Forumi Horizont Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33]
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Syte me te bukur te antareve te forumit! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12670)

Postuar nga RAIMONDI datë 12 Janar 2011 - 05:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

ku je pe amores syte???.. rimond mos u be kaq naive zemra se le nam.. jo te gjitha fotot e avatarit jan te verteta.. nese te ka nise ndonje foto te garantoj qe eshte fallco.. ta pershkruaj une amoren...

afersisht moshes tende, vitit 74
trup te bukur, e holl e gjate
ne fytyre nuk eshte gje, as simpatike jo
dhe nuk eshte bjonde..

-- hahahahahahaahahhaahahahahahahhahahahahahahahhhaha
hahaha

------Po c'ke ti moj aman ?--Ti dhe Ceclia keni syte me te bukur, edhe Amore me aq sa duket --por edhe kjo vajza ketu lart ne foto paska sy shume te bukur

Hiq dore nga ZEMERIMIIIIII,...... Peace....

Postuar nga kurt datë 12 Janar 2011 - 05:37:

niqua relax kam rrespekt per ty and i like you
sa per dijeni im a man of good taste, and i dont need to look at amors pictures to find her very atractive.

Postuar nga Niqua datë 12 Janar 2011 - 05:58:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
niqua relax kam rrespekt per ty and i like you
sa per dijeni im a man of good taste, and i dont need to look at amors pictures to find her very atractive.

respekti eshte reciprok...cdo njeri ka shijet e veta kshuqe sjam kundra..

Postuar nga Niqua datë 12 Janar 2011 - 05:59:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

-- hahahahahahaahahhaahahahahahahhahahahahahahahhhaha
hahaha

------Po c'ke ti moj aman ?--Ti dhe Ceclia keni syte me te bukur, edhe Amore me aq sa duket --por edhe kjo vajza ketu lart ne foto paska sy shume te bukur

Hiq dore nga ZEMERIMIIIIII,...... Peace....

i care about u

Postuar nga Iyua datë 12 Janar 2011 - 06:07:

Me kaq postime te syve Asnje sma mbush syrin.

Postuar nga mistrecja datë 19 Janar 2011 - 15:20:

Une i kam te kalter

Postuar nga lule datë 19 Janar 2011 - 15:34:

mmmm shum ngjyre e bukur mistrecja ..

Postuar nga mistrecja datë 19 Janar 2011 - 15:40:

Faleminderit fleurs de l'orne )))))))))))

Postuar nga RAIMONDI datë 11 Mars 2011 - 09:32:

Ne fakt Mistrecja dhe Balerina kane syte me ngjyren me te bukur, blu si ne gri duket
-------Mistrecja ka edhe formen e syve te bukur qe i kombinon me vetullat e mprehta dhe i ngjan nje kengetare angleze qe nuk me kujtohet emri tani por ajo kendon kengen :------ Nothing compares to you....

-----Mistrece nderoje ate emrin, pse e ke vendos Mistrece, ti ke sy te bukur vire me mire.............. Kastravece loooooooooool u dh....... hahahahahaha

Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33]
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.