Forumi Horizont | Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)
laudrup dhe kompani......
Ti laudrup(qe te vij rende qe mban emrin e nje futbollisti te nderuar qe ka luajtur edhe me Milanin.nejse,ke te drejte se edhe ju nga Milani keni dale).E kruajte vete qe ne fillim qe fole ne menyre te tille(ku edhe pergjigja ime padyshim qe e njejte ishte).Nqs ke mendje per ndonje gje,nderro teme,se kjo eshte sportive.Une nuk mund te ndihmoj dot ,se e dua per pune te tjera,keshtu qe sorry!mesoni te diskutoni per futbollin dhe jo te kuisni dhe te kaloni ne terma te tjera.me vjen keq se jeni tifozet e interit vetem kur ka vajtur Ronaldo me interin,sic u bene te gjithe kalamaqte e vegjel ne shqiperi.Ndersa ata qe jane milanista e kane nje histori pak shume me te hershme se ju.(une qe jam 25 vjec sot,kam qe ne 1988 qe u bera me Milanin,qe kur mori hollandezet,pasi jam edhe me te njejten force edhe me HOLLANDEN).Me thuaj kush eshte ai ekip qe ka respektuar aq shume lojtarin e tij sa e ka hequr edhe numrin nga qarkullimi te ekipi(FRANCO BARREZI,legjendari i padiskutueshem i MILANIT dhe i futbollit).Edhe Bergomi qe dha gjithcka te interi nuk ju be ky nder.madje ata donin ta shisnin ate ne fund te karrieres,por Bergomi nuk pranoi se donte te ngelej interist.Ja pra cfare drejtuesish keni ju.
Te rikthehemi.Ti jeton ne nju jork dhe ketu eshte fshat se nuk ka klube interiste??E di se cu be ketu kur fitoi Milani kupen e kampioneve?? Dolen me makina,flamuj dhe duke bertitur dhe gezuar neper rruge. PO ti nuk ke pare ne jeten tende festime te tilla se kur ka fituar interi gjyshi im dhe i yti kane qene ushtare,besoj me kupton.sa per fshatin e qytetin,mos u emociono kot djali,se aparenca e gjerave gjithmone te genjen.me mire qe ste njoh une ty????Cfare eshte kjo paranteze e jotja,keto fjali te thjeshta dhe "provokuese"Po ja une sdi cte them tani,me kape keq.Mua se di ku po me vene mendimet per ty,se kush e di mos je ndonje figure dhe tani une sdi nga te vete.JOO joooo,nuk eshte mire me "trimerira" o rilindas.ketu eshte forum vella,eshte per tu argetuar per tu kenaqur,per tu njohur,se fundja flasim nje gjuhe,kemi te njejtat zakone.Prandaj trimerirat dhe hunda me lesh jane ne vend tjeter.Por ti ben gabim qe "prezantohesh"teper "frikshem".Pune per ty,por ta thote Eri qe nuk eshte mire,se jemi emigrant dhe njerezit kane zakone te ndryshme nga njeri-tjetri.nejse,pune per ty,por ki kujdes me perballjet direkte,mundohu ti shmangesh,kjo eshte zotesi,se llafe bejne te gjithe.
Cyclotomic!!E dija qe nuk ishe vlonjat.me vjen keq,qe nje 19 vjecar si ty ka pasur shume zenka dhe tani po mundohet ti lere.Po pijen e ke lene??mos shiko shume filma CYCLO!!Mos u mundoni te prezantoheni dhe ato prezantime te vdesin ketu.E kuptoni qe jane budallalliqe keto qe thoni,qe jo kam bere shume sherr,etj,etj...Sa veta ke vrare ne 1997,ne rremujat ne shqiperi(eshte me e ndershme te thoje kete)Edhe nje here"ofendimet,dhe epitetet"po te doni te jene sportive.me duket kjo gje si me e drejte,pasi ketu eshte vetem per sportin dhe duhet ti pergjigjemi vetem atij.
inter forever.Ti mund te jesh edhe 65 vjec(te pakten nga vitet e 30 qe ke folur per interin),por ndryshon mosha me arsyetimin,me te drejten dhe te verteten.Ti mbrohe laudrup sa te duash,por e mira do ishte te flisje si jeri i matur (te pakten keshtu the),pasi ofendoi ai i pari rende.Ok ???
Sa per kete jave,ndeshjet i pashe te regjistruara se kisha pune,por mund te them se ju vertete shpifni per Milanin.Njeri nga ju tha se u dha penallti kot(ishte 100%penallti).Tjetri tha qe arbitri si i korruptuar dha goditje denimi qe Milani ta bente gol:p::p::p::p:.Nuk mund te flas me teper per kete gje,faktet tregojne.Sa per ndeshjen e juves me romen do thosha se nuk u permend nga ju penalltia shume kot qe ju dha Juves.Pse??Apo ngaqe u rra!!!!Ju me sampdoria luajtet mire,mund te meritonit edhe fitoren,por futbolli i ka keto.Nuk jeni ju te vetmit qe jeni ndeshkuar ne fund te ndeshjes.Por mos e hidhni fajin te penalltia qe ishte kot.Hiqeni nga mendja se ju kane inat.perkundrazi.Nuk jeni ju per tu pasur inat.Se fundi doja te thosha,Forza MILAN dhe pershendetje te gjithe milanistave te forumit horizont(erosit,van bastenit,rossoneros,sheva-sheva,e plote te tjereve qe s'me kujtohen)ROSO-NERO SIAMO NOI........!!!!!!!
