| Forumi Horizont | Gjithsej 36 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 » Trego 1758 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18229)
dhe ... heshtje, ah kjo heshtja
mos na mbaro krejt shishen sonte 
te pershndes me ket kongen ne sfond
'sharped dressed man, naten.. 
ahahahahaha me ndjek ritmin ......
.... ufa ..... me kenaqesi edhe shishen tjeter
naten Moon Cherry
p.s. - pse thone qe : heshtja flet me shume
C'ke bere gjith keto ndyshime o Glak?
thua ??!!
ahahhahah ........ gzuar !!!
p.s. - gjithmone per mire
ka gja me pi sonte apo jo
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ka gja me pi sonte apo jo
Pershendetje,
C'fare ofron mejhonja sonte?
me tranove me ato sandale zooooot sa me pelqejne ktyre u them sandale un jo kto qe na tregojne tani neper moda
Po ku dine te vishen ata te modes..? 
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Po ku dine te vishen ata te modes..?![]()

Qenka bosh mejhonja sone.
Duket sikurse eshte lehtesuar gjendja. Gjysma e se keqes po kalon, rehabilitimi ka nisur. Metodat makiaveliste aspak te moralshme nuk e lajne kurre ate qe u tha dhe ate qe u be.
ka naj gja sonte a hic se ma tha fyti
dylan me shuaj nje kuriozitet?
vendbanimi thote vlore,nga e shkruajtura me dukesh si nga skaji tjeter..tropoja beach psh 
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
dylan me shuaj nje kuriozitet?
vendbanimi thote vlore,nga e shkruajtura me dukesh si nga skaji tjeter..tropoja beach psh![]()
ncuk jo tropoje moj e vlores jam po cik theks ndryshe
Citim:
me tranove me ato sandale zooooot sa me pelqejne ktyre u them sandale un jo kto qe na tregojne tani neper moda![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Qenka bosh mejhonja sone.
Duket sikurse eshte lehtesuar gjendja. Gjysma e se keqes po kalon, rehabilitimi ka nisur. Metodat makiaveliste aspak te moralshme nuk e lajne kurre ate qe u tha dhe ate qe u be.

Sa rehat qe eshte ky piktori.. mu si dylan.. ja shih dylan zere se ke pare piktorin 
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Sa rehat qe eshte ky piktori.. mu si dylan.. ja shih dylan zere se ke pare piktorin![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Sa rehat qe eshte ky piktori.. mu si dylan.. ja shih dylan zere se ke pare piktorin![]()
Citim:
se kam kuptu ca ke dehst me than per zotin

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Po une pse e kuptova me?
Ja te ta shpjegoj:
Piktori eshte qun i mire, i respektum dhe i dashtun fort.
Kshu eshte edhe dylan.
Veq ti ke nje te mete, ben sikur mban ramazan dhe fshehur kushedi ...
![]()
ndoshta nga kjo
Te te jap nje raki te forte meqe je ne mejhane se kushedi te shkon mendja te behs gjera te mira pastaj.

Citim:
Te te jap nje raki te forte meqe je ne mejhane se kushedi te shkon mendja te behs gjera te mira pastaj.
![]()
po per gjum ama
Kompletojme , ja dylani iku me fjet, une sapo u zgjova nga gjumi.
jo sika me fjet sn po mendoja si jan disa tjua qish nanen ne bir e pillit e kur jua qin nanen ne bir te pillin fillojn te frrasin bab
ma e keqja a kur disa u duket vetja s eca jan sikur pillina han per ta e fundja i shumezojme me zero
Me qete dylan. Nuk e di se kush mendon ashtu per ty, mesa te njoh, nga shkrimet nuk te jep kete pershtypje.
Citim:
Me qete dylan. Nuk e di se kush mendon ashtu per ty, mesa te njoh, nga shkrimet nuk te jep kete pershtypje.
Shko me fjet se te kalon. Gjumi eshte qetsuesi me i mire. Problem eshte kur çohesh me kacabuj.
Mblidh trute e kokes goce pa pesu gje tjeter se e keqja s`ka fund thone.(Per dylan ky mesazhi)
Citim:
Shko me fjet se te kalon. Gjumi eshte qetsuesi me i mire. Problem eshte kur çohesh me kacabuj.

