Forumi Horizont Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)

Postuar nga briseide datë 15 Shkurt 2008 - 21:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Jarigas

Mi ricordo un vecchio detto:"Chi non risica, non rosica"... :p

Sidoqofte, nuk duhet te kesh frike nga gjëmbat, nese te pelqen aroma e tij....Edhe pse, si ne kete rast gjëmbat nuk i duen akoma...... ......A nuk mi tregon pak gjëmbat e tu o Brisi........

Tani a  more vesh se cfare eshte Msn????

Mendo sikur ............te shikosh kutine e pvt........

Jari e pash kutine e pvt

Mendo sikur ...po ja qe ...

Postuar nga Jarigas datë 16 Shkurt 2008 - 00:10:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Jari e pash kutine e pvt

Mendo sikur ...po ja qe ...

Brisi kur del ashiqare

mua me perdellon fare

e me le ketu te vrare

pa ditur se nga t'ja marre.............ku e kisha fillin une!?!?!?!?!?

Mendo sikur........po car te mendoj une i shkreti pas asaj qe mu shfaq  si ne enderr...apo nuk ishte enderr?????

Postuar nga jolanda datë 16 Shkurt 2008 - 13:58:

mendo sikur te mos mendoja fare:o
mendo sikur te mos kisha mbaruar mire provimet e sezonit dhe te mos rishkruaja me qejf.

Postuar nga Sara_Uk datë 16 Shkurt 2008 - 14:13:

Mendo sikur....une jame pran teje atje ne vendlindje

Postuar nga briseide datë 16 Shkurt 2008 - 16:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Jarigas
[/color]

Brisi kur del ashiqare

mua me perdellon fare

e me le ketu te vrare

pa ditur se nga t'ja marre.............ku e kisha fillin une!?!?!?!?!?

Mendo sikur........po car te mendoj une i shkreti pas asaj qe mu shfaq  si ne enderr ...apo nuk ishte enderr????? [/B]

hahahaha vetem njera ikone eshte me vend aty,dhe ti e di cila hahahahahaha kam qeshur me lot Jari kot s'me thone shtrige...eshte magji,Asgje s'eshte reale

Postuar nga diabolic datë 27 Shkurt 2008 - 02:36:

Mendo sikur ta kisha vrare kete nate
dhe gjirin e saj ta kisha shtrat
Me ate qe dua te beja dashuri si i marre
pikerisht atje,ne gjirin e kesaj nate te vrare

Mendo sikur...mendo sikur...

Postuar nga briseide datë 27 Shkurt 2008 - 04:13:

...te ishe shpirti binjak?

Postuar nga diabolic datë 01 Mars 2008 - 00:31:

Mendo sikur te isha prane teje
dhe ti me puthje shpirtin te ma rrembeje.

Mendo sikur ... mendo sikur.

Postuar nga Pleshtja datë 01 Mars 2008 - 00:44:

Mendo sikur kjo debora e bardhe, e bute, e mendafshte, - te mbeste ashtu e te mos ngrinte kurr...

Mendo sikur fjala "sikur" te mos egzistonte, llogjika jo se jo! mendo ndoshta bashke do te ishim...

Mendo sikur te mos kete jete tjeter, e mos te gezojme dot as kete e as ate...

Mendo sikur, sikuren te mos e konsideronim, llogjikes veshin te mos ja vinim, te drejten te mos e zgjillnim, mendo sikur te ishim kafshe dhe te ndjeknim instinktin..... Te besohet qe po ti zbrisnim te gjitha keto, bashke sot do te ishim!

Postuar nga Katilesha datë 01 Mars 2008 - 17:28:

Mendo sikur njerezit te mos ishin kaq te bezdisshem shpesh here si ky typiiiiiiii ktu Aiutooooooooooooooooo  :p

Postuar nga dhoma666 datë 02 Mars 2008 - 17:15:

mendo sikur ti te mos kishe lindur......???????????

logjika nuk do te ekzistonte me te vertet dhe une do te kisha njohur nje vajze tjeter,,,,,,,,mire po kush do te me ndihmonete te kuptoja qe edhe ajo eshte kurve si ty.........keshtu qe me mire se ke lindur se une mesova dicka nga ty,,,,,,,,,,

Postuar nga kurt datë 02 Mars 2008 - 21:22:

mashkulli me i dobet ne bote eshte ai qe bjen ne dashuri me nje kurve. nuk dua te ofendoj njeri, edhe une kam rene ne gracken e nje shpirti te zhytyr njehere,per pak kohe, pastaj e kapa veten, e injorova veten, e urreva veten, thjesht se edhe vetem per nje dite ose nje nate, sinqerisht ndjeva per nje shpirt dredharak qe me erdhi tyrp nga vetja.

