Forumi Horizont | Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4,
...Ne moment mendova se do ishin fotot e Kontinentit...por kur pash Erta31...thashe; -paska filluar prape me krijimtarin Kontja...por kete rradhe e paska lene Dreqen...
Hahahahaaa...shume bukur krijimet Konte...
Dreqen nuk e lej kurre une, por nuk do prap foto ajo.
Auchhhh Vloraaaa, auch HON. Tani je duke playin' dirty
.. LE SE NDRYSHOVA MODELIN :p.. I HOLLOVA.. I KAM BER SI BISHT MIU :p
ME KA DAL FYTYRA NE MEJDAN.. SE ISHA BER SI KAMIKAZ :p:p:p:p
HI U DOING SWEETY SE ME KE THARE ZEMREN.. MA KE BER SI STAFIDHE RUSHI, ..SE TI ME ZHBLLOKON MUSHKRITE MUA
(a)..
Vallaj Air-Force-in dhe ate shokun e vet ne cdo cep te botes do e kisha dalluar qe eshte shqipe...
Vlonjati i 99=Mister Forumi...
Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Vallaj Air-Force-in dhe ate shokun e vet ne cdo cep te botes do e kisha dalluar qe eshte shqipe...
Vlonjati i 99=Mister Forumi...
Hek-he
A ca komente do ti ore, s'ka komente se te ritet mendja o mendja. Veretje jap une vetem . Kane mbaruar brisqet andej nga fshati tuaj :p J.K :p
Re: Hek-he
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
A ca komente do ti ore, s'ka komente se te ritet mendja o mendja. Veretje jap une vetem. Kane mbaruar brisqet andej nga fshati tuaj :p J.K :p
[QUOTE]Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
[B]
KSENIA.. THNX HONEY.. PO CA MISTER AMAN, PUNTOR MISTRIE THUAJ...LLACC LLAC :p
Edhe modestia te rri shume mire per shtat...O thyes zemrash :p
Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
[QUOTE]Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
[B]
Edhe modestia te rri shume mire per shtat...O thyes zemrash :p
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
brisi, un ta kam then, o mar ty o mar tjeter.. pse behesh xheloze ti :p
p.s thnx, lol
Citim:
Po citoj ato që tha Mreti
[URL]@ dreqja shkodrane, une ma i mir se ti : ][/font] [/B]
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
primend se keke i mire, kishim kombinu si cift
Citim:
Po citoj ato që tha Mreti
(A)
dreqja aj lajk ur kapuci..te shkon....overall se e xe y....seksi...lol...
mreti mire mire goxha...
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Tung
dreqe
je ti aty apo ben shaka?????
qenke yll
Dreqe shume shume e bukur si foto ,po ske nevoje ti dhe thes te vesh je e bukur ......
Vlonjati hallall ato fotot te lezetshme ......
KSENIA fotografit jane me te bukura kur jane origjinale ,ato te castit ashtu si je vesh ne ate moment,pastaj ai komenti qe ne cdo cep te botes do ta dalloja qe eshte shqiptar ,ne prape si kompliment po ta marim apo jo???? dikur kur kishim floket e gjata na thoni je si italion ,tashti na thojne jemi si anglez....ti na thu shqiptar ......
shqiptar shqiptar po nga mesi e e poshte jam gomar Ksenia....
Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
shqiptar shqiptar po nga mesi e e poshte jam gomar Ksenia....
air force, rofsh vlla.. dhe ti ke dal gjithnje shum mire.. dhe hallall qe po bredh boten... thenjen tende paka shum e perdor dhe un ndonje her.. "vertet jam nga fshati.. po me gomarin vetem nga organi ngjasojme.. skemi asnje lidhje apo ngjashmeri tjeter"
eshi!... nuke di nq se e kishe per mua ate qe ke shkruajt me lart.. por po te kthej nje pergjigje te shkurter..
un dreqen e kam pare nga afer..dhe e di se si eshte, nuk po tregohem egoist te them qe s'eshte e mire si pashmeri..por kjo sdo te thot se mua me paska ngel fiksim.. dhe do thonja eshte krejtesisht e kunderta.. kur dreqa ka pare mua.. un isha njomezak , vitet kan ber ndryshimin e tyre ne cdo njeri.. keshtu qe dreqa ska ngel aq sa ishte..dhe ti e di shum mire kue kam llafin.. pra eshte absurde te hedhesh teori te tilla kur ti sme njef..dhe se ke as iden me te vogel se kush jam.. edhe pse mund te kesh degjuar shume.. po gojet e liga flasin , degjo mua.. duhet te jesh niveli tyre qe te lavderohesh..dhe un shyqyr zotit qe nuk jam, sbie aq poshte...
