Forumi Horizont | Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
merre si te dush te pothme te dhashe sikur te dhashe shpulla ene ti si bo kot :p
ika ika natennnnnnnnnnnn
Si te bej une qe kam ardhur me kete komshijen, quhet edhe kjo.
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Si te bej une qe kam ardhur me kete komshijen, quhet edhe kjo.
Citim:
Po citoj ato që tha turll
shume te hapme e paska jaken kjo kojshia jote ............... :aha :aha
Po komshien ce deshe me vete mo cedrus? Mos u bo merak se e ka Glak merak. Ta mban ne pellembe te dores.
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Po komshien ce deshe me vete mo cedrus? Mos u bo merak se e ka Glak merak. Ta mban ne pellembe te dores.![]()
ufaaaaaaaaa
e don robi n'ket ore nji gote ...
Sa vone pi ti Glak? Une ne ate ore jam duke pire ne enderr.
a mi mooooooooo .......... edhe ti nuk e ke mbush moshen ??
do shkonte nji got vere tani
Per Zotin e kisha pi edhe 1 tjeter chivas+red bull tani edhe pse i kam pi nja 3 sonte... Shto veren, shto edhe....plus ate....dhe embelsiren ne fund....Wa xha xha xha xha xha xha
te mira jan ......... edhe ajo ........ + ate .......poooooooooo
amelsina i ve kapakun
Hahahahahahahaha une mendoj se kapaku e ka tan efektin..
Hajde chivas +krahe per te tereeeeeeee
ça osht kjo .... per te terrrrrrre
un ................. ti ............... dhe banaku jena
edhe expresi se harrova
Ju te dy lart kujdes me ato pijet se s'keni mbush moshen akoma.
kshu osht kur don me pi ... alkol kjo
mirserdhe Debora ... kenaqesi te jesh ti ne tavoline
Thashe te vija mos t'ju lija vetem se na ben zarare ti pastaj, lol.
Ma merr me qafe gocen.
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
![]()
ça osht kjo .... per te terrrrrrre
un ................. ti ............... dhe banaku jena![]()
edhe expresi se harrova
Jo mi vazhdoni ju. Nje kafe du une, po patet kohe kuptohet. Ose me mire lere se e bej vet.
Citim:
Thashe te vija mos t'ju lija vetem se na ben zarare ti pastaj, lol.
Ma merr me qafe gocen.![]()
OOO Bora po ulu mi po pse po iken...he moj rri se po shtron Glaku vec...P
Glak iku fare. U tremb me duket.
O Bora , e kam degju keq une apo shikojshe filxhan ti??
filxhani thote se ......... : nji Hene e rrethuar nga shum yje , loz e kuvendon ...............
... ato ( yjet ) me shum zili e shikojn
por ...... ajo vetem per diellin mendon ........
aoooooooooo kshu thot filxhani eeeeeeeeeee
Me ke ngaterruar me glak mi.Glak e qanka leximin e filxhanit.
Hahahahahahaha te rafte e mira te rafte..:p
Citim:
Me ke ngaterruar me glak mi.Glak e qanka leximin e filxhanit.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Hahahahahahaha te rafte e mira te rafte..:p
Pa ta pare nuk flas dot, kat.
Ca do me pa moj shoqe?
Si asht prish kjo dyrnja
Khe :p
Po filxhanin mi dreq. Sa te djallezuar eke mendjen. E ka fajin pija qe te dha Glak.
Eee ti e ke fjalen per filxhanin e kafes se trete, se ato te parat mi pavi e sterpavi Glaku...Der horoskopin ma shikjoj..
Kurse ti % me teper tek koha ne pergjithesi?
Euuuuuuuuuuuuuuuuuu paska plase falli sheshit ketu....Kush do me shofi mua nje filxhan,po e pi ne filxhan caji..qe te ma dalin me shume gjera
Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Euuuuuuuuuuuuuuuuuu paska plase falli sheshit ketu....Kush do me shofi mua nje filxhan,po e pi ne filxhan caji..qe te ma dalin me shume gjera![]()
Po ju ftoje te hani .. dhe pastaj me thoni vetem nje numur prej 1 deri 64...
