Forumi Horizont Gjithsej 396 faqe: « E parë ... « 324 325 326 327 328 329 330 331 332 [333] 334 335 336 337 338 339 340 341 342 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)

Postuar nga kurt datë 17 Korrik 2011 - 16:29:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/FzE9wl1U8xw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Nje shoqe nga fshati- 01

Po shikoj kete tani

mpaska marr malli te shoh kstu filmash te vjeter shqiptar.
robert ndrenika eshte ai nemos gabohem ka qene aktori me i mire

tan po shoh british open championship golf. Live
sa kohe mizere eshte anej nga evropa, edhe ne angli duket si dimer tani aty ku po lozin

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Korrik 2011 - 17:36:

Shtrire jaam..... dhe po shkruaj me vertikale ne pc , ndersa po shof ne TV qe Casey Anthony po del nga burgu --dhe duket shume e mire ...... Gjithe gazetaret presin aty jashte ,..........ndersa Helikopteret e policise shoqerojne makinen e saj per siguri......

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Korrik 2011 - 18:04:

tani poshof ne tv qe nje gazetar i tv ABC ka hyp ne nje makine garash bashkeme mamane e tij qe eshte nja 70 vjec dhe po ecen me shpejtesi -- hahahahahaha ....

.............Ndersa ne kete moment po puthen nje cift me llape ..... u prish dynjaja qe ne mengjez me duket

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Korrik 2011 - 18:04:

tani poshof ne tv qe nje gazetar i tv ABC ka hyp ne nje makine garash bashkeme mamane e tij qe eshte nja 70 vjec dhe po ecen me shpejtesi -- hahahahahaha ....

.............Ndersa ne kete moment po puthen nje cift me llape ..... u prish dynjaja qe ne mengjez me duket

Postuar nga dylan datë 17 Korrik 2011 - 18:06:

si moj e njeta pytje gjithe po shkruj me jy ncncn hahha po pi kafen etret per sot mu mbush barku sme duhet ushqim deri nga pasditja

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2011 - 18:28:

<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/1IdWnAJ9F54" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Humor Parodistët e Vlorës - doktorr recetën

Sa te medhenj qe jane keta

Postuar nga dylan datë 17 Korrik 2011 - 18:32:

po behem gati te dal pak do behet shume vape me vone kshu qe perfitoj pak

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Korrik 2011 - 18:45:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/1IdWnAJ9F54" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Humor Parodistët e Vlorës - doktorr recetën

Sa te medhenj qe jane keta

hahahahahahahahaaha --Ky eshte humor halabak

Ne fakt une s'i pelqej keta te Vlores , por kete e kane te bukur hahahahahahahahahhaha se me kujton llogjet ne vlore hahahahahahahaha po mekem tani
-Se ky eshte humor lagjeje

---------Kisha nje shok une ne Vlore qe i merej goja dhe benim shume qyfyre--Por ishte shume qen ----Por ne fakt atje te gjithe jane allau te ruajt hahahahahaha

-Edhe nje dite ishim ulur une e ky shoku dhe nja dy shoke te tjere ne nje bordure tek sheshi i Flamurit ,aty ku eshte shtiza qe mban flamurin------dhe kush kalonte i hidhnim ndonje fjale, ndonje batute ngacmuese hahahaahahhahahahaha po vdes se qeshuri se me kujtohen ato kohe .....-------

.......Edhe nje moment po kalonte nje burre, meso burre , kur nje shok e ngacmon i thote :.... O Gjevosh hunderi ....... hahahahahaha dhe ne po rinim serioz por mezi po mbanim te qeshuren

......Ku ky shoku qe i merrej goja tha :.
........... Uuuu Dajua im nga Orikumi ,na dhjete numrat --hahahahahahahaa

Tani po qesh me ,,lote se kujtoj skenen ........ qe ky shoku po qeshte me ngacmimin kur shef ishte dajua i tij dhe prape po qeshte me lot dhe u hodh nga mbrapa bordures,me salto se ishte bordure e larte gjysem metri , pasi kish frike mos kthente koken dajua i tij dhe e shifte qe po e ngacmonin shoket e nipces

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2011 - 19:02:

Ne fakt Raimond kam njohur shume vlonjat. Nuk e di a kam qene me fat por me kane dale njerez nder me te miret. Vlonjatet jane njerez te dashur & te pritshem shume...kam disa miq te paharrueshem nga Vlora... edhe pse larg prape i ruaj kontaktet me ta.

Kam punuar me vlonjat disa vjet me rradhe dhe kur kujtoj gallatat qe kam bere me ta, shkrihem edhe sot. Jane valuta fare.

Degjo nje te forte fare: aty ku punoja ishte dhendrri (dmth djale tek 30-at) & i vjehrri tek 60-at,ky i fundit kishte ardh i shkreti vetem per muajin gusht te nxirrte ndonje lek tani ngaqe na mbante boss-i ter diten e shoqja na binte ndonje gje per te ngrene etc mirpo kur vinte kjo (grua tek 55-at) vishte pantallona te shkurtra por meqe qe e shendosh pantallonat i ngjiteshin lart mes shaleve
dhe sa here qe vinte kjo une i therrisja ketij vlonjatit o Etemo hajde te shofesh dicka ai i shkreti vinte se thoshte ka ndone gje per te me thene e une i thoja 'ja te erdhi dashnorja' shih sa kembe te bukura qe ka ai vdiste nga te qeshurat...kur pinim kafen me thoshte 'a mos vdeksh kurre, se na mban gjalle'

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Korrik 2011 - 19:15:

Kjo qe thua ti per vlonjatet e kam degjuar edhe ketu por jo nga vajza vlonjate ----

Ne fakt ketu ne emigracion cunat e Vores jane me te miret --Por ne Vlore jane shume mistreca --hahahahahahah

-Po bisedoja nje dite me nje vazje nga Veriu dhe ajo me tha qe cunat vlonjate jane me te miret --Ne sjellje , ne muhabet --- Dhe jane edhe shume te beses ..Nuk jane si te shqipot e tjere qe sillen shume keq me femrat.....
-- Edhe mu be qejfi

--Mirpo kur isha ne nje date me nje vlonjate ajo i shau --Se ajo kishte qene ne Vlore dhe me tha :..Mondi jane shume te ligj vlonjatet.....-
-I thashe une :..po njerezit jane te ndryshem ,ka te ligj ka edhe te mire ....dhe s'e zgjata me muhabetin ...

-Por ne fakt une e di qe ne Vlore jane mistreca, ngacmojne --
Ata nuk jane shumica ,por ata bijen ne sy me shume

--Por qe ketu ne emigracion vlonjatet sillen shume mire

Gjithsej 396 faqe: « E parë ... « 324 325 326 327 328 329 330 331 332 [333] 334 335 336 337 338 339 340 341 342 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.