filozofia ime eshte kjo; nuk eshte kurre faji i femres. eshte faji i mashkullit.

kjo bote eshte e mbushur me meshkuj te dobet qe do bejne gjithcka vec per te fjetur me nje femer, kjo dhoj krijese ne pergjithesi po shtohet ne planetin tone. mashkuj qe nuk kane rrespekt per veten, mashkuj qe e lejojne nje kurve ti perdori si zagar. this world is filled with desperate men, among these men, morality doesen't exist.
sikur gjithe mashkujt te kishin nje cike rrespekt per veten, nuk do te existonin aq shume kurva ne bote. mashkulli e ben nje femer kurve.

sekondin e pare kur ta nuhasesh se femra ka humb rrespektin per ty, edhe sikur te jesh i cmendur ne dashuri me te, duhet te jesh i fort dhe te thuash lamtumire, dhe kurr mos ta kthesh koken mbrapsht. mashkulli duhet te jete i forte qe ta veshtroje vetmine ne sy, edhe t'i buzeqshi,(me ironi) edhe gjithe jeten po tjet nevoja, por kurre mos ta lejoje veten te behet zagari i nje kurve. nejse!!!!!
kush e ka fatin e madh te takoje ate vajze te bukur, qe existon ne imagjinaten time eshte burri me me fat. e di se exsistojne, por rrealiteti eshte se jo te gjithe ne do kemi ate fat.

rrealiteti tjeter eshte se "djemte e mire gjithmone flejne vetem" nuk po flas per veten or najgja!!! :) :) :)
mendo sikur te kisha nje shoqeri shqiptare ktu afer ku jetoj une, dhe ta kalonim kyt dite pushimi gjithe diten duke luajtur golf bashke. ah!! sikur!! ika tani se do loz sot anyway.

Postuar nga briseide datë 03 Mars 2008 - 02:24:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

sekondin e pare kur ta nuhasesh se femra ka humb rrespektin per ty, edhe sikur te jesh i cmendur ne dashuri me te, duhet te jesh i fort dhe te thuash lamtumire, dhe kurr mos ta kthesh koken mbrapsht.

Mendo sikur dhe meshkujt te mos ta humbisnin asnjehere ate respekt ndaj femres,sic e pretendojne,me te drejte,nga ajo.

Postuar nga dhoma666 datë 03 Mars 2008 - 18:41:

mendo sikur une te mos kem mundesi te mesoj nga gabimet e te tjereve.......sepse vete nuk kam mundesi te gaboj.,,,,,

kam nje filozofi edhe une: dashuria eshte mendim dhe kurvat jane te dala mode,,,,,,,,,,

te pretendosh kontrollushmerine dhe vetedijshmerine ne cdo aspekt te jetes do te thote te kesh nje ndjenje inferioriteti te qenesishme dhe nje iluzion qe do te ia dalesh mbane....e thene me troc pa mundesi te kuptosh kontekstet....dhe idestinuar te vdesesh i "pakuptuar",,,,,,por nuk duhet te masesh me te njetin kut edhe boten,,,,,nejse!!!!!

Postuar nga dhoma666 datë 03 Mars 2008 - 18:42:

mendo sikur une te mos kem mundesi te mesoj nga gabimet e te tjereve.......sepse vete nuk kam mundesi te gaboj.,,,,,

kam nje filozofi edhe une: dashuria eshte mendim dhe kurvat jane te dala mode,,,,,,,,,,

te pretendosh kontrollushmerine dhe vetedijshmerine ne cdo aspekt te jetes do te thote te kesh nje ndjenje inferioriteti te qenesishme dhe nje iluzion qe do te ia dalesh mbane....e thene me troc pa mundesi te kuptosh kontekstet....dhe idestinuar te vdesesh i "pakuptuar",,,,,,por nuk duhet te masesh me te njetin kut edhe boten,,,,,nejse!!!!!