Gezuar Sarande, me fund. Hidhe nje gote se mire te ben
cedrus do ta kthej dopjo..se me shume jo.. se dehem
Gezuar
nji nat mungoj un ne mejhone dhe direkt me meze kta o Cedruso , na çoshe nji zile se direkt ktu vija .
ku e ka hilen ( lojen ) ajo pyetja jote Saranda ?
un 59 do zgjidhja ......... si kotolet po me duket simbas rradhes
pse vetem sonte un ??
Glaukus ke zgjedhur numrin me te mire.. Orakulli per ju thote..je person me fat.. ky fat eshte me drite.. deshira qe ke do te mbarohet dhe nimeti do te shtohet.. Zoti te mbron nga demet, persa kohe qe je ne rruge te drejte..cdo gje qe munde te humbasish e fiton prape.. po te besh udhetim ke hair.. punet per kete vit do te shkojne mire..je njeri i dashur .. urren padrejtesite.. kaq..
pershendetje
a thua jam me aq fat ??!!
..................... a thua se do me mbarohet ajo /ato deshira qe kam ??!! ...............
................ vetem nji gje do doja ......... : te puthja Henen ( Henen time )
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
................ vetem nji gje do doja ......... : te puthja Henen ( Henen time )![]()
Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Nuk dashke hic ti...
O saranda co kjo puna e numrave,se na bere kurioze,te themi nga nje numer ne...se kushedi se ca...
Nje kafe dua une se spo me del gjumi :p
Glaukus.. per mua hena jote eshte nena..shume kollaje per ta puthur..
Eak thuaj zgjidhe nje numur ke do nga 1-64...kafene e ke gati...
Cedrus nga nje here rruget kane dhe kuptim tjeter... te hapet rruga pa pengesa ne nje ceshtje personale.. fgurat qe shikojme ne fillxhan per disa jane shume te lehta.. komentimi behet dhe nga intuita ose felling..pije nje kafe dhe ktheje ne tre pjese duke vene tre deshirat me te rendesishme qe ke...dhe skenoje qe une te te beje komentin..
Saranda une zgjedh numrin 19. Cfare thuhet per kete numer?
Cedrus cfare ke me avatarin e EAK? Mua me pelqen. Me duket i vecante.
Citim:
Cedrus cfare ke me avatarin e EAK? Mua me pelqen. Me duket i vecante.![]()
Ajo eshte mbeshtetur te shtylla mo, jo pema. Ato deget verviten rreth shtylles. Keshtu me duket mua, se nuk besoj se qendrojne pocat ne peme.
Citim:
Cedrus cfare ke me avatarin e EAK? Mua me pelqen. Me duket i vecante.![]()
Debor e dashur numuri 19 thote;Mjaftou me ate vullnet qe ta ka fale Zoti..
Ti shembellen me nje profet,qe kure ju lute Zotit shpetoje nga armiqte..disa te kane zili.. ke persona me dy faqe qe ne sy te lavderojn,por me zemer te tradhetojne.Ke fat dhe jete te gjate..
EAK... numri 17..thote:...Dije se Zoti te do ..do te ndihmoje ne shume drejtime..do te dhuroje femije te mbare e te shendetshem...duket se do te keshe nje udhtim te mbaredhe me gezime..
Citim:
Po citoj ato që tha sarandaebukur
Debor e dashur numuri 19 thote;Mjaftou me ate vullnet qe ta ka fale Zoti..
Ti shembellen me nje profet,qe kure ju lute Zotit shpetoje nga armiqte..disa te kane zili.. ke persona me dy faqe qe ne sy te lavderojn,por me zemer te tradhetojne.Ke fat dhe jete te gjate..
.
Pershendetje sarandaebukur,
Me bere kurjoze shume me keto numra,ne fakt u besoj ketyreve...une do thoja numrin 27...Te mirpres.
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.