Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
ja ketu ketu me tatuazhe...
Shpresoj mos te dale tani ndonje karagjoz shqiptar dhe te djege flamurin serb.
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ja ketu ketu me tatuazhe...
Nuk do cuditesha qe ndonje kembeshtrember qe e mban radion gjithe diten te pozdravi ta kapte inercia patriotike dhe te digjte ndonje flamur. Flas ne Shqiperi, jo ne Itali.
Varet nga reagimet politike. Nese Evropa tregohet e vaket dhe qeveria Shqiptare hesht, mire do ishte te tremben evropianet dhe te reagojne me mire. Llogarit qe Serbia eshte ne schengen, Shqiperia jo. Problemet po i shkaktojne ata qe hyjne pa viza nga Serbia. Jo shqiptaret.
Nuk shoh per cfare duhet te mos heshte Shqiperia? Cfare ka per te thene?
Kjo eshte ngjarje pa asnje rendesi politike. Disa huligane, kercenuan kombetaren e tyre, u zine me italiane, bene gjurulldira ne nje qytet, dogjen dhe nje flamur. Pra me nje fjale ata ishin ca douchebags qe ose urrejne gjithe boten ose ishin te droguar.
Te vetme masa disiplinore ketu duhet te jene ne lidhje me futbollin dhe shpresoj t'i perjashtojn fare per Euro 12.
Ngjarja ka rendesi politike sepse u bene thirrje politike dhe u dogj flamuri i nje shteti tjeter. Te shkojne 2000 shtetas te huaj ne Itali dhe te djegin flamurin shqiptar ka shume per te reaguar. Nese Italia respekton Shqiperine duhet te dije te reagoje. Madje jo thjesht ne sport. Mund te pezullohet levizja pa viza per Serbine. Gjithashtu mund te bllokohet anetaresimi i Serbise ne BE per ca kohe. Eshte evidente qe politika serbe nuk e ka nen kontroll situaten. Nuk eshte e rastit qe para tre ditesh ne Beograd u plagosen 57 vete ne shesh.
Nuk e di, une prap nuk shoh arsye qe Italia apo Shqiperia te reagoje. Reagohet ndaj qendrimeve zyrtare dhe jo ndaj qendrimeve te huliganeve. Ndaj huliganeve reagohet me dhune pa meshire, gje qe as ate nuk po e bejne.
Quaji huligane, quaji nacionaliste, quaji fashiste, quaji protestues. Nese politika ka nen kontroll situaten diskutohet zyrtarisht. Nese jo, politika s'ka vlere. Duhet pare problemi si levizje popullore dhe levizjet popullore nuk injorohen.
Ne cdo rast ekziston nje mase njerezish ne Serbi qe perleshet me policine e nje vendi tjeter duke djegur flamujt e nje vendi te trete... Fare mire mund te hiqet liria e vizave per Serbine. Ne shqiptareve s'na ka bere lopa qe po rrime urte e presim vizat. Keta s'kane nevoje per viza dhe shkaterrojne rruget e Genoves.
huliganet serb jane te njohur per incidete te tilla kshtuqe serbia mund te mbrohet dhe te marri si pretekst shume fakte. me greqin qe jane vellezer ortodox nje nje loje basketbolli jane sakatuar me qindra veta, gjithashtu me kroacine kur lozin futboll behet rremuja me e madhe. ata sakatuan pilicet e vet, shume here vetem ne 5 vitet e fundit
kshtuqe nuk ma don mendja qe mun te shkoj ne nje shkalle polikte sic thua ti fajtor
edhe anglia ka shume huligan dhe bejn te njejten gje ne cdo vend te evropes.
gjithashtu napoli, kur isha ne itali tifozet napolitan shkaterruan tren e cdo autobuz deri tek stadiumi
poltikisht, do ishim the "bigger guy" mos te kerkonim as llogari qeverise serbe pe kte.
evropa i njeh shqiptaret, nuk kemi pse behemi merak, huliganet jane petty kriminals, shqiptaret neper evrope 20 vitet e fundit i kane treguar evropes nje nivle tjeter kriminaliteti dhe karakteri qe edhe pse i denuar nga ligji, eshte i rrespektuar nga njerzit dhe intelektualet e atij vendi. shqiptaret te heqin qafe.
nejse, serbet jane bere insecure te shkretet kushedi cfar halli kane, pas nje gay parade me numer kolosal pjesmarrsih, dojn t'i tregojn evropes machizmin tani
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Fare mire mund te hiqet liria e vizave per Serbine.
