:

Talking

Gjyshiii shume pak me e madhe se ti duhet te jete dhe teta ndaj nese jam gjyshe ti je gjysh

Postuar nga amor alucius datë 04 Dhjetor 2003 - 03:16:

Talking

Shenjo merr cike shembull nga Bledi,te pakten me uroi dy here :p

Bledi thx,do i afrohem 10-tes ....

ikaaa

Postuar nga Shenjtori datë 04 Dhjetor 2003 - 03:22:

Jo Gjyshi esht Black

Nejse mqs Bedi te ka uruar dy her une te them te marresh 11.

suksese suksese suksese suksese suksese suksese .

Per te nenten here suksese

Postuar nga Bledumi datë 04 Dhjetor 2003 - 03:25:

ik ik Amor,meso dhe na ndero....
ate muhabetin e bejme neser Ok....
hajd edhe njehere,se u be boze,SUKSESE....:p

Postuar nga arsona datë 04 Dhjetor 2003 - 05:00:

Cool erdha una o lala

hej o bledumi po si o si mbaj mend une brunken dhe hirushen ore ate brunken e mbaj mend shume mire madje, he ajo eshte ajo goca e vogel qe lozia una me kukulla dhe shpira pastaj u rrit shpejt ajo e spo rrinte me me mua po rrinte me ty, mire o la mire yll fare e ke ate shoqen...
o shenjtori po ku je o vella, mire mire me fal qe vajta pa te pyetur ty tek bari po pyeta ate byrazerin tieter e ai tha ok hajde pastaj edhe mami stha gje, ne u kenaqem ate dite po do ishte me qejf sikur ta kishim dhe byrazerin tieter dmth ty.
ok la te premtoj pa pyetyr ty me nuk vete tek bari ok
hej a ju ka motra ylla juve sa te mire jeni hahaha bye bye

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.