Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)

Postuar nga Bledumi datë 05 Dhjetor 2003 - 23:34:

Ken,mire e ka motra.....

o sa te mire te kemi edhe neve ty ishalla...lum si ne qe te kemi...
moj,pa ma jep icik numrin e cel te ati cunit.....se e di une se ca i boj...
te me ngacmoj motren mu ai lango..ta vdes fare....
si je ti lali sot...nga shkolla ca behet..???

Postuar nga _Q_I_M_I datë 06 Dhjetor 2003 - 02:18:

Un jam Gjumarsh.

Shejtori un e di kush je jemi takuar bashk ne Clirimin e Shqiperis ishim bashk me Skenderbeun te kujtohet heeeeeeeeeeeee mos thuaj jo.
Aty tek ajo fotoja ti je ai i treti e di un te mbaj mend un me kujtohesh mir fare mos me thuaj se e gjeta se me bi te fiket fare mua se TV do ja qojm Hirushes apo jo he mi hirushe se me tv ..........................................nuk po ta them mo nejse e gjeta un po i bej qefin vetes u pa puna .
Quna mos u merzisni.

Postuar nga Shenjtori datë 06 Dhjetor 2003 - 02:45:

O QIMI mire mua me gjete qe jam ai i treti por ama nuk ke gjet akoma kush eshte Bledumi???

Sa per TV-ne nuk i dihet nqs do ja japim hirushes apo jo pasi ate e perzgjedh vetem kompjuteri. Mqs paske kaq qejf qe ta fitoj ajo une shpresoj dhe uroj qe ta fitoje ajo, por prape se prapi kjo gje varet vetem nga kompjuteri.

Postuar nga _Q_I_M_I datë 06 Dhjetor 2003 - 02:49:

Bledumi e di un cili esht ai qe ka trupin tend dhe koken tate.
E gjetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaa
Mos me thuaj se se gjeta

Postuar nga Shenjtori datë 06 Dhjetor 2003 - 02:50:

Jo QIMI nuk e gjete. Me vjen shume keq per ty po prap ja fute kot. (si gjithmone dmth.)

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 06 Dhjetor 2003 - 03:10:

Her mo car beni juve kujt ja keni taks ate te shkret televizori

U tashi e pashe une qe qeka tema juaj kjo sorry se thashe qe s'do shkruaja me.

Befshit qef

Postuar nga Bledumi datë 06 Dhjetor 2003 - 03:13:

Citim:
Po citoj ato që tha brunia tironse
Her mo car beni juve kujt ja keni taks ate te shkret televizori

U tashi e apshe une qe qeka tema juaj kjo sorry se thahs qe s'do shkruaja me.

Befshit qef, edhe jepini icik drejtim muhabetit

Brunke,jemi ne max e perqendrimit keshtu qe NON ROMPERE..hihihihihih....
ty ta thashe une ca te kemi taks..nuk ta kemi taks po e ke fituar,para nja 2 muajsh...e mban mend..ta dergouam me DHL..:p...

O shenjtoro,hec mer foli kesaj...

Postuar nga Shenjtori datë 06 Dhjetor 2003 - 14:06:

Moj ti qeke shtatanike. O dru te thame 100 here qe ti ke fituar nje gje tjeter. Po keshtu si ke filluar ti, me duket se do e humbesh edhe ate qe fitove me duket

Postuar nga amor alucius datë 06 Dhjetor 2003 - 15:20:

Talking

Bledi,rrofshin TV-tè...cike si i vogel si TV :p

Brunka e shikon sa fatin e pate me kete lojen???

Shenjo mire andej?

Postuar nga Shenjtori datë 06 Dhjetor 2003 - 15:24:

Moj amor perse perhap panik duke deklaruar qe ke fituar TV? Ajo qe dhurate me rastin e zgjedhies tate sivezhguese e OSBE-se.
Aman te keqen vellai mos perhap panik po shpjegoje ceshtjen, se kush merret me keta. Apo nuk jane shume. i hipen ndonjerit ne koke per protesta dhe hajt ti mbash keta.

Ehhh mi amor, e shikon ca fati kane ca, nuk fitojne Tv po kapin maksimumin e mundshem.:p

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.