Maskarallek...
Citim:
Mund te pezullohet levizja pa viza per Serbine. Gjithashtu mund te bllokohet anetaresimi i Serbise ne BE per ca kohe.
Kam qeshur me lot sot pasdite...Ende vazhdoj te qesh me mendimet
Hapa pak FB tani me pa cbehet ... shof gjithe qe jane bere atdhetare te flakte flamurin te gjithe ne profil dhe thenia e dites ishte e nje shoqe qe thoshte ... ej po kur jeni bere te gjithe atdhetare te flakte me kur te gjith mezi prisni te ikni nga shqiperia...
mgjate e ndryshova dhe une profilin per solidarizim dhe meqe skam ndermend te iki nga Shqiperia :p
Ne qe jemi jashte,jemi me shume patriote :p
Mc..Acarim total nervash...sdo i kuptoj kurre keta pseudo patritat,qe perpiqen te nxjerrin gjuhen shqipe,dhe kombin shqiptar si nenen e te gjitha gjuherave dhe kombeve...Jo po te tera gjuhet,holle holle mund ti shpjegosh me fjale shqip..futja vetessssssssss..acarim
Citim:jam dakord, italiant besoj se ua blejn edhe ndonje darke te mire atyre huliganve.
Po citoj ato që tha bruni22
me shum se serbija ajo qe rrezikon esht italia....
ku esht shteti si erdhen deri ktu?
Car ka ndodhur ne Shqiperi?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
por bravo qe nuk reaguan u treguan te mencur.
Per ca duhej?
Citim:
Per ca duhej?
doli direkt teoria kospiracionit per incidentin e Genoves.
Une s'gjej asnjer aresye per ca duhej rremuja ne Genova. Vetem po humbasin ne kete rast (edhe pse ca shqipe bene budallikun te thone Kosova eshte Shqiperi diten qe zv. presidentja amerikane po viziton Kosoven).
Citim:hahah, e fort kjo lloj pergjigjje o turll
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Ate e dine ata ........... po per nje qellim u duhej ............ .
Citim:
Nuk kane bythe shqiptaret te bejne te tilla gjera ........................... fryhen kot sa andej ketej ............... po s'kane bythe .............. .
Serbet paten guximin dhe vajten e bene rremujen ne mes te italise ............................... atehere kur u duhej.
prandaj shteti i izraleit me duket shume interresant, shtet i vogel por me armatimin me te mire ne bote, dhe nuk chajne bythen per asken.
shqiperia duhet te lozi nje politike te mpreht, se skane apsion tjeter.
cfar do beje ti Raimond tani?
Citim:
doli direkt teoria kospiracionit per incidentin e Genoves.
Une s'gjej asnjer aresye per ca duhej rremuja ne Genova. Vetem po humbasin ne kete rast (edhe pse ca shqipe bene budallikun te thone Kosova eshte Shqiperi diten qe zv. presidentja amerikane po viziton Kosoven).
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
prandaj shteti i izraleit me duket shume interresant, shtet i vogel por me armatimin me te mire ne bote, dhe nuk chajne bythen per asken.
shqiperia duhet te lozi nje politike te mpreht, se skane apsion tjeter.
cfar do beje ti Raimond tani?
Raimond, sidoqofte shqiptaret i kane treguar botes perendimore qe shqiptari te vret.
faktikisht ne perendim shqiptari me shume se serbi apo greku apo turku apo italiani eshte i njohur si individ per kto gjera, qe te vret po ia bere keq. kte e ka mesuar gjithe bota.
ne anen tjeter, po mendoja per hire te huliganizmit, sikur te ishte ai brezi i rinise ne kohen e enver hoxhes, qe rinia u rrahnin lagje me lagje ne cdo qytet te shqipersie, sikur ajo lloj fryme te ishte dje ne xhenova, do ishte bere nje perleshje historike.
