Forumi Horizont | Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
Me''Fanatiket '' ne drejtim te fese , se ka lloj lloje ky forum
Te ulesha me keta te paret kemkryq me nargjilet dhe te diskutonim per problemet e fese , me pelqen dhe ajo loja ''ku te ha e ku te djeg'' spesialite e kam
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Do te doja te takoja shume njerez por ne takime te ndryshme.
Plloshtanin do te doja ta takoja, por nuk doja te beja muhabet. Nuk besoj se plloshtani din te flase kur eshte me njerez rrotull. Do te doja vetem ta vezhgoja per nja 10 mins.
Ne nje takim tjeter, astras (qe besoj qe eshte nje shoku im i vjeter), analisten (qe me c'shoh te gjithe e kane ne liste) dhe agaten. Besoj so te kishim nje bisede shume shume interesante.
demokraten .. e kush nuk do te donte....
Auberoni, besoj qe do te kisha nje bisede shume intensivisht llogjike me te dhe kemi ca pika takimi.
Amoxilin, Petrit Kolen, dhe Stenlin ne nje takim tjeter...
Dhe nje takim me te gjithe durrsaket e forumit te flisnim per leshterikun, torren, lul berishen, hasont, dile qorren etj etj.
Citim:
Po citoj ato që tha football
SHKODRANIN E QESHUR
Gjithe juve te tjereve me duket sikur ju kam takuar dhe te gjitheve ju besoj. Keshtu jam une besoj kollaj. (stupid)
Amoxil jam femer, mos i ver veshin prapashtesave.
inferiore une? ke gabu adrese shkodrani. pastaj qe te takoheshim do duhej te ishte deshira e dyanshme, qe nuk eshte. gjithe te mirat
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Mbase une do te kisha ler te vendosje ti aman? Vertet doje te me takoje mua?! Po roku dhe jimmy , mos na hidherohet...e
P.s ksenie , po une jam i kerkuar, mbase keshtu me do nena parti qe eshte pa njolla, mandej dhe deget ministrise..,.
JU pershendes shume te dyjave, mbase jeni te mira shume![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Flm lost_soul qe me mbajte me hater.. dhe me paske radhitur ne kokat e larta te forumit..
p.s Ne listen time kisha harruar dhe football..Do kisha shume deshire ta takoja ate i/e capken/e te zgjuar.![]()
e dashur Helga mirese u ktheve eshte ndier mungesa dhe shpresoj qe do na tregosh aventurat e udhetimit tend ne shqiperi ashtu si di ti. te perqafoj una
Faleminderit qe me uruat mireseardhjen Ana!
Kam qene ne Italy, jo Shqiperi.
Asnje aventure, thjeshte takim me te afermit e mi me te shtrenjte.
Ju perqafoj miqesisht!
Citim:
Po citoj ato që tha VLonjatja2003
PO si s doja te te takoja ore une vete thashe e para.. pastaj ata s merziten se edhe ata do ti takoj por menjane jo njehereshPPP
SI the ti mase jemi te mira hmmmmm mbase????? you making me think nowPPP
Jam bere shume kurioze keto kohet e fundit te takoja nja dy persona
kaq magnetizues,
qe jane Lost Soul dhe Wolf(Astras).
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.