Forumi Horizont | Gjithsej 380 faqe: « E parë ... « 331 332 333 334 335 336 337 338 339 [340] 341 342 343 344 345 346 347 348 349 » ... E fundit » Trego 380 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- Fjalori romantik.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12620)
Re: Fjalori Romatik!
Citim:
Po citoj ato që tha Zani
Me erdhe ne enderr keto dite ,dhe qe nga ajo dite dua ketu te shfaq gjithe ate qe "pashe"......!!!...."hyre aty ku po flija pikrisht ne dhomen time te gjumit ...i fshija syte dhe nuk besoja se mund te ishe Ti ....Ti qe te kerkon cdo qelize e brendesise sime ...nga malli i madhe qe kisha, lot me shoqeronin ...u ule ne gjunje dhe koken vendose ne prehrin tim ....mora me dy duar koken tende e ngrita pak ne drejtim te syve te mij ...per here te pare pashe syte e Tu...i preka me duar dhe fshiva lotin tend...!!!...dhe brenda syve tuaj pashe veten time sepse syte e tuj nuk ndalonin rridhnin vazhdimisht....!!!....u perzine lotet tane ne nje enderr qe sa kohe e doja edhe keshtu qe ne enderr te me vijsh te pakten ...ne syte Tuaj, ndjeva dashurine qe mbane akoma per mua ...i lexova ata SY!! te luta te ndalesh mjaft qave te thashe...- per cudi ngrite koken dhe me the :...-me lere te qaj sepse ne prehrin tend syte e mij pushojne edhe pse lotojne ....!!!....dua ta nxjerr gjithe mallin e tubuar qe prej se ke shkuar Ti me the ....-eh sa mall ka brenda veq nje Zot e di ,te thash...!!!".
- Ishte nata me e lumtur qe ndonjeher kam perjetuar.....edhe kur ke ikur ateher e pashe ne enderr ikjen tende ....edhe kur vendose te kthehesh me shkrime te enderrova paraprakisht ...valle a mund te jene kaq binjakzuar shpirtat tane ...!!??
Te ndodhe dicka ne jete,per nje cast ta takosh dike te njifesh ta duash dhe ....per nje dite te vetme ...dhe shume dite me pas ...ta dashurosh ashtu me shpirt ...dhe pastaj te duhet nje jete e tere ,dhe nuk mund ta harrosh !
Aparatin e telefonit dhe kartelen qe me Ty flisja i kam vene ne arkivin tim ...prej dites qe Ti ke "ikur" nuk i perdore më...! i ruaj me nostalgji sepse aty kam te memoriuar zerin tend ...kam te memoriuar mesazhet tuja me aq shpirt te shkruara ....ne fakt Ti nuk ke ikur sepse edhe ateher kur ke "ikur" une kam qendruar me Ty ...edhe kur ke thene lamtumire ,une nuk kam thene ....edhe kur ke thene qe ste dua më, une kam vazhduar te te dua,...te desha te dua edhe kam me të dashte sa te jem me fryme ...ne heshtje,ne largesi , ne korrespodenc do te dua ...do te vazhdoj te jem perkrah Teje ,pa me degjuar Ti, pa me pare Ti, pa me shijuar asgje timen Ti ....!.....asnjeher sdo te doja te mendosh se isha injorant ne tragjedine tende dhe ne ate qe shfaqeshe dhe tregoje mua ...gjithcka qe me shtynte te "gaboja" ishte dashuria e cmendur dhe dhimbja e madhe per Ty !!!...per te nxjerr nga aty ku ishe futur ...kurr per te shtyre te shijoj dicka pa deshiren tende nga Ty ,une e doja shpirtin tende ta shijoj ashtu siq ma ofroje ,fjalen tende ,gezimin dhe hidherimin tend dhe timin e doja ta ndaja me Ty!...nuk dij nuk kam tjeter fjalor per Ty per veq ketij ,ndoshta sdije te thure fjale qe Ty te bejne te ndihesh mire,qe Ti te rrish krenare per nje njeri qe nuk pat mundesi tjera ne dashuri me Ty ,per veq ketyre qe te ofroj ....por qe te deshti me shpirt ...ky pra eshte dhe mbetet fjalori im romantike nder me romatiket qe mund te me ndodhe ne kete jete qe po bej,per Ty, pa Ty ....nga kendveshtrimi im mbetesh njeriu me i mire qe jeta ma ofroj ta njoh ...edhe pse me mungon ne cdo minute dhe sekond te jetes sime ....te jesh mire lutem cdo dite qe zoti ma ofron te frymoje ....!
04.07.'08
I joti -Zani i Zemres!!
Gjithsej 380 faqe: « E parë ... « 331 332 333 334 335 336 337 338 339 [340] 341 342 343 344 345 346 347 348 349 » ... E fundit » Trego 380 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.