| Forumi Horizont | Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Dylan mire je zemra ? Si ja ke kaluar me ndjenjat ? lol
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Dylan mire je zemra ? Si ja ke kaluar me ndjenjat ? lol
Citim:\
Po citoj ato që tha dylan
ecin bvet sme [ysin hic hah MIR JP KEQ SI TE KAM TY
Citim:
\
hahahahaha
.... C'ka shtyhemi ....
Fajtor !!! ???
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Vizo akoma me defekt jeni ju andjen nga Germania ?
thuji i fjale te mire Fajtorit per mu
t'ma shkurtoje afatin e mundesise se futjes 
Tani, per cudi mu hap.
Rreth 5 e mbrembjes ktu dhe akoma nuk kam dal nga grevati:p
As nuk me ben qejfi te dal hic.
Sa dite e bukur sot. 
Forumi po fle........
Une sa vura celularin ne karikim, dhe meqe Kam prizen tek koka e krevatit, e Kam me te rehatshme te shkruaj.
Ps: naten e mire te gjitheve!
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Une sa vura celularin ne karikim, dhe meqe Kam prizen tek koka e krevatit, e Kam me te rehatshme te shkruaj.
Ps: naten e mire te gjitheve!

Re: Fajtor !!! ???
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
p.s. Te fus ty mikthuji i fjale te mire Fajtorit per mu
t'ma shkurtoje afatin e mundesise se futjes
mbylle moj cesmen se u be vendi ujeeeeeeeee po kush nigjon moj aman 
Dylan,
mos me thuaj qe e ke me vjehrren gjithe ate inat! Ha ha ha
Re: Dylan,
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
mos me thuaj qe e ke me vjehrren gjithe ate inat! Ha ha ha

M.C.
Po Me pelqen shume PANDORA Internet Radio. Sa jam kenaqur me kenge. 
sa po em epelqen kjo kafja tani boooooo
Che fine ha fatto! La peperina??

Kush do nje barcalete te me thote se e kam hazer ...- 
Menim casti tjeter ,por eshte i akullt : Jashte eshte shume ftohte
O Forumi ,ju qe jeni ne Itali , e pate ate Anijen qe u mbyt njelloj si Titaniku ?
Ishte anije Cruize shume e bukur dhe e madhe sa 3 fusha futbolli --por u mbyt nga inati ...
....Mos e ka pare Bjondja me sy te keq ..
Citim:
....Mos e ka pare Bjondja me sy te keq ..![]()

Jo o Bjonde me mire qe s'ishe --se nuk behet shaka me miellin e gjermanit 
Ne do qe ta lozesh filmin Titaniku me Orfeon....: varu aty te cepii krevatit dhe perfytyroje sikur je tek maja e Titanikut- tuj zgjat dockat drejt Orfeos
qe ka rene
nga krevati ,me fal nga " Titaniku " se i ke dhene ti nje te shtyme
hahahahaaha
p.s. Mos harro te vendosesh dhe kengen e Celin Dionit ....
Po flet CNN tani dhe thote qe Kapiteni eshte arrestuar dhe akuzohet ai direkt .....
Poc udi eshte se tani po shof Krocieren qe nuke eshtefundosur komplet
qendron mbi uje ashtu si Balene e plagosur
.... Che goduariaaa....
Alla faccia di quei cornuti bianconeri. Che speravano X
Fatevi sotto stiamo arrivando ....Brrrr brrrr 
Po si paskan shpresuar barazim juventinet kur ajo qe donin ishte nje humbje e Milanit qe te qendronim ne vendin e pare? Amon se analizat e tua si tifoz te bejne me qesh nje kampionat qe te jete i bukur dhe emocionues duhet te fitoje skuadra qe te ndjek se po e fitoje ajo qe eshte nga mesi ku qendron bukuria behet nje kampionat rutine si ai i spanjes... po crri ne une te tregoj ty cdo te thote te pelqeje futbolli ti je thjesht nje tifoz me mentalitet qe veten te fitoj skuadra ime ska rendesi si loz. Urime x fitoren na bete nje nder.
...
Me behet qejfi qe analizat e mija te pakten bejn x te qeshur "almeno a qualcosa servono"
Po te pergj... Cudis tende pse juventinet shpresonin x-in (mos qesh)
rendesi ka qe mos fitoj squadra qe Po te ndjek... O te pakten esht shum afer me pik. Dacort ne ty ktu.
Po sonte pozicioni juves ishte (kshu me dhemb e ashtu me djeg) Po fitoj Milan na kalon, Po fitoj Inter rreziku shtohet se afrohet me shum... Ja pse shpresonit x-in u capiscti?
Sono contentissimo ma nello stesso tempo un Po dispuacito sia x voi che x i milanisti xke vi state cagando addosso
...cmq io sono sempre Dell idea "chi ride x primo e quello che ride meglio" giusto?? 
po ngjyren e brekeve, s`na e tregove Bruni? ha ha ha
( hakmarrje kjo!)
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
( hakmarrje kjo!)

