Forumi Horizont Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 320 321 322 323 324 325 326 327 328 [329] 330 331 332 333 334 335 336 337 338 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)

Postuar nga Cyclotomic datë 09 Shkurt 2004 - 02:03:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Laudrup,pse tregohesh njeri i dobet,pse ofendon.Nuk ke ekip te forte qe te mbrosh,mos kalo nga ofendimet.!!me vjen keq,nuk mund te zgjidh hall ty.Ti sme njeh mua o njeri.Eshte e qarte se jemi vetem ne kompjuter dhe leshojme fjale dhe jane te padobishme.Por une behem i njohur se nuk jam si puna jote.mua Erjon me quajne ne Boston rri,nga Vlora jam.Ti rri ne amerike.Behu edhe ti i njohur si une se me duket se eshte me mire,me e drejte..here tjeter fol me me edukate se je nga nje familje e kulturuar.Po fole piste do ti shkul veshet dhe do ti jap ne dore(me vjen rende te them ndonje gje,prandaj ki kujdes veshet,)Ok lali!Po ta mbajti per futboll fol.Forza Milan dhe mo na nxirrni statistika tamam si partia Demokratike.late nam duke permendur 1910!Ju zdini kur u themelua shteti i pare shqiptare,dikeni fitoret e Interit.hehe mbajini ato,pijuni lengun.
Laudrupi vogel.More vesh?Sillu mire heres tjeter rrugac i vockel.

O roke,

Me kalamajt nuk ke pune, e di qe je nga vlora po ska pse na ben trimeri te medhaja sepse dhe vete andeja nga ato ane jam, chati nuk eshte trimeri, mbrapa kompjuterit jane te gjithe trima.

E dyta, shif mire postimet e tua nga fillimi fare dhe pastaj hajde foli kundra ati tjetrit,
e treta me ate ske pse takohesh fare se e njof une goxha mire dhe te keshilloj ta mbash gojen pasi asnjehere nuk i dihet se me cin ke te besh... as nuk e njeh e as te njeh.

E katerta te qenka modifikuar dhe mesazhi nga moderatori se kush e di se cke thene, shume keq qe lejohen mesazhe te tilla te shkruhen ... ste vjen zorr qe qysh ne fillim merresh me njerez qe nuk kane moshen tende?

E pesta... ste vjen zorr qe po ziesh per Interin dhe Milanin... as ekipe shqiptare nuk jane te pakten te pakten... po jane ekipe te huaja.

E gjashta ... Ta mbani gojen te gjithe here tjeter... por por te kuptoni ne rradhe te pare qe asnje se ka me te keq... pasi forumi ne fund te fundit eshte dhe mjet per tu shoqeruar e jo me bo sherre..... kam pare kaq shume sherre nga Interneti me shqiptar qofte ne NY qofte ne Californi qofte ne Orlando qofte ne Tirane, qofte ne Sarande, qofte ne Connecticut saqe me eshte NEVERITUR fare sepse ato gjera i kam lene shume para.

Prandaj roke merre forumin me nje kendveshtrim tjeter se spo ndahen prona.

Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 320 321 322 323 324 325 326 327 328 [329] 330 331 332 333 334 335 336 337 338 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.