| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)
Ah te keqen motra ty...
Nuk thashe qe e fitova une TV-ne por Brunka 
Kush e di sa TV-te do kete fituar dynjaja tek ty vellacko :p
Hahahahahaha
E modhe je.
Ahhhh moj amore (sic te thote Qimi :p) nuk e kane te gjithe ate fat qe ka Bledumi jo. Ai ka fatin e ............ derrit. 
Aha te mua as qe behet fjale per TV. Nuk ka fituar asnjeri tek mua TV. Tek mua kane fituar vetem antena. :p
Meqe more fjalorin e Qimin,po deshe te jap dhe trajtimin qe kombinon me ate fjalor :p
Po ta tregon fatin e derrit bukur Brunka sa te vije...hahahaha
Ika re dreq se kam per te studiuar
shendet dhe kujdes linjen :p
Jo jo rrofsh. Nuk kam nevoj per trajtim special. Me mjafton ky i tanishmi. 
Aha sa per brunken mos kij merak se ate e sitemoj une, nuk e kam shume problem. Po ca ti bej ndonje tjetre thuj. Qe nuk e sistemon dot as me vaj e as me uthull.
Edhe ik meso moj. Mos na shiko neve qe jemi delenxhinj se nuk kemi pune tjeter. Tere kohes varavingo rrime. 
Sa per linjen sikur kam devijuar cik nga rruga e zotit po shpresoj te kthehem prape ne ate linje qe isha. :p
Te pershendes lal dhe ja kalofsh mire duke mesuar.
Ca bohet ketej mer......
kush ka fat ....... derri ketu me..???
..une...hahahahaha..
o shenjtoro po thuj te verteten me,mos ta qis une bojen..moj Amor,ky ka fat........Papagalli..
....
Amor,si u be puna e pranimit tend ne OSBE...ta ka qejfi apo jo...do na besh nder te madh po pranove...me Bucs-in bisedova une dje...mire tha le te veje Amor...per rrogen bisedojme kur te mbarosh se mesuari..:p
Ej ca behet ketu, qenka hapur front i madhe pune.
Shenjroro tregti te madhe po ben me keto TV po ne miqve nuk do na japesh ndonje posht banakut? 
Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Ej ca behet ketu, qenka hapur front i madhe pune.
Shenjroro tregti te madhe po ben me keto TV po ne miqve nuk do na japesh ndonje posht banakut?
shshshshshshshshshsh,pusho,mos bej ze,se e rregullojme kete pune..kot sjemi patriote..
..
ore bledum
ore matrapazaxhi po ti re nga keta tv he pale na i paske nda me dhoma u pika djalite he....mire mire qe sot e tutje ska me fonde po bet kontramandime degjove? degjova thuaj!
ooouuuuuuuuuuuuu ca ka motra keshtu sot,pse me nerva....po jo mi zemer jo,kenin e kam shok te ngushte,dhe po nuk i dhashe atij kujd do i jap....
ca ke sot tere nerva ti njehere...mos te ra ne qaf ai kopili,ai cuni,se qafsha ty do ja *****,do e vras fare
........hajd hajd te lali jot ti,hajd se ti heq une nervat..:p
kur keshtu ti re psikolog apo therapist per heqie nervash...
po ajo mami me ka thene mua se bledumi sja thote mire per keto gjera...:p nejse nejse mire o la mire seshte nevoja mgjth flm per gadishmerin tende
he cti besh gedhihet njerzia ters ndonjehere ......
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.