Forumi Horizont Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 311 312 313 314 315 316 317 318 319 [320] 321 322 323 324 325 326 327 328 329 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga BIONDIA datë 06 Gusht 2010 - 22:28:

Mendim i castit ;pse kemi nejt kaq kohe larg njeri tjetrit ?...

Postuar nga shelgu datë 06 Gusht 2010 - 22:37:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Nuk te kerkuam te na lesh virgjerine ne deren e forumit, xhanem. Si etape te pare psh. ato tangat e lateksit te leoparduara jane ide e mire.

C'ka Cécé-ja? Kush e ka merzitur?

Moj, po ato t'i nxjerrin allatet ne mexhelis me, car thua kshu. Te qudisim dynjane a si?

Oj. Tanga me thote. Le qe te cjerrin ne nje vend. Une cuditem si i mbajne ca e ca.

Mire e ka Ikbalja qe mban citjane.

Te bollshme i do a, te rehatshme i do a...

Edhe ne te shpeton gje prape s'merret vesh.

Tani ane dale ca qitjaner moderne thone, po kush e di. Une me bokse dhe...

Amor, ti qitjane ke?

Postuar nga BUCS datë 06 Gusht 2010 - 22:54:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Mire e ka Ikbalja qe mban citjane.

Te bollshme i do a, te rehatshme i do a...

Edhe ne te shpeton gje prape s'merret vesh.

Tani ane dale ca qitjaner moderne thone, po kush e di. Une me bokse dhe...

. Qitjanet jane te modes se fundit...thone se kane zvendesuar strecet

Postuar nga AndreaPirelli datë 07 Gusht 2010 - 02:18:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Ps: Po kerkon medoemos te hakmerresh, se per cfare vetem ti e di. Nqs s'do te flasesh më me mua, mos fol me kunja...ne ke mundesi mos me fol fare. Flm !

Po dua te hakmerrem per ate dite qe erdha aty dhe ti nuk ma dhe ............... per ate dite qe po flisnim ne chat .... dhe une ta kerkova dhe ti me the jo se jam me ato ............... per ate dite qe ......................................................................................................... .

Cec ............. duket qe nuk ke kapur asgje nga ato qe kam thene une ....................... po nuk eshte faji im .................. . Dhe as qe me shkon ndermend te filloj e te shpjegohem nga e para ...............

Postuar nga BIONDIA datë 07 Gusht 2010 - 02:56:

...sa keq eshte kur shemben idhujt e kur mendon se eshte faji i zvarranike ,dhelprave dinake i jenave qe me jashteqitjet e tyre bene qe ky idhull te rendohet dite mbas dite e me ne fund te bjere ...di vetem qe do me mungoje ky idhull dhe shume

Postuar nga AndreaPirelli datë 07 Gusht 2010 - 03:06:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
...sa keq eshte kur shemben idhujt e kur mendon se eshte faji i zvarranike ,dhelprave dinake i jenave qe me jashteqitjet e tyre bene qe ky idhull te rendohet dite mbas dite e me ne fund te bjere ...di vetem qe do me mungoje ky idhull dhe shume

Arriva Dzeko ...................... dhe do shkojne gjerat ne vend ............

Postuar nga shelgu datë 07 Gusht 2010 - 05:47:

E o Turll, qe me turperove.

Mbetet vetem Glaku qe i kam besim tani.

U pa puna, duhet thirrur IQBeu te vere rregull

Postuar nga AndreaPirelli datë 07 Gusht 2010 - 06:10:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
E o Turll, qe me turperove.

Ce o ??????????? C'bera une ?????????? Material te dhashe .............. se nuk do ta shfrytezosh ti c'faj kam une ?????????

Postuar nga shelgu datë 07 Gusht 2010 - 07:02:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Ce o ??????????? C'bera une ?????????? Material te dhashe .............. se nuk do ta shfrytezosh ti c'faj kam une ?????????

Turp se do te gjeja dhe nuse pa le.

S;ka nuke kaq ta besh dhembin se je goj pis. Hajt kerko falje.

Glak ti mos bej si ky se do te kallzoj tek nipi.

Seriozisht Turll, Turp.  Te gjithe kane allate, po nuk i nxjerrin ne mexhlis.

Postuar nga Deb* datë 07 Gusht 2010 - 12:48:

Edhe pushimeve po u vjen fundi. Me mire se po filloj te ndjehem e lodhur...Ka nevoje njeriu dhe cik per monotoni qe t'ja ndjej lezetin pushimeve.

Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 311 312 313 314 315 316 317 318 319 [320] 321 322 323 324 325 326 327 328 329 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.