Forumi Horizont Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- "BAR TIRONA" per te gjithe... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12977)

Postuar nga Katilesha datë 28 Janar 2007 - 00:14:

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
ALO .........

po te jete se ke kohe hajde rrime pak ketu ................... une jam me Etnikun ne tavoline ..................

po te pres .............

Sexo ............ na sill nganje dopio mua dhe Etnikut ............. edhe ndonje meze ........ nga ato qe din Ti .........

.........

uaaaaaaaa erdhe edhe ti..........
tesh po qe e pat kjo pune.......
n'lokal ma s'ka me pase dhune......
ka me plas dashnia e xhentilesa..:p
se jam ul n'tavoline me super kavaliera.....:p

ps: ca m'ka gjet mu mar.........??????

Postuar nga Glaukus datë 28 Janar 2007 - 00:30:

hahahahahahah ...............

hajde lal ............ se tani erdhi edhe Niku ............

ça do pime njehere ....................... o Niko ke ndonje menje sonte ???

Postuar nga Katilesha datë 28 Janar 2007 - 00:33:

si thua ti sikur te bejme nje shperlarje me birre se per zoten boll kam pi une per sonte........kshtu po e kapi pak me te lehta se........jam tavoline vetem me gretha.....:p..........

Postuar nga Amstel datë 28 Janar 2007 - 00:34:

nje xhoni muve plz. kati mroma

Postuar nga Katilesha datë 28 Janar 2007 - 00:37:

mroma Niku..........hajde ulu edhe ti me ne.......se po e bajm edhe nje dore muhabet ........normalisht....:p.......po duhet me fillu me nejt urt une i fije se kena ba boll zhurme e rremuje par ....e mka terhek veshin kryesia.....:p.....

Postuar nga Glaukus datë 28 Janar 2007 - 00:47:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
si thua ti sikur te bejme nje shperlarje me birre se per zoten boll kam pi une per sonte........kshtu po e kapi pak me te lehta se........jam tavoline vetem me gretha.....:p..........

gretha ................... deri me sot ............... nuk e di .... ( po nuk me ka bo njeri   numra    )

nejse ................ Sexo ......... mushe tavolinen ........ se vjen edhe Buçimakja tani ............. edhe ca  miq ...................... 

........... hajde gezuar njehere ............

Postuar nga Amstel datë 28 Janar 2007 - 00:53:

pershendetje patrioto

kati kusha maj ta ka terhek veshin?

Postuar nga Katilesha datë 28 Janar 2007 - 01:00:

lene Nik...se ndoshta me kan ba edhe vesht...........se kam pi pak si shume e ke parasysh vete ti lal......nejse............ca kena naj gja te re...........

Postuar nga Amstel datë 28 Janar 2007 - 01:11:

e reja e fundit qe se me ngordhi gamori kojshies

nga ty cna thua?po mushe i teke raki se e ke te qerasme nga une

Postuar nga Katilesha datë 28 Janar 2007 - 01:15:

ca paska ken dita ngordhjeve mer lal.:p.........edhe mu mi ka ngodh mica kojshies.........e shkreta ka lane nja 3njake jetime ...n'mes t'rrugs........jena n'jaz mer lal.......:p.......fl per rakine po ma mire s'po marr ma gja per sonte ...............kam pun mar vlla....:p

Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.