Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga eliz datë 09 Mars 2004 - 03:12:

Talking

Po po c`behet ketej.Bela ajo fotoja fantastike.

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 09 Mars 2004 - 04:38:

Smile Eliz

Eve una e kam çum çum qef ate bebin.......qe thua ti eliz do dalim ne .si e ke syrin ti do vish me ne te bejme xhiro??:pune per vete do dal prappo po deshe ti te vish te jap 1 bluze sh te bukur:p

Puc-puc Ela

Postuar nga BELA E BUKUR datë 09 Mars 2004 - 04:59:

ELIZ , KU JE TI !
Hajde se me duket se u beme nje dore e mire ne ketu ,
Po te thashe mos rri vetem po hajde me mua dhe njeriun xx se kemi me shume fat jo per gje Ja edhe njeriu xx po te jep nje bluze ta veshesh , une po te jap pantallonat (apo do fund ) cke qe qahesh akoma ,hajde pra .....:p !!!!! Bela!

Postuar nga eliz datë 09 Mars 2004 - 05:17:

Hahahaha.C`te them?Me keni lene pa fjale.Ju falenderoj perzemersisht qe me mendoni kaq shume :p !Hajt pra gati jam une per te dale.Nga do shkojme?

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 09 Mars 2004 - 05:27:

Talking

Uaaaaaaa se e mire qe dukeeeeesh,e di ca po nderroj mendie une si thua ti bela(me mire mos ta marrim seeee e merr kjo te gjithe vemendien e ''BURRAVE'' qe kemi dale ne se pastaj na del qe "Kush kerkoi e kush gjeti":p(shaka).....ok pra ku do shkojme sonte? Ke do leme me goje hapur?:p

Puc-puc Ela!!!!

Postuar nga BELA E BUKUR datë 09 Mars 2004 - 05:45:

Talking hahaha

Eliz per te vendosur do te ta leme ty si per respekt apo jo njeriu xx (he mi mos u merzit ti ,lete vendosi eliz kesaj rradhe
NJERIU XX "KUSH KERKOI E KUSH E GJETI " hahahahahahahah po tani u pa puna ,kush ta kete kismet po hajt se nuk merzitemi ne se po gjeti ajo zere se kemi gjetur edhe ne ......... Leqe edhe single nuk qeka keq jo kot me duket se po qahemi ne

Postuar nga eliz datë 09 Mars 2004 - 05:53:

Jo jo,po ia le njeriut xx te vendosi,po une per te ardh do vi :p .

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 09 Mars 2004 - 05:58:

Talking

ca thua moj eliz...pa tjeter qe te vish,por po beja shaka:p(ehhh xhelozi,xhelozi:p:lart........:p

o bela jo me kush tha qe po qahemi ne?(VETEM PAAAAAK):p

ju puc-puc Ela se jemi bere si yje qe shkelqejne naten ne qiell.......kuptohet qe ne kohe te mire,pa shi dmth:pedhe me qiedh te paster

Postuar nga Keni datë 09 Mars 2004 - 06:35:

Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.

ju puc-puc Ela se jemi bere si yje qe shkelqejne naten ne qiell.......kuptohet qe ne kohe te mire,pa shi dmth:pedhe me qiedh te paster

Prandaj une po shikoja gjith ate drit. Thash me vete - Cte jete aja drit vall?
Kur afrohem une shikoj qe tre gocat me te mira te forumit ishin ber si yje Ngela pa mend se i kisha haruar te Ervisa
PO ja erdha dhe une, do vij dhe ervisa dhe ajde te shkojme ku te doni ju. Meqense une jam nje i seksit tim, me bje radha qe ti heq te gjitha shpenzimet.
Ja dhe nje tyfe me trendafila qe ta vendosim ne mes te tavolines kur te ham darke.

Postuar nga lova datë 09 Mars 2004 - 14:02:

Unhappy

Eh!!!!!!!!!!!!!!!! Si thone kot lerg syve larg zemres, megjithate une s'rri dot pa ju, ju uroj gjithe te mirat!!!!!!!!!!!!!!!

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.