Forumi Horizont | Gjithsej 40 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 » Trego 40 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Tradheti e Dyfishte (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=256)
Jam shume dakort me ato qe thote Juli_ny!
Ne kete forum mesa kam pare me gjate jemi dy grupe njerezish qe e mendojme ne menyre te kundert. Une dhe disa te tjere mundohemi te ruajme ate pjese te mire qe ka mbetur nga dashuria. Nuk po ndalem ketu te bej krahasime nese kjo dashuri eshte e perjetshme apo jo. Dashuria si cdo gje tjeter ka ciklin e saj dhe askush nuk mund ta percaktoje nese nje dashuri e konsumuar per nje dite eshte me percipte se ajo e jetuar per 5 vjet apo krhasime te tilla te marre nga kendveshtrime te tjera. Dashuria fillon atehere kur dy zemra rrahin me te njetin ritem dhe i japin te njetin mesazh njera tjetres. Dhe mbaron ate dite qe kjo bashkrenditje ndjenjash prishet.
Dua te them qe dashuria nuk mund te jete e paracaktuar, ajo jetohet cdo dite dhe perballet me jetet, me diversitetin, me epshet, me gezimet dhe me hidherimet. Pra kjo e ben ate te mos jete statike por te marri forme ne cdo perpjekje qe ka me fenomenet qe ndodhin jashte saj. Ne castin qe dikush ndjen dicka per nje person tjeter apo e sheh se dashuria e tij nuk i ben balle konflikteve mjafton te largohet. Duhet ta kete aq dinjitet sa te jete i/e ndershem me personin qe ka ne krah.
Njeriu dashuron cdo dite.
Njeriu qe ke prane mund te te beje cdo dite te dashurohesh sepse cdo dite ti zbulon tek ajo dicka te re qe te terheq me teper drejt saj. Mjaftojne disa xheste te vogla, nje prekje flokesh, nje levizje qafe, nje xhest perkujdesjeje apo nje perqafim qe syte te marrin shkelqim dhe te ushqehet ai zjarr qe ke brenda. Pra dua te them qe nje dashuri nuk eshte monotone sepse nuk ka nje cikel te cilin porsa ta mberrije duhet te perfundoje apo te nderrohet.
Sa per ate punen e epsheve, njeriu i ka dhe nuk mendoj se ku do te qendronte e keqja nese do i plotesonte me njeriun e dashur. Une seksin nuk e shoh edhe aq si shfryrje epshesh sesa nje afersi dhe nje intimitet me personin e dashur. Per nje cast ti behesh nje trup me te. Nese do ta beja me dike tjeter si do te mundja qe pas aktit ti perkedhelja floket, te lozja me fytyren e saj, apo te flija nen te njetin perqafim me ty????
Une kete nuk mund ta beja me nje person te cilin nuk e ndjej afer pra nuk mund ta afroja ate person ne shpirt ashtu sic afroj personin e dashur.
A nuk eshte dashuri te sakrifikosh dicka per njeriun tend te dashur?????????'' pra qe ai njeri te mos ndihet keq ????
Mua me duket se ne kete forum ashtu si ne jete aata njerez qe nuk arrijne te dashurojne mundohen qe ta pakesojne shkelqimin e dashurise dhe efektin vezullues te saj.
Gjithsej 40 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 » Trego 40 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.