Postuar nga kurt datë 04 Mars 2008 - 04:10:

thjesht po shprehja vetem medimet e mia, ndaj nje kurve, (se as nuk me pelqen ta perdor kurre kyt emer) nuk ka ndonje lidhje me filozofine e jetes apo me karakterin e njeriut, si inferior opo superior. nuk po flas per dmthenjen e jetes, thjesht po flasim per nje gje me me shume pa vlere, kurvat.
bris, besoj se me kupton! nuk e kam fjalen per marrdheniet midis nje cifti, as nuk po flas per ato gjerat minimale, ca the e t'thashe. thjeshte po flas per ate tronditjen e zemres qe ndjen, kur e kuptojme se po flejm ne nje shtrat me nje kurve. dhe si kto dhoj tronditjesh te forta doemos e gdhendin karakterin tone, si per mire apo per keq , si t'na beje superiora apo inferiora, kto jane njolla te pista qe nuk zhduken kurre nga kujtesa e njeriut. prandaj eshte mire t'i rrime large njerezve te piste, dhe ta mbushim jeten me kujtime te bukura. pse jo?!?!

me ne fund mos harrojme se ne jemi kush jemi: kujtimet qe kemi.......

Postuar nga briseide datë 04 Mars 2008 - 04:18:

Citim:
bris, besoj se me kupton! nuk e kam fjalen per marrdheniet midis nje cifti, as nuk po flas per ato gjerat minimale, ca the e t'thashe. thjeshte po flas per ate tronditjen e zemres qe ndjen, kur e kuptojme se po flejm ne nje shtrat me nje kurve. dhe si kto dhoj tronditjesh te forta doemos e gdhendin karakterin tone, si per mire apo per keq , si t'na beje superiora apo inferiora, kto jane njolla te pista qe nuk zhduken kurre nga kujtesa e njeriut. prandaj eshte mire t'i rrime large njerezve te piste, dhe ta mbushim jeten me kujtime te bukura. pse jo?!?!

me ne fund mos harrojme se ne jemi kush jemi: kujtimet qe kemi.......

Sa lezetshem te mundohesh te kuptosh universin e nje mashkulli.Kush e di pse fokusohen te gjithe tek fermat dhe ndjenjat e tyre.

Postuar nga diabolic datë 20 Mars 2008 - 01:40:

Mendo sikur shpirti im te mos jepte shpirt ne kete cast.
Mendo sikur ti ...
Mendo sikur une...
Vafsh ne djall Adi.

Postuar nga amor alucius datë 20 Mars 2008 - 01:42:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Vafsh ne djall Adi.

Eh c'e mire te ka gjetur dhe ty me dathurine :p Dite me te mira do te vijne, su con il morale, soldato :p

Mendo sikur te mos me çanin veshet dynjaja me essays...ggrrr!

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 20 Mars 2008 - 01:55:

... sikur te ikja ta pija nje gote vere tani...
apo s'jam edhe i lodhur sot... pak jazz music ne sfond hmmmmmmmmmm

ika ... naten e mire forumi!
Shihemi neser!

Postuar nga diabolic datë 20 Mars 2008 - 02:10:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Eh c'e mire te ka gjetur dhe ty me dathurine :p Dite me te mira do te vijne, su con il morale, soldato :p

Mendo sikur te mos me çanin veshet dynjaja me essays...ggrrr!

E mikja ime e di gjithmon vigjilent por ndonjehere abbasso la guardia dhe ...
Nejse nejse - Cant rain 4 ever...

Pershendetje

Postuar nga diabolic datë 20 Mars 2008 - 17:41:

Mendo sikur ta mbysja kete deshire per te degjuar zerin tend.
Ta vrisja buzen qe cdo cast emrin tend permend.
Ta bindja veten se ti tashme je asgje.
Me mire po hesht nen zè.

Postuar nga briseide datë 20 Mars 2008 - 18:23:

Mendo sikur pas stuhise deti te mos qetesohej...

Postuar nga kurt datë 20 Mars 2008 - 19:47:

Citim:
Mendo sikur pas stuhise deti te mos qetesohej...
shpresoj qe te qetesohet se sot kjo stuhija eshte shume e forte, thelle ne shpirtin tim.shume gjera ndodhen kto dite, per 6 muaj do ken efekt ne stilin e jetes time, kjo me shqetson pak, rahatdhekun e trunit ta prishin edhe njerzit e pist qe nuk i njeh, sidomos kur je pak i lodhur nga jeta.

mendo sikur te mos kishim dite si kto,te errta,  gjumi nuk do ishte aq i thelle saqe nuk don ti hapesh syte per te pakten 6 muaj. ah! sikur...

