Forumi Horizont | Gjithsej 88 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit » Trego 88 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- Une s'kam per ta kuptuar kurre kete njeri (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18290)
Citim:
Po citoj ato që tha kendrevica
Po te drejtohem lule edhe une.Ne arsyetimin tuaj logjikon drejt,por botes e cila ka investuar shume ne Ballakan e sidomos USA nuk i intereson nje Shqiperi e destabilizuar.Ata thone se zgjedhjet e parakoheshme nuk jane zgjidhja e duhur,prandaj duan ta mbajne ne pushtet kete zagar komunist me emrin Sali se sa zgjedhje te parakoheshme ne nje situate te till inkandeshente politike.Dhe mire e kane,sepse ata kane interesa stategjike te tyre kudo ne bote.Eshte evidente se midis Europes dhe USA ka shume ferkime,por duke qene superfuqi europianet nuk e kundershtojne dot me kokefortesi.Franca jote dhe Gjermania kundershtuan Bushin per luften ne Irak dhe e pame se si i trajtoi Amerika.Behej mbledhja e NATO-s dhe ministri Ramsfeld nuk u jepte as doren kolegeve francez dhe gjerman,por i anashkalonte.Felliqesit qe permenden ai i ka bere te gjitha dhe po vazhdon akoma.Qe jemi bari popull dhe tribal kjo as qe diskutohet.Jane dy kope te medha me dele pa aspak tru ne koke,te gjitha te semura,sepse te dy cobanet qe i kane ne pronesi jane dy hajvan.Ata qe nuk ju shkojne mbrapa jane nje pakice e paperfilleshme,te cilet o jane pa pune ose kane hapur ndonje bisnes te vogel e kane ulur koken shikojne punen e vet.
Amerika nuk mund te lejoje menyren tribale te marrjes se pushtetit,por per nje gje duhet te jeni e qarte ju mikja ime,sepse keta palaco jane ish bllokqene te vjeter e te rinj qe origjinen me soj e sorollop e kane nga nje nene bushter.Nga keta qe diskutojne ketu ndonjeri edhe ka te drejte ,ju psh,,ndersa disa te tjere me goje hapur po presin qe te zaptojne zyrat e shtetit njesoje si keta zagare qe jane sot ne pushtet.Nje keshille nga ana ime mos ju beso shume fjalimeve qe shkruajne disa ketu,sepse mbas ketyre fjalimeve parimore qendrojne interesa.Ky konkluzion del po te lezosh se ku ju rreh cekani.Po nje gje do te te them me shkronja te tjera.Sali Berisha dhe stani i tij duhet te qerohen nga pushteti dhe saliu perfundimisht nga politika.Duhet bere ndryshimi mike.Uji qelbet kur rri ne nje vend.Kesaj here me 8 maj shqipetaret duhet t'i japin nje grusht Saliut sa t'i thyejne hundet.Ndryshe nuk mund te vazhdohet. Une nuk i kam qef bllokqente,bile nuk e deshiroje riciklimin e tyre,por ndryshimi i regjimit do ti beje mire Shqiperise.PD duhet te jete ne opozite gjate nqse e mban Saliun akoma.
Gjithsej 88 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit » Trego 88 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.