Forumi Horizont Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)

Postuar nga ishpeshtimi datë 06 Qershor 2007 - 20:00:

Re: Re: Si filluan avazet!

Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi

...e sic po te thosha puntor Ylli....hep....paska ikur dhe puntor Ylli.....po i bie legenit vetem me duket......nejse.....hajde gezuar.....po heq edhe nje gote nga kjo Juniperus....mban ere si shit......pefffffff...

e pastaj vajta ne shelter,e pastaj gjeta numrin,epastaj ai me dergoi parate,e pastaj hyra ne Forum.....he ja ketu e lashe...kur mu hapen Horizontet...si ne ai filmi Horizontet e Reja a c'mut e kishte.....

..e pastaj duhet te mbushja formularin hep....e meqe me kishin thene qe ne Kanada nuk duhet genjyer...e mbusha tamam....vetem qe duheshe nje nick(nofke i themi neve).....nje nick nje nick...he ke te ve...e meqe shpetova nga zjarri ne anije...thashe ta ve Shpetim.....pyeta nje kolumbian qe kisha ngjitur ne shelter...Si te duket Shpetim?...Peshtim!!me theshte ai Shpetim..Shpetim o gomar i thoja une ...po ai peshtim qe Peshtim me therriste.....keshtu e vura Peshtim......

HE KUR PLAKESH SE MBAN DOT AS PIJEN......

ku e lame......he po Peshtim qe Peshtim ai kolumbiani...ishte nga ata te kartelit te Medenas po hiqej si i persekutuar(edhe une njelloj..gjoja me kishte persekutuar Partia me Hulion....cne Partia.....une edhe qava per Xhaxhin).......

...keshtu qe dola ne Horizont.....shikoj nicke,avatare, eros dashuri ...e thashe ky eshte Perendimi ...i Larget apo i Afert ketu u boka qejfi...ene shkoj ke ato fotot me "cullak" .......mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....hoochie mama......apo nuk kishin edhe ca pellazge kuriq.....

Postuar nga ishpeshtimi datë 06 Qershor 2007 - 20:03:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
More, do beni ndonje telefonate ne White House, se s'dua qe Enya te duroje derdellisjet e Paris Hilton ne jail!

..une se bej dot se jam xurxull dhe e harrova anglishten....thuaji Juves.....hep

....pastaj me Parisin mire eshte..ajo s'ka breke....ne ketu na vjen Denisa shpesh......hohohohoho...sa bukur duket....

Postuar nga bleta punetore datë 06 Qershor 2007 - 20:03:

... sa te mbaroje monologjet ky do jete zbardhur Enya!

Postuar nga ishpeshtimi datë 06 Qershor 2007 - 20:05:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
... sa te mbaroje monologjet ky do jete zbardhur Enya!

..ato qimet me te rendesishme zbardhen te fundit....hep Gezuar Bee!

Postuar nga ishpeshtimi datë 06 Qershor 2007 - 21:31:

Re: Re: Re: Si filluan avazet!

Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi

HE KUR PLAKESH SE MBAN DOT AS PIJEN......

ku e lame......he po Peshtim qe Peshtim ai kolumbiani...ishte nga ata te kartelit te Medenas po hiqej si i persekutuar(edhe une njelloj..gjoja me kishte persekutuar Partia me Hulion....cne Partia.....une edhe qava per Xhaxhin).......

...keshtu qe dola ne Horizont.....shikoj nicke,avatare, eros dashuri ...e thashe ky eshte Perendimi ...i Larget apo i Afert ketu u boka qejfi...ene shkoj ke ato fotot me "cullak" .......mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....hoochie mama......apo nuk kishin edhe ca pellazge kuriq.....

...HE PASTAJ.....HE PO....caps lock......edhe si u merzita nga fotot me cullak thashe te shikoj ndonje gje tjeter.....po kur ke vetem 8 dhe 2 te mesme te mbremjes eshte ca zi zor te futesh kudo.....e thashe te futem njehere andej nga Gjuha Shqipe...se une mire kam qene ne 8-vjecare....gjate vitit 7 pastaj ne provim 8 me vune...nota me e larte qe kisha.dhe hyra...

Postuar nga Gazmori datë 06 Qershor 2007 - 21:38:

ma beni hallall ju gra e burra po kot pyes kete peshtimin , ralle futem dhe ate shof para gjithmone , jete jashte forumit ke apo je vidhos ke karr igia dhe nuk luan , dil o burre i dheut mer pak ajer te paster

me dore ke vendi poshte ta them , mos ma mer per keq

Postuar nga Amici di Nessuno datë 06 Qershor 2007 - 21:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Gazmori
ma beni hallall ju gra e burra po kot pyes kete peshtimin , ralle futem dhe ate shof para gjithmone , jete jashte forumit ke apo je vidhos ke karr igia dhe nuk luan ,

Ose nuk i ke lexuar mesazhet e tij, ose i ke lexuar me b*****e, (pa te keq ta them), perndryshe do e kishe gjetur pergjigjen e asaj pyetjes.....

Postuar nga tresh datë 06 Qershor 2007 - 22:15:

pranohen baste per ndeshjen e Italise sot......

Postuar nga Nigo datë 06 Qershor 2007 - 22:25:

A e di ndonjoni këtu ke "Shamata" ça ore lujn Shqiptarët sot në Luxenburg?

Postuar nga tresh datë 06 Qershor 2007 - 22:32:

po shqiptaret sikur fitune 2-0.....

Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.