Postuar nga briseide datë 20 Mars 2008 - 19:49:

Citim:
shpresoj qe te qetesohet se sot kjo stuhija eshte shume e forte, thelle ne shpirtin tim.shume gjera ndodhen kto dite, per 6 muaj do ken efekt ne stilin e jetes time, kjo me shqetson pak, rahatdhekun e trunit ta prishin edhe njerzit e pist qe nuk i njeh, sidomos kur je pak i lodhur nga jeta.

mendo sikur te mos kishim dite si kto,te errta,  gjumi nuk do ishte aq i thelle saqe nuk don ti hapesh syte per te pakten 6 muaj. ah! sikur...

Akoma mendon per askushin?

Postuar nga kurt datë 21 Mars 2008 - 05:10:

Citim:

Akoma mendon per askushin? :)

huh!! me shume e kam fjalen per rrethanat e ktyre diteve, qe ndikojne pak a shume ne stilin e jetes,(asaj rreales:) te pakten per 6 muaj, megjithate kur bota rreale dhe bota virtuale, kur endrrat e perditshme dhe mendimet pozitive, mbeshtjellen te gjitha bashke ne ate dallgen e   madhe qe shkakton era e gjithanshme, doemos do ta quajme dite me vrancira, ska srendesi nga vijne rete e zeza, tek syri, ato jane te zeza.

Postuar nga diabolic datë 21 Mars 2008 - 22:20:

Mendo sikur te dija se cfar doja.
Ndoshta do ti vihesha punes dhe do ta kerkoja...

Sot ka ditelindjen Smeagol dhe sipas gjasave do behemi tap ...
Jo per gje por duhet te rifilloj te shijoj jeten e beqarit :p
Mezi po pres te vij ora 11 ,vallai kam nevoj per tu dehur sonte.
Nejse... Po mendoj sikur eshte ora 11...

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 21 Mars 2008 - 22:45:

pi plako... mos e vri mendjen...
vetem... jo te pish per shkak te dashurise se humbur!
Pi... per dashurine e re qe do gjesh...!
Dehu!

Mendo sikur...
te sillja nje poezi te Baudelaire ketu...
pse jo...

Uomo libero, sempre tu amerai il mare! Il mare è il tuo specchio; tu miri, nello svolgersi infinito delle sue onde, la tua anima. Il tuo spirito non è abisso meno amaro.

Ti compiaci a tuffarti entro la tua propria immagine; tu l'abbracci con gli occhi e con le braccia, e il tuo cuore si distrae alle volte dal suo battito al rumore di questo lamento indomabile e selvaggio.

Siete entrambi a un tempo tenebrosi e discreti: uomo, nessuno ha mai misurato la profonditÃ_ dei tuoi abissi; mare, nessuno conosce le tue ricchezze segrete, tanto siete gelosi di conservare il vostro mistero.

E tuttavia sono innumerevoli secoli che vi combattete senza pietÃ_ né rimorsi, talmente amate la carneficina e la morte, eterni lottatori, fratelli

Plako... kur te dehesh... hudhu ne det...!
Edhe pse ne Padova... nuk ka!
Ik dil nje xhiro nga Rimini... :p

Peace!

Postuar nga diabolic datë 21 Mars 2008 - 23:03:

Hej miku im e di sonte do te hedh kupa dhe do te puth cupa...
Dhe detin do ta gjej ne syte e ndonje vajze dhe sdo kem frike te mbytem ne to.

Serish ky qytet eshte gri
dhe mbytet ne trishtimin e tij.
Por une sdua ta mbys trishtimin me nje gote me shume
por dua ta vras trishtimin se me i fort se ai jam une.
Do te dehem ,te gjithe detin do ta perpij me deshire
ta shuaj kete etje , pritme marrezi tashme jam i lire...

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 21 Mars 2008 - 23:06:

Citim:
Hej miku im e di sonte do te hedh kupa dhe do te puth cupa...
Dhe detin do ta gjej ne syte e ndonje vajze dhe sdo kem frike te mbytem ne to.

Keshtu po!

Se te kam pare kohet e fundit jashtezakonisht melankolik...
Tirati su...!

Pak me teper force!

Peace!

Postuar nga briseide datë 22 Mars 2008 - 03:57:

Mendo sikur mua ftesa te mos me kish ardhur vetem para dy oresh :o

Postuar nga briseide datë 01 Prill 2008 - 21:40:

Mendo sikur e verteta,genjeshtra dhe heshtja te mos jetonin ne harmoni me njera tjetren...sot do kisha nje pyetje dhe nje vete- pergjigje me pak.E mbase te ashtu-quajturat efekte tek Dikush do ishin me te perceptueshme.Por sic e dime...koha,koha dhe vetem koha na i gjen te gjithe shtegjet...

