Forumi Horizont Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 340 341 342 343 344 345 346 347 348 [349] 350 351 352 353 354 355 356 357 358 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)

Postuar nga Laudrup datë 10 Shkurt 2004 - 03:43:

Me vjen shume keq qe kjo teme eshte diskretituar. E shof qe bilanisti roke ma ve fajin mua. Roke, shiko c'shkruan. Ke perdor fjalet "toc", "plere" dhe "lamash". Une vetem rro**ke shkruajta dhe mu fshi gjysma e mesazhit. Edhe te qenka modifikuar nje mesazh. Une po tregohem me tolerant se sa ty. Ti mund jesh 20 e ca vjec dhe mua sme interson pasi sic tha inter forever, respektohen te gjithe. Mua sme intereson si e ke emrin apo nga je se gjithe qyetet qe ne jemi ndodhen ne Shqiperi. ke shkruajtur gjera si "te shkul veshet" apo "macok kompjuterik" apo "tifoz qurrash". Te keshilloj te mbash gojen. Ti me prezanton veten, ku ka nje faqe tjeter qe anetaret mund te njihen me njeri-tjetrin. Gjithsesi, un te keshilloj te mos me njohesh.

Cyclotomic-un e njoh, sic e sheh banojme ne te njejtin qytet dhe takohemi ne klubet interiste ketu ne New York qe shikojme ndeshjet (s'e di pse ska klub interi ne Boston, mbase se Massachusetts eshte fshat krahasuar me New York-un, ). Ti vazhdon e i thua inter forever bashk me cyclotomic qe po me mbojne se jam interist. Me mbrojne se kam te drejt. Po ti o roke, o "burre", o miush, vazhdo merru me "macoket kompjuterik". Kerkoj qe ky konflikt te mbyllet ketu. Une nuk do i replikoj me ketyre brockullave, unless fillojn sharjet me "q", qe me sa duket edhe mund te besh gjera te tilla.
------------------------------------------------------------------------------------------
Kaq me budalliqet. ti rikthehemi temes, pasi eshte interesante. Dje, interi luajti kunder sampdorias dhe u dhane sinjalizime se goli i dyte ishte offside. Nuk mund te shikohet nqs ka qene Adriano stopuesi pasi ka edhe nje mbrojtes aty ne zone. Te mos flasim per penalltine e sampdorias. E konsideruar "generosa" nga te gjithe ekspertet. van-basten, ndeshjen e pashe dhe sampi 3 raste kishte dhe beri 2 gola(te keshilloj te shohesh sitin e Mediaset www.tgcom.it). Interi kishte minimumi 5 qe ishin shume te pastra dhe beri po dy gola. Pra, interi meritonte te fitonte.
Milani, luajti me perugien dhe fitoi. Mund te themi se perugia luajti bukur dhe mund te barazonte ne disa raste. Penalltia e inzaghit ishte, s'ka dyshime ne te. Kam dyshime ne ence qe rui kosta shenoi, pasi mbrojtesi i perugias nuk beri asgje. Shume keq arbitri.
I jap urimet e mia juventineve per masakrimin ne olimpico. Shume ndeshje interesante. Montero vazhdon karrieren e tij si boksier. Dha dhe ai kontributin e vet ne ket shpartallim.
Per Milanistet qe mendojne se interi eshte cope--> nuk do e rrihte juven 1-3 ne torino po te ishte cope.
Ja edhe je kenge tjeter qe kane kenduar tifozat interist ne S.Siro.

Milanista
Non cantare
Tanto sai solo rubare
'81, '83
Questi anni li ricordi solo te
Lassu nella bacheca
Vicino alla Mitropa
La foto di Farina
Ricorda, ricorda
Che siete stati in B
In serie B

Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 340 341 342 343 344 345 346 347 348 [349] 350 351 352 353 354 355 356 357 358 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.