Sa dakort jam me Raimondin noiher. Dhe une ate do doja. Ti vinte flaken autobuzit dhe ta rrasnin brenda nja 20 vjet. Me ate rast hiqnim qafe te dyja palet: serbe e shqiptare.
Ne fakt shqiptari te vret. Pardje vrau gruan njeri ne Shkoder. Apo e kishit fjalen per vrasje tjeter ju?
O te keqen e garipave qe jemi e qe kemi. U mblodhen tre shqiptare ne Itali dhe vrane nje shqiptar tjeter ne 2001. Tani jane te tre ne burg, njerin e njifja se bente universitetin. Para ca ditesh mendova ti çoj nje leter ne burg se me erdhi keq kur e mendova te izoluar nga bota. Kshu ju garipat e Shqiperise, 1 u vra, 3 jane brenda.
Shqiptari te vret, s'ke çthua. Qejf do ishte qe Raimondi te aplikohej ne fushe... Po se ben se akoma nuk eshte pjekur forumi te kuptoje herozimat gjeniale.
ti fajtor tregon vetem ngjarje qe i ndodhin cdo kombi brenda nje komuniteti.
por ne kaliforni po beja muhabet me nje gjerman, dhe ai thoshte qe shqiptaret jane njerzit qe taking care of buisnes, do po thoshte nese ke ndonje problem thirr shqiptarin se te kryen problemin, etj etj
ne anen tjeter, ne new york shqiptaret perseri jane te njohur per njerz qe nuk duhet te kruhesh me to
kto shume historina i kam degjuar nga te huajt direkt, nga ato amerikan dhe evropian.
Lexon ne shume Tema te shkruhen fjali ne Englisht, te shkruhen Texte te gjate edhe kur Temat jane ne Shqip!!!!
Po si mendojne disa se, mos eshte Englishtja gjuha qe DUHET ta dine te gjithe ne Bote?!
Mos valle, te gjithe jetojne ne Shtetet Englishfolese?
Ketu ne Forum, ka njerez qe jetojne ne Franca, Itali, Gjermani edhe diku tjeter, dhe neqoftese te gjithe keto do te shkruanin ne cdo Teme vetem Texte apo dhe fjali te tera, do te bej nje mish-mash (sic behet rendom ne shume tema) edhe me i madh!!!!!!!!!!!
Nje fjale, diku e shkeputur edhe mundet por, kur disa ketu qe kane shume pak vite diku jashte "mbrohen" me arsyetimin se kane harru shqipen ose se "nuk i kujtohet" njera apo tjetra fjale, me zhentilese u them qe, ofendojne vetveten! Mbase per nje moment, mund edhe te ndodhe por, ka fjale tjeter te perafert me te cilen mund te zevendesohet fjala e "harruar"!
Sado qe ndonjeri mund t'me kundershtoje tani por, e ka gabim. Jo mua sepse kam me shume vite OSE po aq shume sa shumica ketu qe jetoj jashte Shqiperise dhe komunikimin me Shqiptare, jashte Forumit e kam gati "0" prap, nuk shkruaj ketu Texte ne gjermanisht!
Mbase shpesh e formuloj ndonje fjali jo te rregullt shqip, ngaqe ndertimi i fjalise ne gjermanisht eshte ndryshe nga ajo ne shqip por, prap mundohem te shkruaj, me aq sa mundem, Shqip!
Pra, sic thashe me lart, kjo "semundje" vihet re me shume ose VETEM tek Englishtfolesit! Mos valle jane me te zgjuar se ato qe jetojne ne France, Gjermani, Itali etj. ???!!!
Si ne cdo Forum, edhe ketu ka Tema ku mund te shkruhet lirshem ne gjuhen qe njeh apo te shtetit ku jeton por, jo ne cdo Teme ja fusin robt sic duan! Kjo eshte mosrespekt karshi Antarve te tjere.