Postuar nga diabolic datë 01 Prill 2008 - 23:33:

Mendo sikur ne ferr-parajsen e qenies tende
une te isha lajtmotivi i diteve te cilat ti ,ti adhuroje me endje .

Postuar nga Niqua datë 01 Prill 2008 - 23:56:

mendo sikur te te shoh dhe njeher do isha njeriu me i lumtur ne bote

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 02 Prill 2008 - 00:35:

... para se te predikonim... te jepnim vete shembullin e mire!

p.s: dreqe mire se na ri-erdhe! Na kishe munguar, te pakten mua!

Postuar nga Niqua datë 02 Prill 2008 - 01:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
... para se te predikonim... te jepnim vete shembullin e mire!

p.s: dreqe mire se na ri-erdhe! Na kishe munguar, te pakten mua!

mire se ju gjeta gjergj, si ja ke kalu mire a??
dhe mua me keni munguar jashte mase

Postuar nga Pleshtja datë 02 Prill 2008 - 18:56:

Mendo sikur te ktheheshim edhe nje here atje ku ka mbetur "asgje" perveq KUJTIMIT....

Postuar nga kotka datë 02 Prill 2008 - 19:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Mendo sikur te ktheheshim edhe nje here atje ku ka mbetur "asgje" perveq KUJTIMIT....

mendo sikur te mos kishte as kujtime....

Postuar nga Pleshtja datë 02 Prill 2008 - 19:22:

Mendo sa bukur do ishte sikur ti (Kotka) edhe un (Pleshtja) te mund te pinim nje kafe sebashku ne kete moment.... 

Postuar nga kotka datë 02 Prill 2008 - 19:31:

Citim:
Mendo sa bukur do ishte sikur ti (Kotka) edhe un (Pleshtja) te mund te pinim nje kafe sebashku ne kete moment.... 

Starbucks ka filluar nje kafe te re kendej "honey latte" je brenda ta rufisim :p nga nje? I'm in

Postuar nga Pleshtja datë 02 Prill 2008 - 19:35:

Brenda the, mos pyet se erdha...te puth fort!

Postuar nga kotka datë 02 Prill 2008 - 19:39:

Citim:
Brenda the, mos pyet se erdha...te puth fort!

mendo sikur te ndizja edhe nje cigare me kete pleshten duke pire latte-ne, kam kohe qe nuk kam ndezur, ndofta nja tre vjet....

pleshtja

Postuar nga hebeja datë 02 Prill 2008 - 20:55:

Mendo sikur... kujtimet te kene aso boje qe s' fshihet kurre...

Postuar nga kurt datë 02 Prill 2008 - 22:49:

Citim:
Po citoj ato që tha hebeja
Mendo sikur... kujtimet te kene aso boje qe s' fshihet kurre...
bojat qe  urrejme nuk fshihen kurre, ato qe na peqejne, they fade way...

Postuar nga briseide datë 02 Prill 2008 - 23:07:

Mendo sikur te mos ishe kaq perfekt...

Postuar nga diabolic datë 03 Prill 2008 - 02:39:

Nuk arrij ta kuptoj kete menyren tende tè tè qenurit me e aferta dhe me e largta ndjenje.
Ndoshta une po humbas shume nga intuita ime e pagabueshme qe dikur me bente te fitoja beteja edhe atehere kur luftra nuk kishte kurre.
Eci duke pertypur gjurme indiference qe hapat e mi dikur kishin lene ne harrese.
Ta vrasesh indiferencen me indiference eshte thike me dy presa.
Nje ndjenje nuk eshte kurre indiferente e megjithse mund te jete memece klithja e saj zgjon kujtimet nga zhurma e shurdher .
Dhe une vazhdoj akoma ti jape fryme ndjenjes time megjithse nuk arrij ta kuptoj,megjithse nuk arrij ti vras frikat.
Urrej te endem ne kete rreth vicioz ndjenjash ,por tashme jam i bindur qe ky qenka fati yne.
Fati yne qenka qe ne shpirtra te humbur te kerkojme neper endra pjesen tjeter tonen duke u ushqyer me dashuri vrasèse ne emer dhe ne kerkim te perfektes.
Harrojme ne shpirtrat e humbur te bejme paqe me veteveten ne menyre qe as engjej e as djaje te mos arrijne te na tentojne.
Ndonjehere humbas pas kujtimeve dhe mbeshtillem pas emocioneve te cdo casti qe lumturine arriti te ma fali qofte edhe per nje cast.
Ndonjehet mendoj te dal nga korniza monotone e egocentrizmit tim te hershem dhe jeten ta shikoj me ngjyrat e se panjohures.
Por jo,ky shpirt i humbur eshte shume i brishte per te ecur me kembet e nje te sapolinduri.
Nuk eshte se kam frike por ndiem me i sigurte i mbeshtjell nga manteli i unit tim narcizist i cili per cudi kurre se ka dashur veteveten aq sa ka dashur imazhin e tij.
Nuk kam frike jo,te dua nje shpirt te lire a te humbur si timin edhe me shume se veteveten .
Megjithse do vritem do ngrihem ne kembe serish te eci neper gjurmet e hapave te mi qe nuk njohin kurre apatine.
Dhe ndoshta do te vij nje dite qe ky rreth vicioz shpirtrash te marre fund .
Te mos jetoj me,i vrare nga dashuria perfekte e dy shpirtrave te humbur qe pasi u enden neper zemra boshe gjeten njeri-tjetrin dhe su lane kurre.

