Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
Lova po ku je ti moj goce , ne thame se humbe ,:pja i shkreti Rossonero po te kerkonte erdhi ketej dhe tha: Ma keni pare gje loven jo thame ne dhe ai u merzit dhe erdhi te kerkonte ty ....bobo me duket se humbi ai rrugen tani ...:p
[QUOTE]Po citoj ato që tha Keni
Prandaj une po shikoja gjith ate drit. Thash me vete - Cte jete aja drit vall?
Kur afrohem une shikoj qe tre gocat me te mira te forumit ishin ber si yje Ngela pa mend se i kisha haruar te Ervisa
PO ja erdha dhe une, do vij dhe ervisa dhe ajde te shkojme ku te doni ju. Meqense une jam nje i seksit tim, me bje radha qe ti heq te gjitha shpenzimet.
Ja dhe nje tyfe me trendafila qe ta vendosim ne mes te tavolines kur te ham darke. [/QUOTE
haahahahahhaah Keni shume faleminderit per lulet , ja xhentil si gjithmone
aman se me kujton Rokun kur ben gjera te tilla dhe filloj e qaj pastaj...nejse tani shko merr
:p dhe ERvisen dhe hajdeni qe te mos vonohemi ....lol bela !
Ciao te pagjume!!!bela!!Ti the qe nuk jam keq ne muhabet,do te thote qe nuk jam as mire.une do te thosha qe jam shume i embel,mjalt:p:p .ca keni bere ju beqare???Loven e kam mire si rrush te kuq kokerrmadh .Ej po vi edhe une ne ate darken qe po organizoni.Une po sjell vererat me te mira italiane.po Ervisen na e ka pare njeri???keniiiiiiiiiiiiiiii gjej ervisen.me duket se edhe ajo na la shendene.Shpresoj te kthehet se eshte organizatorja.Fozca Milan!!!!Eliz ca bon ti lali???Mire andej mga juve??per rroba mos caj koke fare.me jep numrat dhe i ke Versace te gjitha:p ciao.Une po shkoj te pi nje kafe se u gdhi ketej nga mua.Flini gjumasher,flini se ju pret amerika ne pune e ne shkolle bashke.Se mos ne ketej nuk punojme.Edhe ne punojme,por shijojme pak me shume se ju.megjithate ne vere aty me keni ne usa.Do ja tundsim apo jo?????????????????????Ciao!!Forza Milan!!!
Rossonero, o rrush i bardhe razaki, si te kam!(ferkoj syte se s'po me del gjumi) MIREMENGJES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! te gjitheve, MIREMENGJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!! Kemi perfunduar si tehu ne akull!!!
Keni
...........hahahahaa sa kam qeshur me ate verbimin tend prej nesh.....:p
.......po 1 gje nuk kam kuptuar muve.......edhe pa mend edhe te beri pershtypje
........mbase te dukej dicka familjare me ate te Ervises(shaka)
:p.......ok hejde se sonte dua te bejme "Jete Note"
:p.
Jeni gati?????
Puc-puc Ela
Subaqueo
PO ca robsh qe paskeni qen mor jau po po po ........Po si do dilni sonte dhe nuk thoni asi gje knej nga lagja ime .O cuna ca boni kshu morplak ,,po futini ndonje te fishkellyme edhe knej nga lagja ime.... PO me gjith ate une sonte jam te TERZO MILENIO pab po kaluat po ju a jap nga nji birre . Pershendetje te vecante YJEVE..... Ju pres te gjithve sonte. Shnet populli ..
Re: Keni
Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.
![]()
![]()
...........hahahahaa sa kam qeshur me ate verbimin tend prej nesh.....:p
.......po 1 gje nuk kam kuptuar muve.......edhe pa mend edhe te beri pershtypje
........mbase te dukej dicka familjare me ate te Ervises(shaka)
:p.......ok hejde se sonte dua te bejme "Jete Note"
:p.
Jeni gati?????
Puc-puc Ela
ja urdheruam
po ca do na ofroni??
C'te te doje e bardha zemer o shpirt, shprehu!
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.