Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
shif e bo shejtone
te bosh içik interesanten ne fakt, do ishte mire
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
hajd mo
do e sjell cik verdalle njehere pastaj tu pa tu bo
si thu ti
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
![]()
- ihihihihihh sa pune paskam neser ... organizim i ceremonise se pritjes ne ora 7.45 , pritja dhe takimi nga ora 8.00 ne ora 8.10 , kafja tek " Arragosta " nga ora 8.20 - 9.20 , shetitje neper Durres ora 9.20 - 13 . 00 ................. pastaj dreka ( ku te na teket )
Citim:
oooooooooooo e njef Shejtonen ti apo jo , tjetrit i shkoi huq gjith ai organizim
:p
![]()
Citim:
oooooooooooo e njef Shejtonen ti apo jo , tjetrit i shkoi huq gjith ai organizim
:p
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Vetem kujdes mos te sjell ai pastaj lol. Se kshu me shaka nisin gjerat:p
Citim:
jo mi jo e kam kalu fazen e adoleshences une![]()
snjeh moshe po as une se njoh Deb
Citim:
hajd se vij javes tjeter kam prap pune vetem jo aty te arragosta se ajo rruga cop cop do me ngeli makina aty![]()
Citim:
snjeh moshe po as une se njoh Deb
shejtone... kan me te mor inot kto femrat e forumit, do mendojn keq per ty
si dhe un habitem kur ti me kerkon akoma mendim mua si te veproj hahaha
isha para 1 muaji Glak ne DR me taku 1 shoqe qe erdhi nga Italia
mendo une vete ne timon e me thene te drejten as orjentohem mire me rruget pasi gjithmone kam udhetu si pasagjere kete vit kam ngel pa te e nejse
me thote ajo shoqja jam ne 1 restorant qe une skisha qene ndonjehere sme kujtohet as emri tani ... me eshte dashur 40 minuta me u verdallos afer vendit qe me tha ajo e si perfundim se gjeta ...
e di ca bera pastaj shkova te 1 taksixhi i thashe e di filan restorant e di me tha OK i thashe ec para se vij mbrapa ..... mendo sa rehat jam une per rruget jashte TRes
Citim:
Asnje nuk zgjedh kur do dashurohet goce. Thjesht ndodh. Ato suprize jane dhe me te bukurat.![]()
Citim:
isha para 1 muaji Glak ne DR me taku 1 shoqe qe erdhi nga Italia
...... pasi gjithmone kam udhetu si pasagjere kete vit kam ngel pa te e nejse ......
jo me shume do te punesoja si instruktor se jam cop cop me makinen dhe si guide me me mesu rruget qe mos marr akoma taksi
Citim:
Po citoj ato që tha erious
shejtone... kan me te mor inot kto femrat e forumit, do mendojn keq per ty
si dhe un habitem kur ti me kerkon akoma mendim mua si te veproj hahaha
ika une naten
Citim:
jo me shume do te punesoja si instruktor se jam cop cop me makinen dhe si guide me me mesu rruget qe mos marr akoma taksi![]()
Citim:
Moj kane dale harta rrugesh ne Shqiperi, apo nisen akoma kshu me hamendje?:p
Citim:
po harta ka por po i perdore ne vend te mberish ne Durres mberin ne Kashar sipas hartave :p
ika Deb mos me kthe me nga rruga naten
shhhhhhhhhhhh , mos se kthen menje , GPS i audit tim vetëm Golemin tregon
E c'fare eshte njeriu nje grimce qelqi qe kur perplaset thyhet copa-copa.
Te gjithe drejt rruges se vdekjes do shkojme si sot si neser.
E dua shume jeten...aq shume e dua sa dua shume jete brenda meje... dua te jem shume njerez, nuk dua te fle fare...dua te jetoj ne forma te ndryshme dhe dita te mos mbaroje kurre...
Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
nuk dua te fle fare...dua te jetoj ne forma te ndryshme dhe dita te mos mbaroje kurre...
ZIZOU .................. :00@@ :00@@ :00@@
e urrej shiun ..... u be koha si nentor pfffffffffff
ZINEDIN ZIDAAAAANNNNNNN
Me habisin ca njerez qe japin mend aty ku si takon. Futin turinjt ne punet e te tjereve, dhe kur vjen puna te punet e tyre kerkojne tu'a zgjidhesh ti. Nuk i kuptoj. Ndihen te sigurt te zgjidhin punet e te tjereve, por jo te tyret.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kurse une dua te fle, qe pas çdo vdekje te nates te ringjallem ne nje forme tjeter, nje mengjes tjeter, nje njeri tjeter.
si do mbaroj e premtja sot, qe t'ja mbath ne plazh
Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
ia arrin???
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kur harroj se jam ne gjume, po.
Sa me shume disfata te kaloje njeriu ne jete aq me i forte behet. Sa mire do ishte sikur qeniet e gjalla mos pesonin disfata ne jete ..... mendoj si do ishte e formuar kjo bote.
ps: ti fajtor kerkoke qiqra ne hell lol.
Qiqra mund te kerkoj, por...
Sipas mendimit tend te çastit i bie te thuash "sa mire do ishte sikur njerezit te mos beheshin te forte".
Citim:
Me habisin ca njerez qe japin mend aty ku si takon. Futin turinjt ne punet e te tjereve, dhe kur vjen puna te punet e tyre kerkojne tu'a zgjidhesh ti. Nuk i kuptoj. Ndihen te sigurt te zgjidhin punet e te tjereve, por jo te tyret.![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Kjo tregon se kane besim tek fjala jote e mencur dhe nga ana tjeter qe jane kurioze per ty.
Kotka, ku e beni plazhin ju, ne pishine?
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
JO MOJ/MO MOTER/VELLA NE OQEAN DHE E DI C'COLOR KAM MARRE
Citim:
Lahesh ti kotka ne oqean? Aty ku je apo nga jugu?
Une per vete edhe kembet s'ma mban ti lag ne oqean, aq i ftohte eshte uji.![]()
Citim:
OJ TE LARE ME ESHTE ARGASUR MUA LEKURA TANI
E KAM FILLUAR PLAZHIN QE NE PRILL NUK DO RRI TE MBAJ ZI UNE PER UJRAT E MESDHEUT
Citim:
![]()
Te qenka bere lekura shuall, pse s'thua?![]()
Une mberdhi shume kotka. I thosha mamit qe nuk kam per tu martuar kurre ne nje vend ku bie bore. Shih ku jam tani.Ehhhhhhhhh!
P.s Never say never!![]()
Citim:
JO MOJ/MO MOTER/VELLA NE OQEAN DHE E DI C'COLOR KAM MARRE
po mendoja Cedrus eshte femer apo mashkull.... kam pershtypjen qe eshte mashkull
Citim:
po mendoja Cedrus eshte femer apo mashkull.... kam pershtypjen qe eshte mashkull
Citim:
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha erious
tempo scaduto bionde
Sa shume kam ndryshuar....
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Sa shume kam ndryshuar....![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
per mire?![]()
Change for good, ka shume rendesi mi, you change and community too...
Per cilen shfqje po ben tifo?
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.