Mendo sikur...? Koha le te flasi ne heshtje!

Postuar nga smeagol datë 03 Prill 2008 - 03:27:

Citim:
Nuk arrij ta kuptoj kete menyren tende tè tè qenurit me e aferta dhe me e largta ndjenje.
Ndoshta une po humbas shume nga intuita ime e pagabueshme qe dikur me bente te fitoja beteja edhe atehere kur luftra nuk kishte kurre.
Eci duke pertypur gjurme indiference qe hapat e mi dikur kishin lene ne harrese.
Nje ndjenje nuk eshte kurre indiferente e megjithse mund te jete memece klithja e saj zgjon kujtimet nga zhurma e shurdher .
Dhe une vazhdoj akoma ti jape fryme ndjenjes time megjithse nuk arrij ta kuptoj,megjithse nuk arrij ti vras frikat.
Urrej te endem ne kete rreth vicioz ndjenjash ,por tashme jam i bindur qe ky qenka fati yne.
Fati yne qenka qe ne shpirtra te humbur te kerkojme neper endra pjesen tjeter tonen duke u ushqyer me dashuri vrasèse ne emer dhe ne kerkim te perfektes.
Harrojme ne shpirtrat e humbur te bejme paqe me veteveten ne menyre qe as engjej e as djaje te mos arrijne te na tentojne.
Ndonjehere humbas pas kujtimeve dhe mbeshtillem pas emocioneve te cdo casti qe lumturine arriti te ma fali qofte edhe per nje cast.
Ndonjehet mendoj te dal nga korniza monotone e egocentrizmit tim te hershem dhe jeten ta shikoj me ngjyrat e se panjohures.
Por jo,ky shpirt i humbur eshte shume i brishte per te ecur me kembet e nje te sapolinduri.
Nuk eshte se kam frike por ndiem me i sigurte i mbeshtjell nga manteli i unit tim narcizist i cili per cudi kurre se ka dashur veteveten aq sa ka dashur imazhin e tij.
Nuk kam frike jo,te dua nje shpirt te lire a te humbur si timin edhe me shume se veteveten .
Megjithse do vritem do ngrihem ne kembe serish te eci neper gjurmet e hapave te mi qe nuk njohin kurre apatine.
Te mos jetoj me,i vrare nga dashuria perfekte e dy shpirtrave te humbur qe pasi u enden neper zemra boshe gjeten njeri-tjetrin dhe su lane kurre.

jo me jo...kjo duhej shkruajtur te ditet.....hahhahaha

Postuar nga diabolic datë 03 Prill 2008 - 03:33:

Citim:
Po citoj ato që tha smeagol

jo me jo...kjo duhej shkruajtur te ditet.....hahhahaha

Kam dhene dorheqjen nga diten une ,e di ti...
Keshtu qe tashme nuk ka dite te mia pa askend.
Te pakten e kjo teme mendoj sikur...
Me duket sikur e gjithe jeto do jete me mendo sikur...

Postuar nga kurt datë 03 Prill 2008 - 03:46:

Citim:

o vella, do behem i sinqert dhe te flas te verteten, po te kisha te dashuren time prane nuk do ta lejoja te lexonte kto shkrimet tuaja. do ti beja pak propogande:), eshte nje shanc i madh per tu marrur. good job

Postuar nga diabolic datë 03 Prill 2008 - 04:09:

Eh miku im mendo sikur bota te ish poezi dhe ne poetet te ishim zoter te saj.
Nejse...

Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.