o mroma ku jeni
me paska marr malli e sa her po hy vec kot spo flet kush ma me duket jeni loll krejt sdi cka dreqin u ka gjet
nejse ju pershendes gjithsesi
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
...![]()
![]()
![]()
Me behet qejfi qe analizat e mija te pakten bejn x te qeshur "almeno a qualcosa servono"![]()
Po te pergj... Cudis tende pse juventinet shpresonin x-in (mos qesh)rendesi ka qe mos fitoj squadra qe Po te ndjek... O te pakten esht shum afer me pik. Dacort ne ty ktu.
Po sonte pozicioni juves ishte (kshu me dhemb e ashtu me djeg) Po fitoj Milan na kalon, Po fitoj Inter rreziku shtohet se afrohet me shum... Ja pse shpresonit x-in u capiscti?![]()
Sono contentissimo ma nello stesso tempo un Po dispuacito sia x voi che x i milanisti xke vi state cagando addosso![]()
...cmq io sono sempre Dell idea "chi ride x primo e quello che ride meglio" giusto??![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
a e ke kuptu ate qe ke shkrujt te pakten .
sidoqofte nuk vodhet . falenderoni Allegri te pakten. ky rob nuk ka kellqe per te drejtu milanin.

Citim:
jo as vet se mar vesh ca kam then!!![]()
![]()
Sipas teje i bie qe nje makine FERRARI si (juventus ) te ndiqet nga nje AUDI( sic eshte milan ) nga nje BENZ( si udinese) nga nje porsh( si skuadra e napolit ) te kete frike nga QERRJA me rrota prej druni ( si eshte inter) dhe aq me keq kur kete qerre e drejton nje pilot i famshem, si Ranieri te ishte nodnje Mau coc do ja kisha friken po ketij aha ky ben mire te haje noj pjate pershesh e mos nihet hic ...
... Po ai turlli ca dreqin patì qe na dha "lamtumiren"
era un gobbo ...Pero di calcio ne capiva cazzo!

Ferrari-Juve
Audi-Milan
Porsche-Napoli!!! Addirittura
Vetem te interi jam dakort me ty 
Scusa bionde tu puoi essere brava in tante cose ... (e nn lo metto in dubbio) ma di calcio, lascia stare. Dai retta a me
...nn che io sia un genio ee x caritÃ_ "ma penso di essere un Po piu realista" almeno penso ...
m.c Nga humbi ky Vizionieri mor aman ...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
m.c Nga humbi ky Vizionieri mor aman ...
Pothuajse 3 muaj kaluan me plot dite te lodhshme dhe te ftohta , rest and relaxation is at the corner
Zhgenjim!
e grin kte Mesin e shkret
Dhe nje jave... 
Udhetimet me te mira behen gjithmone me imagjinate..
Me ne fund dikush qe po sheh me syte e mi... nuk paskam qene e verber jo.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Me ne fund dikush qe po sheh me syte e mi... nuk paskam qene e verber jo.

Citim:
Kush te ka ren ne qaf eria?? Hapju shoqeris![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Kush me bje ne qafe mua gjen belane thuaj
Ishte thjeshte komenti i idese o sa qejf kur kam te drejte.![]()
![]()
Me paska shkuar mendja per molle sheqeri mmmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Me paska shkuar mendja per molle sheqeri mmmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
e grin kte Mesin e shkret

shelgaqi si te ka motraqi
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
shelgaqi si te ka motraqi

| Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.