Pi edhe nje raki para se te flesh dylan dhe mos shiko endrra erotike se aman kush degjon pastaj Piktorin

Citim:
Pi edhe nje raki para se te flesh dylan dhe mos shiko endrra erotike se aman kush degjon pastaj Piktorin
![]()

A ka kiki te kjo mejhonia?
Glakus ja ku e kengen pije zgjidhe vete imen
Glak ku je mer kaqol, se po te thrresin.
Oj po qy ore, thone andej nga Berati?
Bionde, nga humbe ti mi?Krejt pa shije o ky forum kur mungon ti.Po e them une se po prite ta ngjosh nga Shelgu
Shelg nga Gjirokastra je ti?
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Bionde, nga humbe ti mi?Krejt pa shije o ky forum kur mungon ti.Po e them une se po prite ta ngjosh nga ShelguShelg nga Gjirokastra je ti?
![]()
..po ku e ka mendjen shelgu me thon fjale te mira atij i eshte bere mendja petlla.
sa mora nje birr tesh noshta vec nje meze po nae qet mejhanja
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Bionde, nga humbe ti mi?Krejt pa shije o ky forum kur mungon ti.Po e them une se po prite ta ngjosh nga ShelguShelg nga Gjirokastra je ti?
![]()

S`para me pelqejne Biondia por gjithcka qe vendos ti me pelqen (per inat te shelgut) 
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
S`para me pelqejne Biondia por gjithcka qe vendos ti me pelqen (per inat te shelgut)![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
hahahah dhe une mendova se te pelqenin ty ti paske hallin te xhelozosh shelgun eh si u be kjo pune mor aman u bame lamsh u bame .
Kalofsh sa me mire e sa me bukur kete vere Eliz shpresoj qe kjo kenge te pelqeje te pakten(une dhe Orfeu vdesim e kendojme ne duet hahahahah)
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Kalofsh sa me mire e sa me bukur kete vere
S`e ke idene si dhe sa kam pritur per diellin e kesaj vere.Do zoti ndricon fort 
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
...mere dhe shelgun gjekundi se ngeli te komshia.
Se per pak harrova.MJAFT me kete kengen. E bukur eshte,e degjuam plot here,ngjo ndonje gje tjeter tani.
shelg kshu me gjithe gjyslyke apo pa gjyslyke do i hash syte .
- pershendetje Bionde , gjithmone kenaqesi qe te kemi ketu .
rrofsh per kengen
- nga nji dopio te gjitheve sa jane ne Mejhone dhe ......... o Shelgo t'kom thon rri urte eeeeeeeeeee apo kshu e keni ju beratsit pini dy gota dhe ....
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
- pershendetje Bionde , gjithmone kenaqesi qe te kemi ketu .
rrofsh per kengen
- nga nji dopio te gjitheve sa jane ne Mejhone dhe ......... o Shelgo t'kom thon rri urte eeeeeeeeeee apo kshu e keni ju beratsit pini dy gota dhe ....![]()

ja ... robit te mire vetem per mire i vete mendja
...ajo ka qen icik e merzitme ( e trishtume medemek ) kto kohe ... dhe i kom nejt afer me i heq stresin
ahhhhhhh 
ahhhh........pishe 
o shoku ca do me tqeras sonte?
ooooo mrama Mon Shehrri
si fillim vendos nji muzik iher ..... pastaj ne varesi te asaj bojm edhe porosine
( porosi ma e padjallezume mooooooo ska ) ishte mendim pa ze ky 
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
ja ... robit te mire vetem per mire i vete mendja
...ajo ka qen icik e merzitme ( e trishtume medemek ) kto kohe ... dhe i kom nejt afer me i heq stresin![]()
ahhhhhhh![]()
| Gjithsej 36 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 » Trego 1758 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.