Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga BIONDIA datë 17 Tetor 2009 - 01:37:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

jo more se kemi Bionden ajo po qe te heq petllen

ku eshte dreqi sma ka var hic keto dite ngeli mbas burrit e ajo tu bredh

shejtone me tha nje zog ne vesh qe me kerkoje ...cfare ka ndoth ...kush ka nakes aper mua ketu ...turll ti ke orgjinalin ci do fotot

Postuar nga AndreaPirelli datë 17 Tetor 2009 - 01:49:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

shejtone me tha nje zog ne vesh qe me kerkoje ...cfare ka ndoth ...kush ka nakes aper mua ketu ...turll ti ke orgjinalin ci do fotot

Pikerisht .............. po do ti qe edhe imagjinaten nuk e paskam te keqe ................ psh ......... shejtonja ishte pak a shume ashtu si e kisha imagjinuar ........... :aha :aha

Postuar nga BIONDIA datë 17 Tetor 2009 - 01:54:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Pikerisht .............. po do ti qe edhe imagjinaten nuk e paskam te keqe ................ psh ......... shejtonja ishte pak a shume ashtu si e kisha imagjinuar ........... :aha :aha

po akoma ske ik ne shtepi ti re cun do flesh jashte me duket ....do pish nje gote vere apo do nje birre...

Postuar nga AngelDevil datë 17 Tetor 2009 - 01:59:

O Bionde u bom per mall mi goc ku ke humb

mua me ka zene 1 dreq gripi sot jam zhdep me fervex-a e prap me temperature; kam e dasem te djelen isha mpref keq me shku

Postuar nga BIONDIA datë 17 Tetor 2009 - 02:02:

Ti e ke ne terezi moj goce je beqare hesapi...kafe llafe...biondia o nene me shume femi ka halle probleme ...larje ...shpelarje... hekurosje... palosje ...ne pastaj me thoni qe kemi te drejta te barabarta me burrat ...ishalla behesh mire per dasmen

Postuar nga AngelDevil datë 17 Tetor 2009 - 02:05:

jo moj se dhe aq mire seshte jo, ja pershembull tani me pihet 1 gote qumesht e pertoj me u cu nga krevati po te isha e martume do urdheroja burrin ose cilimiun te ma merrte

hajd se grip eshte do shkoj te djelen sikur nami te behet; martohet 1 shoku im vendosi e ai me ne fund me u martu

Postuar nga BIONDIA datë 17 Tetor 2009 - 02:09:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
j
hajd se grip eshte do shkoj te djelen sikur nami te behet; martohet 1 shoku im vendosi e ai me ne fund me u martu

kenaqu dhe mos kerce shume ...car do veshesh na e thuaj ta dime per kureshtje

Postuar nga Vizioner datë 17 Tetor 2009 - 02:12:

Kush do na beje na nji Kaffee Dopio.....?

Postuar nga BIONDIA datë 17 Tetor 2009 - 02:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Kush do na beje na nji Kaffee Dopio.....?

baje veter se jam e semure me kap gripi i dosave me duket se ai i derrave akoma ska ardh ketej ) kur do kthehesh ti cuno ..jo per gjo por mos harrosh te ma blesh ndonje gje te mire nga vendlidja po iki te fle se spo rri dot nje fundjave te bukur per te gjithe ju

Postuar nga Vizioner datë 17 Tetor 2009 - 02:32:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

baje veter se jam e semure me kap gripi i dosave me duket se ai i derrave akoma ska ardh ketej ) kur do kthehesh ti cuno ..jo per gjo por mos harrosh te ma blesh ndonje gje te mire nga vendlidja po iki te fle se spo rri dot nje fundjave te bukur per te gjithe ju

Mire mire, mos u lodh! hajde te shkume njehere! Vishu goce, mos dil me barkun jashte!

Une do rrije ne ca dite....nga fundi i muajit e kam menu me ik!

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.