Forumi Horizont Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 323 324 325 326 327 328 329 330 331 [332] 333 334 335 336 337 »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)

Postuar nga kotka datë 29 Dhjetor 2007 - 00:23:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
po.

me ka marre malli me lujt rrasavija me naj shoqe te 8-vjeçares.

ps: persh. Kotka.:p

C'eshte rrasavjija, mos eshte topa-rrasash sic i thonim ne ne Tirane, se une te thaja ne kete loje.  Uuuh cfare loje moj mami, fantastike, feeeeenteeestik... deri sa erresohej e loznim kete loje, sa na fusnin shuplaka bytheve nga ato te nxehtat qe digjnin shume dhe mbesnin shenja per nje jave , kur vinim vone ne shtepi, kaq shume na terhiqte kjo loje.

gati jam une punetori, prshndj

Postuar nga kotka datë 29 Dhjetor 2007 - 00:27:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

e po si beri e lagu apo jo?

vallaj as une s'e di akoma...

Postuar nga kotka datë 29 Dhjetor 2007 - 00:27:

.

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2007 - 00:33:

Nejse un e di se paradoksi ka te beje me diçka qe bie ne kundershtim me nje gje te perkufizuar apo percaktuar qarte ne kuptimin filozofik , ndersa ne matematike paradokset jane ne menyren e veprimit per te arritur perfundimin , psh me kujtohet nje skeç i Fierit ku nje ballist do te ndante kamionat per 7 batalionat dhe ne fund zgjidhja ishte e drejte edhe pse paradoksale.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 29 Dhjetor 2007 - 00:57:

Citim:
Nejse un e di se paradoksi ka te beje me diçka qe bie ne kundershtim me nje gje te perkufizuar apo percaktuar qarte ne kuptimin filozofik , ndersa ne matematike paradokset jane ne menyren e veprimit per te arritur perfundimin , psh me kujtohet nje skeç i Fierit ku nje ballist do te ndante kamionat per 7 batalionat dhe ne fund zgjidhja ishte e drejte edhe pse paradoksale.

eeeeeeeeeeeeee... e nxorre koken qe je ballist
eee... leri tani mo, ballist!

Postuar nga shelgu datë 29 Dhjetor 2007 - 01:02:

Citim:

Pikerisht. Kjo eshte ajo qe dua une te them me shume fjale.

Puntori e tha me pak.

Pune llafesh dhe llafazanesh

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2007 - 01:14:

Bad e di ate ti.

...topi esht i imi, penalltine do ta gjuaj vete,

hahhaha.
ne fakt tere kujtuan se tetoja beri gol por ishte autogol Lol, me mire ne marene se kosove te lushnjes lol. hahahaha

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 29 Dhjetor 2007 - 01:15:

Citim:
Bad e di ate ti.

...topi esht i imi, penalltine do ta gjuaj vete,

hahhaha.
ne fakt tere kujtuan se tetoja beri gol por ishte autogol Lol, me mire ne marene se kosove te lushnjes lol. hahahaha

ababababaaaaaa ballist i dreqit

ore po kete s'e morra vesh prape une
me mire ne marene se kosove te lushnjes

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2007 - 01:20:

thellohu, thellohu or ti.

me nje fjale paradoks. :p

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 29 Dhjetor 2007 - 01:24:

Citim:
thellohu, thellohu or ti.

me nje fjale paradoks. :p

po ore ja... tani s'kam c'bej te thellohem ne magazinat e imagjinates tende...
ohuuuuu do e thoshe se ca eshte daku apo... mos me lodh!!!

Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 323 324 325 326 327 328 329 330 331 [332] 333 334 335 336 337 »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.