| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)
Ken,mire e ka motra.....
o sa te mire te kemi edhe neve ty ishalla...lum si ne qe te kemi...
moj,pa ma jep icik numrin e cel te ati cunit.
....se e di une se ca i boj...
te me ngacmoj motren mu ai lango..ta vdes fare..
..
si je ti lali sot...nga shkolla ca behet..???
Un jam Gjumarsh.
Shejtori un e di kush je jemi takuar bashk ne Clirimin e Shqiperis ishim bashk me Skenderbeun te kujtohet heeeeeeeeeeeee mos thuaj jo.
Aty tek ajo fotoja ti je ai i treti e di un te mbaj mend un me kujtohesh mir fare mos me thuaj se e gjeta se me bi te fiket fare mua se TV do ja qojm Hirushes apo jo he mi hirushe se me tv ..........................................nuk po ta them mo nejse e gjeta un po i bej qefin vetes u pa puna .
Quna mos u merzisni.
O QIMI mire mua me gjete qe jam ai i treti por ama nuk ke gjet akoma kush eshte Bledumi???
Sa per TV-ne nuk i dihet nqs do ja japim hirushes apo jo pasi ate e perzgjedh vetem kompjuteri. Mqs paske kaq qejf qe ta fitoj ajo une shpresoj dhe uroj qe ta fitoje ajo, por prape se prapi kjo gje varet vetem nga kompjuteri.
Bledumi e di un cili esht ai qe ka trupin tend dhe koken tate.
E gjetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaa
Mos me thuaj se se gjeta
Jo QIMI nuk e gjete. Me vjen shume keq per ty po prap ja fute kot. (si gjithmone dmth.)
Her mo car beni juve kujt ja keni taks ate te shkret televizori
U tashi e pashe une qe qeka tema juaj kjo
sorry se thashe qe s'do shkruaja me.
Befshit qef
Citim:
Po citoj ato që tha brunia tironse
Her mo car beni juve kujt ja keni taks ate te shkret televizori
U tashi e apshe une qe qeka tema juaj kjo sorry se thahs qe s'do shkruaja me.
Befshit qef, edhe jepini icik drejtim muhabetit
....
Moj ti qeke shtatanike. O dru te thame 100 here qe ti ke fituar nje gje tjeter. Po keshtu si ke filluar ti, me duket se do e humbesh edhe ate qe fitove me duket 
Bledi,rrofshin TV-tè...cike si i vogel si TV :p
Brunka e shikon sa fatin e pate me kete lojen??? 
Shenjo mire andej?
Moj amor perse perhap panik duke deklaruar qe ke fituar TV? Ajo qe dhurate me rastin e zgjedhies tate sivezhguese e OSBE-se. 
Aman te keqen vellai mos perhap panik po shpjegoje ceshtjen, se kush merret me keta. Apo nuk jane shume. i hipen ndonjerit ne koke per protesta dhe hajt ti mbash keta.
Ehhh mi amor, e shikon ca fati kane ca, nuk fitojne Tv po kapin maksimumin e mundshem.:p
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.