Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga dylan datë 17 Tetor 2009 - 02:43:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Te faleminderit, e nderuar... vertete me ka çrregulluar shume pune dhe kompanise probleme, se nuk mund te udheheq keshtu pa ze... por nuk ka ç'ti bej askujt...nuk me ruajten dhe le te ju kushtoj,,,,e dua zerin tim, kthemani zerin o vaj halli, hahha

une do pi nje miakiato te madhe t forte, pa shkumb, e ky fyti im e ka nje te mire ze nuk eshte mbyllur per kafen hahaha, gezuar e me shendet....

me ke leshu mu kosovari e smure sot po vdes e shof

ty te ka kalu a jo te erlli zeri

Postuar nga dylan datë 17 Tetor 2009 - 02:45:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Mire mire, mos u lodh! hajde te shkume njehere! Vishu goce, mos dil me barkun jashte!

Une do rrije ne ca dite....nga fundi i muajit e kam menu me ik!

e kshu e ka rinia moj loke

Postuar nga ksovari datë 17 Tetor 2009 - 23:56:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

me ke leshu mu kosovari e smure sot po vdes e shof

ty te ka kalu a jo te erlli zeri

O jo, mos me thuaj se edhe juve ju gjeti e njejta gje, jo mua edne zeri nuk me eshte kthyer, bile shkoet , me therrasin e me pyesin por ua kthej me mesazh se ende nuk eshte kthyer zeri, ata te punes jane rene ne kollaps, vetem punet me shenime i kryej gje tjeter, ndersa miqte interesohen kur do me kthehet zeri per rok baladat hehe...por nuk i dihet, po behen gati 10 dite dhe nuk ka kthim...

Postuar nga cecilia datë 18 Tetor 2009 - 00:10:

Mirembrema!

Erdha une, ka ndonje kamarier lokali se me pihet nje caj anglez...

Postuar nga ksovari datë 18 Tetor 2009 - 00:22:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Mirembrema!

Erdha une, ka ndonje kamarier lokali se me pihet nje caj anglez...

patjeter e nderuar, si keni qene keto dite, ia kaluat mire?!

Postuar nga cecilia datë 18 Tetor 2009 - 00:27:

Citim:

patjeter e nderuar, si keni qene keto dite, ia kaluat mire?!

Me mire vone se kurre, thone ksovari...por isha me teper se e sigurte qe vetem nje person si ju do me serviste...

Une ja kam kaluar mire per te mos thene qe jam pak e merzitur...disa lajme qe me stresojne...dhe me duhet te gjej (ose bej ) zgjedhjen e duhur.

Po ju? Jeta ne pergjithesi?

Postuar nga ksovari datë 18 Tetor 2009 - 00:37:

Citim:

Me mire vone se kurre, thone ksovari...por isha me teper se e sigurte qe vetem nje person si ju do me serviste...

Une ja kam kaluar mire per te mos thene qe jam pak e merzitur...disa lajme qe me stresojne...dhe me duhet te gjej (ose bej ) zgjedhjen e duhur.

Po ju? Jeta ne pergjithesi?

Mire ju faleminderit, kam pak problem me zerin,me ka ikur diku, eshte strukur,...por shpresoj se do kthehet..

The e merzitur, pse e nderuar? Nga ju nuk e pres te dorezohesh sfidave...

Postuar nga cecilia datë 18 Tetor 2009 - 00:48:

Citim:

Mire ju faleminderit, kam pak problem me zerin,me ka ikur diku, eshte strukur,...por shpresoj se do kthehet..

The e merzitur, pse e nderuar? Nga ju nuk e pres te dorezohesh sfidave...

Pikerisht ksovari me duhet ti jap zgjidhje sepse zorr se dorzohem.

Semure je? Te shkuara... Me duket se ta ka ngjit shejtonia gripin

Postuar nga ksovari datë 18 Tetor 2009 - 01:00:

Citim:

Pikerisht ksovari me duhet ti jap zgjidhje sepse zorr se dorzohem.

Semure je? Te shkuara... Me duket se ta ka ngjit shejtonia gripin

Hhaha jo jo, vertete kam nje imunitet te forte, por kjo e zerit nuk e di ka me erdhi, ndersa po te me ngjet gripin shejtania nuk ka dert edhe te me vrase se eshte e mire hahah,

Postuar nga BIONDIA datë 18 Tetor 2009 - 01:54:

shejatanen se ndalon as bin ladeni jo gripi ...nje caj te ngrohte me icik mjalte dhe disa biskota...

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.