ketu ti apo disa mund te me quash/quani shum arrogant,egoist e shum gjera te tjera.. po te siguroj qe gabohesh dhe gabohen .. kush me njef ne reallife di se kush jam paka shume.. dhe mendoj qe dhe dreqa skish keto mendime kur me pa dhe me njofi.. apo jo dreqe? lol.. po ngjarjet ashu rrodhen.. dhe u be corbe ajo pune.. po nejse te shkuara e te harruara.
p.s mos u mplaksh kurre o dreqe, qendrofsh kshu sexy dhe per popullin, lol
Citim:
air force, rofsh vlla.. dhe ti ke dal gjithnje shum mire.. dhe hallall qe po bredh boten... thenjen tende paka shum e perdor dhe un ndonje her.. "vertet jam nga fshati.. po me gomarin vetem nga organi ngjasojme.. skemi asnje lidhje apo ngjashmeri tjeter"
eshi!... nuke di nq se e kishe per mua ate qe ke shkruajt me lart.. por po te kthej nje pergjigje te shkurter..
un dreqen e kam pare nga afer..dhe e di se si eshte, nuk po tregohem egoist te them qe s'eshte e mire si pashmeri..por kjo sdo te thot se mua me paska ngel fiksim.. dhe do thonja eshte krejtesisht e kunderta.. kur dreqa ka pare mua.. un isha njomezak , vitet kan ber ndryshimin e tyre ne cdo njeri.. keshtu qe dreqa ska ngel aq sa ishte..dhe ti e di shum mire kue kam llafin.. pra eshte absurde te hedhesh teori te tilla kur ti sme njef..dhe se ke as iden me te vogel se kush jam.. edhe pse mund te kesh degjuar shume.. po gojet e liga flasin , degjo mua.. duhet te jesh niveli tyre qe te lavderohesh..dhe un shyqyr zotit qe nuk jam, sbie aq poshte...
ketu ti apo disa mund te me quash/quani shum arrogant,egoist e shum gjera te tjera.. po te siguroj qe gabohesh dhe gabohen.. kush me njef ne reallife di se kush jam paka shume.. dhe mendoj qe dhe dreqa skish keto mendime kur me pa dhe me njofi.. apo jo dreqe? lol.. po ngjarjet ashu rrodhen.. dhe u be corbe ajo pune.. po nejse te shkuara e te harruara.
p.s mos u mplaksh kurre o dreqe, qendrofsh kshu sexy dhe per popullin, lol![]()
po sepse e ke lyer me spec me demek te dukesh hot.. po te jap nje keshille, ste ben mire per shendetin dhe trupit, dhe me sa shof te ka djegur ty shume.. pasi je ti qe po pergjigjesh me mellef, dhe pa takt, ska problem do te kaloj, ceshtje kohe.
tani ketu skuptohet kush eshte femijadhe ketu qendron ndryshimi midis meje dhe teje ti kush je ne virtualitet je dhe ne realitet... por sic thash dhe me lart ti sme njefdhe se kupton ndryshimin.. kshtu qe bjeji se i bie vertet mire, sepse vertet qeke niveli ulet saqe spranon as ato qe thua.. vlonjati un e kam nick ketu. me vjen per te qeshur kur mundohesh te behesh dhe ironike.. anyway ste ve faj nje grua ne moshe te thyer qe flet me kete nivel, tregon qe ska mare pjekje kurre. sinqerisht me vjen keq. po sje e vetmja, mundohu ti besh qefin vetes me kete fakt.
o kasolle ku na mblodhe
Re: dreqe
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
je ti aty apo ben shaka?????
qenke yll
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
dreqja aj lajk ur kapuci..te shkon....overall se e xe y....seksi...lol...
mreti mire mire goxha...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
iiii shtrige sa gjo e keqe dukeshhhhhhhhhh, s'ka faj vlonjati qe i ke ngel fiksim![]()
Citim:
Dreqe shume shume e bukur si foto ,po ske nevoje ti dhe thes te vesh je e bukur ......
