Forumi Horizont Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »
Trego 493 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18189)

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 04 Tetor 2011 - 03:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Endri
Thoni ca te doni. Por duhet te admironi nje vajze si amori me kaq belief te forta. Ka disa gjera qe mund te permisohet por ne pergjithesi po flas.

Te kesh forcen te shkosh kunder rrymes me bindje (pavaresisht rrymes, mjafton qe te jesh kunder) nuk eshte gjithmone force e shendetshme.
Po ky eshte vetem nje forum.. Kush tha qe ne fund te fundit amor nuk i qan embelsirat apo byrekun me gjize? Kush jemi ne qe t'i dime te gjitha?!

Postuar nga Petter datë 04 Tetor 2011 - 03:22:

Citim:

Oh man don't sugar coat it. You;re screwed.

Perkudrazi Endri ... bile bile soon do jem ne toronto keshtu qe mos hezito me na hook up me ndonje shoqe se tani ka filluar dhe i ftohti

Ik amor se bo kot qe ben si open mind atehere... do perfundosh ne ti si deb

Postuar nga amor alucius datë 04 Tetor 2011 - 03:22:

Mo' u shqetesoni, te keqen, se shendeti im eshte top, ne cdo prizem.

Dhe jo, Dulcis, po te heq pengun e byrekut mgjth une jam gati te vij te provoj ate qe ben ti.

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Perkudrazi Endri ... bile bile soon do jem ne toronto keshtu qe mos hezito me na hook up me ndonje shoqe se tani ka filluar dhe i ftohti

Ik amor se bo kot qe ben si open mind atehere... do perfundosh ne ti si deb

Yyyyy, mashkull i pjellur dhe i konsumum; turp moooo.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 04 Tetor 2011 - 03:24:

As une nuk them se e qaj, por do mundohesha. Kur te duash amor.

Postuar nga Deb* datë 04 Tetor 2011 - 03:24:

Citim:
Thoni ca te doni. Por duhet te admironi nje vajze si amori me kaq belief te forta. Ka disa gjera qe mund te permisohet por ne pergjithesi po flas.

Are u kidding me? Belief te forta per cfare? Per dicka qe se ka idene cfare eshte?! Me vjen keq por te isha une si amor nuk do ngulmoja shume per dicka qe se kam provuar. Eshte aftesi te mos e kalosh limitin ne dicka qe ske njohuri se ndryshe tregon arrogance e papjekuri.
Kam pare prinder ketu qe si ajo benin plane dhe kur ka ardh puna kane ndejt vet ne shtepi me femijen se nuk e shikonin dot femijen e tyre ne duart e dikujt tjeter, aq merak kishin.
Peshku ne det e tigani ne xjarr. Keshtu eshte dhe kjo puna e Amorit qe ngulmon ne dicka qe as vet nuk e di cfare prindi do jete.

Postuar nga amor alucius datë 04 Tetor 2011 - 03:26:

E pjellura s'eshte e patentuar, pra cdokush(dhe ato qe s'e meritojne behen prinder), por rezultati s'vonon te jete i qarte!

Postuar nga Petter datë 04 Tetor 2011 - 03:28:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Mo' u shqetesoni, te keqen, se shendeti im eshte top, ne cdo prizem.

Dhe jo, Dulcis, po te heq pengun e byrekut mgjth une jam gati te vij te provoj ate qe ben ti.

Yyyyy, mashkull i pjellur dhe i konsumum; turp moooo.

Turp eshte kur ben turp . Varet si koncepton konsumin ti, se ne rastin tim konceptohet eksperience

Postuar nga amor alucius datë 04 Tetor 2011 - 03:29:

Citim:
Turp eshte kur ben turp . Varet si koncepton konsumin, se ne rastin tim konceptohet eksperience

Per femren baballeku i mashkullit eshte the biggest turn off. Te pakten per mua. Oups, harrova qe s'jam femer sonte.

Postuar nga Petter datë 04 Tetor 2011 - 03:30:

Well ndoshta vetem per ty, ti je e vecante ... zakonisht baballeku te femra ne pergjithesi ngjall siguri and a really big " turn on "

Postuar nga Endri datë 04 Tetor 2011 - 03:30:

Citim:

Hajde, bashkimi ben fuqine.

Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »
Trego 493 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.