Forumi Horizont Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)

Postuar nga Katilesha datë 10 Shtator 2006 - 23:57:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
ma marak naqe e kam grup kontin

eh naqe per gr qe e ke ti .........s'asht tu lan gja pa msha mu.patriotene grupit.........nuk ban kshtu...nuk ban...

Postuar nga Niqua datë 11 Shtator 2006 - 00:42:

Ai sa tu tsha maj nga qe ka qef me tngacmu ka pak se per qef kena ardh ktu,virtualitet patriote mos i merr seriozisht gjanat se skena me ba krushqi prej ktu,kalojme kohen e lire ma,ufffff ba me e vra menjen ti  sa e vret I ...ne realitet ti ishe cmen.

Postuar nga Katilesha datë 11 Shtator 2006 - 00:47:

Citim:
Ai sa tu tsha maj nga qe ka qef me tngacmu ka pak se per qef kena ardh ktu,virtualitet patriote mos i merr seriozisht gjanat se skena me ba krushqi prej ktu,kalojme kohen e lire ma,ufffff ba me e vra menjen ti  sa e vret I ...ne realitet ti ishe cmen.

ehe....mendim qe ka me mvlejt naqe......flm shum per kshillen ta pa e njeku per zoten.........aup aty.ta pa i fus gjanave nje mendje te lete dhe fix fare ......pastaj....

Postuar nga Niqua datë 11 Shtator 2006 - 16:26:

lool

Postuar nga kontinenti datë 12 Shtator 2006 - 11:53:

Hahahahaha...Katileshja, as vete nuk e di se cfar po ben.
Nje here perpiqet te flase shkodronçe, here te tjera harron dhe flet ndryshe. Eshte e vetmja qe shkrune ne kete menyre...krej pa forme...si zakonisht.

Postuar nga kontinenti datë 12 Shtator 2006 - 12:37:

Citim:

konte ban ma shume per mua kjo nuk asht asigja..

Per Dreqen, edhe jeten time e fik fare, flake marr vetem ajo te mos kete kurre erresire.

Postuar nga kontinenti datë 12 Shtator 2006 - 12:39:

Re: caio kontinent......

Citim:
Po citoj ato që tha angelo22
Po lexoja me vemendje shkrimet tuaja kontinent dhe po ve re se qenke shum nevrik se po ngaterrohesh me te gjithe....
Pse ndodh kjo gje keshtu...
Mendo sikur te shkoje mire me te gjithe ketu ti,,por e ke mire ti se po te shkosh mire me te gjith pastaj nuk do lindi asnje debat dhe si rrjedhim diskutimet do mbaronin.....
Metode shume e mire.....

Angelo, jo lal se un nuk jam fare nevrik.
Angelo...e pe reagimin qe te bene?
A kam faj une?

Postuar nga kontinenti datë 12 Shtator 2006 - 12:43:

Citim:
se skena me ba krushqi prej ktu,

Dreqe, ku i dihet se a bojm krushqi apo jo?
Po sikur te bjere ne sevda, cuni i presidentit te Frances me Katileshen?

PS- Katilesha....ah ç'ja mylla gojen Dreqes, apo jo?

Postuar nga Amstel datë 12 Shtator 2006 - 22:42:

mendo sikur te ishe ne kine konte pall ariu e?
hahhahaha

Postuar nga Katilesha datë 12 Shtator 2006 - 22:45:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Hahahahaha...Katileshja, as vete nuk e di se cfar po ben.
Nje here perpiqet te flase shkodronçe, here te tjera harron dhe flet ndryshe. Eshte e vetmja qe shkrune ne kete menyre...krej pa forme...si zakonisht.

prap gabim....je tu m'ra ne qaf kot na si koti...une s'harroj me fol shkodrance......por thjesht po mundohem me u pershtat me dialektin tuaj.....pastaj uen jam gjys shkodrane e gjys nga jugu......keshtu qe jam e justifikume.............

Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.