DREQE sa naive qe je, te ve ne loje dhe eshi.. po pse niveli saj jam un te merem me te..nejse se je vajz e prekshme kshu eve ndihesh keq.. pune me mua mire se te kesh.. po ti kesh per mire tani e tutje.. make love not war:p:p
pse moj sdun me t'pa me sy vlonjatet.. nga experienca qe ke..tregon qe ke pas ngjitje me ta.. pse kshu ti e.. se ke mire, degjo mua se ke mire.. se tshef ai lart:p
p.s: ke dale mire ne foto.. duket sikur qeke rinuar.. po ndryshoj mendje per ty.. po mundohu cik qe ti pershtatesh embelsise dhe pashmerise dhe kshu me fjalor se do te shkonte
p.s shef si i mbaj hudhrat varur per mos te te ngren me sy populli:p
O ylli, ku te kam njehere une ty? Si u gdhive?
Ore,vargu i hudhrave qe te kam nisur me DHL eshte ky?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
O ylli, ku te kam njehere une ty? Si u gdhive?
Ore,vargu i hudhrave qe te kam nisur me DHL eshte ky?
ciao
Respektttteeee te gjithve... Dreqen e kam pare ne foto dhe eshte shume e lezetshme ,pastaj me kan folur qe eshte goc fantastike ,kenaqesia ime do ishte ta ftoja per darke ,po drejt asjt jemi ........... bye
Re: ciao
Citim:
Respektttteeee te gjithve... Dreqen e kam pare ne foto dhe eshte shume e lezetshme ,pastaj me kan folur qe eshte goc fantastike ,kenaqesia ime do ishte ta ftoja per darke ,po drejt asjt jemi ........... bye
Citim:
DREQE sa naive qe je, te ve ne loje dhe eshi.. p
Citim:
HAHAHA e ai eshte, e shef ku e kam varur
un mire honey.. ti si mu ngryse andej o yv i bukur i ketij rruzulli..![]()
hahaha.. po bujrum thuaj shoqes.. gjera te tilla su thot jo as mbreti.. cke ti thuaj shoqes per vjeçët seshte problem.. pastaj kam besim te ty
Kam shije, kam. E ke pare vete
ëhë .. sa e ka nr shoqa?lol.. se jam i paduruar kshu.. se 7tanik ca te besh:p
ja sec te futem online.. se mu osh bo dhe puna si guardian burgu
kota po me ban xheloz tashi!!
VEC NR E KEMBES I KERKOVA,
Dreqe si shpirt je.
Kjo fotoja e fundit e jotja duhet hedhur edhe anej nga tema ''Mrekullia e quajtur femer'' Yll je.
hi
Nuk do ishte e mire te prenotonim nje restorante ne Tirane per vit te ri dhe te takohemi te gjithe atje ????????????????
Re: hi
Citim:
Nuk do ishte e mire te prenotonim nje restorante ne Tirane per vit te ri dhe te takohemi te gjithe atje ????????????????
dreqe je si shpirt...
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Dreqe si shpirt je.
Kjo fotoja e fundit e jotja duhet hedhur edhe anej nga tema ''Mrekullia e quajtur femer'' Yll je.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
dreqe je si shpirt...
Lezhjani si pas Thanksgiving ngjan aty .
Me demek pasi ke ngrone e ke pire :p!
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Lezhjani si pas Thanksgiving ngjan aty.
Me demek pasi ke ngrone e ke pire :p!
Sexi you are a nice cat
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Eria, une pishem jam gjithmone.......m'kan than se pishem dukem ma simpatik, kshu qe m'duhet me pi
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Sexi you are a nice cat![]()
- Konte !!!
... faleminderit , te gjitha fotot ishin shume te bukura , ajo e piratit iher
yll fare .
Edhe nji here ... Faleminderit !!!
Air Force, mos valle ai djali eshte Luca di Uomini e Donne...
é un gran sfigato ma bello.
Fotot e tjera jane shume te bukura dhe behet qejfi qe paske shetitur boten. Vetem qe ne vite ke ndryshuar shume. Ekzakteisht nuk kuptohet mire, por te preferoj me shume tani, ose kur kishe shume floke.
Molto Carino
EKS
Ekstarvagante ...ai djali eshte LUKA nuk eshte sfiagato,se njerzit e bejne dhe qe qendrojne me shume ne televizion, qe te kete me shume serata nejse e mbroj se e kam shoke dhe jemi si vellezer po ju keni opinionin tuaj dhe un e respektoj ...
Persa i perket ndryshimit i thame djallit te benim nje marreveshje ,po ate lutjen nuk e aprovoi nejse ......Faliminderit per fjalet dhe te uroj dhe ty shume udhetime...... se jeta eshte kalimthi sot jemi dhe neser adio
Byee
Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.