| Forumi Horizont | Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 318 319 320 321 322 323 324 325 326 [327] 328 329 330 331 332 333 334 335 336 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
...Iku (gati) dhe nje dite !!!

hahaaaaaaa
Filloj te bjere bore edhe ne Shkoder.

E shkuara mbetet e shkuar ... sec me erdhi keshtu ne mendje....
Epo te habitshem jane ca njerez, e mbivleresojne veten ne ate mase duke mos marre parasysh fare se ishte dhe fati i mire qe u gjenden ne ato rrethana per te marre ate formim dhe per te patur ate mentalitet, modestia eshte thelbi, por sa me prepotent me pak modest je kuptohet.
gjynah qe se kuptojne, shume gjynah.
Thone qe fati i njeriut eshte i shkruar....
Thone qe njeriu e ben vete fatin e tij....
Thone qe mjafton vetem deshira e mire dhe gjithcka mund te ndryshohet dhe rregullohet per mire....
Shume gjera jane thene dhe thuhen,por ciles ti besoj une,qe mos ta quaj veten pa fat.
Jeta na nxjerre pengesa para,sa here qe vendosim te jemi te lumtur,sa here qe duam te harrojme te shkuaren,lotet,vuajtjet& ti hapim deren lumturise.
Na e kane ndaluar buzeqeshjen,na kane denuar me vuajtje dhe ndarje dhe largesi.
Une skam frike nga pritja,kam frike nga harresa...
Nje pengese me shume,a thua ta gjej forcen dhe kesaj here per ta perballuar...
As lot skam me,as force skam me.
Po kam inat,kam kokefortesi,dhe kjo do me beje te eci para.
Sic eshte thene dikur ne nje film.....Per inat te botes,une do jem e lumtur....
Ke per ta pare fati im kush eshte me kokeforte dhe kryenec ti apo une?
Nuk me njeh mire,une s heq dore kurre,nga asnje dhe nga asgje.
KURRE!
Heret a vone une do fitoje!!!
Ah po kam dhe durim,ta dish!
Thone qe dashuria s'njeh kufij. C'ndodh atehere kur nje peshk i ujrave te embla bie ne dashuri me nje peshk te ujerave te kripura??
Pune peshqish!!
eshte e habitshme sa shume qe mendojne njerezit...plot 327 faqe mendime! disa xhirojne rreth te njejta mendimeve,disa i vjedhin,disa nderrojne lekure nen to...e habitshme!
"I will always be the virgin-prostitute, the preverse-angel, the two faced sinister, and saintly woman"-Anain Nin
Perkthimi: "Une do jem gjithmone prostitua e virgjer, engjelli i keq, nje shpirtkeqe me 2 fytyra, dhe nje grua e engjellore e pafajshme"
Keto mendime me vijne ne koke.....
Pikerisht ky pershkrim..
me beri kurioze te dija me teper per autoren, qe s'ma kishte zene veshi asnjehere, francesen diariste...e njojtur per journals-ditare dhe letersi erotike.
me duhet dhe mua nje vaske, per zotin!
Interesant perkufizimi qe i ka bere vetes shkrimtarja e larpermendur nga Enigma! 
| Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 318 319 320 321 322 323 324 325 326 [327] 328 329 330 331 332 333 334 335 336 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.