Mua me acaron, prandaj dhe po e shpreh!
Mendoj qe Fajtori apo dhe Moderatoret, ta shuajne direkt nje Text ku eshte perdorur gjuhe tjeter pervec Shqipes, pervec rasteve, sic thashe kur futet nje fjale e vetme!
p.s. Me falni per mendim (JO) te castit kaq te gjate!
Citim:
Qe ne momentin qe pane flamurin te digjej ne televizor ......... te gjithe shqiptaret e italise, po te ishin burra, kishin lene tasin e makaronave dhe ishin nisur per Genoa ....................... i kishin thone policise taljone ... "ikni ju se merrmi ne me kta " ......... dhe e kishin bere zap dushmanin ................... .
Turll ke ndermend me von noj avatar me flamur ti apo do mbash dushmanin ne avatar dhe pse une vdes per kete dushman...
Vizio, uli shkronjat!
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Vizio, uli shkronjat!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Boll me re mbi Koke, se ska as floke me dhe ndjehet shpejt!
Car ke ba ti, si e ke kalu?
Citim:
Ashtu kam per te t'a bere sahere te mos i ulesh shkronjat.Kam nje shok keshtu me floke te qethur dhe i them:" a te te bie njeçike ne tulle?". Vdes nga inati ai, kush e di pse!
Une mire. Pune. Ti ç'bere? Te erdhi ftohti dhe nga ty?
Merre me qetesi. Im ate me thoshte perhere para nje provimi:"maksimumi qe mund te behet eshte te mos e marresh provimin."(Nje fjale goje!)
U pa puna, do marr linjen e autobuzit tende kur te vij atje.
Citim:
Merre me qetesi. Im ate me thoshte perhere para nje provimi:"maksimumi qe mund te behet eshte te mos e marresh provimin."(Nje fjale goje!)
U pa puna, do marr linjen e autobuzit tende kur te vij atje.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Turll ke ndermend me von noj avatar me flamur ti apo do mbash dushmanin ne avatar dhe pse une vdes per kete dushman...
Citim:
Nahhh .......... nacionalizmi im ka pjerdh qe ne klase te gjashte ................... Po e nderrova do ve nje me Kaley Cuoco.
poshte , me poshte akoma
Biondes po i thu aaa
M.C. Mu me dhem fyti,ju vetem te bertisni dini...sa grindevec jeni bere..............oj
nu nu nu , ncuk e shqetsoj Bionden me ksi mendimesh
ehe stina si e pranveres me me pak drite nuk di sa e si te vishesh e kusuret i heq fyti
Tamam,nuk mesova te kujdesem per veten
Me iken mendimet sa erdha te kjo tema
Paska plas keq...me puthje
M.C: Kur jam pushim me hapen tema ne forum
p.sh u lodha duke shkruar mesazhe neper youtube viedos te ksaj djegjes flamurit tone nga serbt.
u habita te lexoj disa mesazhe nga serb faktikisht qe thonin u ndjenin per turp qe jane serb. ne serbisht
kurse une nuk kam shkruajtur mesazhe urrejtje, thjesht gallat: "serbs are trying soo fucking hard to convince us and the rest of the world that they're not gay, by hiding behind a fake petty hooligan machizmo"
ose: serb hooligans are in rage cause they all witness their dads in belgrades gay parade, etj
ju ftoj te gjithve kur te keni kohe te shkruani ndonje mesazhe paqeje kshtu
Te mundohesh te ofendosh kundershtarin duke i thene gay nuk eshte dhe aq mesazh paqeje. Jo per komunitetin gay te pakten.
Nuk i duroj femrat qe e kane manikyrin e gishtave lara-lara. Grrr grrrr
Citim:pikerisht ne disa mesazhe kam shkruar ne fund qe ne duhet tja falim duke perdorur quotin nga seinfled"not that there's anything wrong with it"
Te mundohesh te ofendosh kundershtarin duke i thene gay nuk eshte dhe aq mesazh paqeje. Jo per komunitetin gay te pakten.
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.