O ROKE ME BEHET QEJFI QE EDHE TI QENKE ME HOLLANDEN.ISHTE VITI 88
KUR HOLLANDA FITOI EVROPIANIN QE UNE U BERA ME MILANIN DHE ME HOLLANDEN.O ROKE NUK ESHTE MIRE TE MERENI ME FJALE.E LAGU SE LAGU I THONE KESAJ PUNE.O LAUDRUP TREGOHU I SINQERTE ME VETEN.INTERI KISHTE 5 RASTE DHE E MERITONTE TE FITONTE PO RASTET E MILANIT I PE?ISHIN TE PAKTEN 15 RASTE APO JO?NEJSE KETEJ NGA NE NE SHQIPERI KE MUNDESI TI SHIKOSH NDESHJET TE GJITHA PRANDAJ MOS THUAJ BUDALLALLEQE(FAULLI QE BERI RUI KOSTA GOL NUK ISHTE)PSE E DIJE TI QE DO BEHEJ GOL AI.NE VEND TE DUARTROKASESH ATE GOL SPEKTAOLAR RRI EDHE GJEN ARSYE.PO KJO TEME PER KETE PUNE ESHTE HAPUR QE TE DEBATOJME DHE DIHET QE TIFOZAVE JU DUKET CDO GJE E ZEZE OSE E BARDHE NUK KA NGJYRA TE TJERA.NUK DUHET TE JEMI VETEM TIFOZE POR EDHE SPORT DASHES DHE UNE TA THASHE QE INTERI LUAJTI MIRE POR JA QE NDONJEHERE NUK MJAFTON,E DI QE NE FUND PERUGIA MUND TE BARAZONTE POR JA QE NUK NDODHI.I TILLE ESHTE FUTBOLLI
SA PER KENGE TI FOZASH LEXOJI KETO..........................
siam la FOSSA DEI LEON...
Leoni armati
stiam marciando
dei..leon..leon..leon...
leon...leon...
siam la FOSSA DEI LEON !!!
sangue ! violenza!
FOSSA DEI LEONI !!!
Milan ! Milan ! Milan !
questa e la fossa dei leoni[/img]
Tifosi rossoneri
tifosi milanisti
teniamoci per mano
in questi giorni tristi
di nuovo giù al Marassi
di nuovo al Comunale
tifosi Rossoneri finite all'ospedale
sangue nei popolari
sangue giù nei distinti
le abbiamo prese
ma non siamo vinti
è ora di rifarci
è ora di lottare
per quel che abbiam subito
dobbiamo vendicare
spariamo giù al Marassi
spariamo al Comunale
adesso siete voi
che andate all' ospedale
spariamo negli stadi, dell' Italia intera
siamo della BRIGATA ROSSONERA...
Milan !....Milan !!....Milan !!!
__Con le tre dita della mano alzate
in curva con la Fossa e le Brigate
ovunque noi andrem
per sempre canterem
fanculo a chi non tifa rossoner
Ed i colori che noi portiamo
sono la gloria
sono la gloria
Ed i colori che noi portiamo
sono la gloria
dei Rossone'
forza Milan ole'
forza Milan ole'
forza Milan ole' ole' ole'
Milan ! Milan ! Milan !
Abbiamo un grande sogno
in fondo al nostro cuore
vedere il grande Milan
che vince il Tricolore
e se Ancellotti dalla
panchina s'alzerÃ_
vuol dir che il nostro Milan
lo scudetto vincerÃ_
diavolo...la..la..la..la..la..
diavolo...la..la..la..la..la..
O mia bella Madunina
che te brilet de luntan
tuta d'oro e piscinina
ti te dominet Milan
Sot a ti se viv la vita
se sta mai cui mani in man
canten tuch luntan de Napoli se mor
ma poi venien chi a Milan
Terun !
C'è chi tira sempre di destro
c'è chi invece lo fa col sinistro
e c'è sempre qualcuno che parte
ma dove arriva se parte?!
E la vita la vita
e la vita l'e' bela l'e' bela
basta avere l'umbrela l'umbrela
che ripara la testa
segna Sheva di testa!
Rossoneri siamo noi
ma chi cazzo siete voi
noi del Milan siamo quÃ_
e per voi non c'è pietÃ_
quando il Milan segnerÃ_
questo stadio esploderÃ_
dalla curva s'alzerÃ_
la canzone degli ultrÃ_...
Siamo l'armata Rossonera
e mai nessun ci fermerÃ_
noi saremo sempre qua
quando il Milan giocherÃ_
------BESOJ SE TE MJAFTOJNE O LAUDRUP LEXO KETO SE DO TE DERGOJ TE TJERA----------------SUKSESE ME JUVEN MEQE E KENI RRAF NJE HRE NUK DUHET TA KENI FRIKE APO JO?-------------
HAHAHAHAAA!CA THONE INTERISTAT?GODITJA E DENIMIT U DHA PER ARSYE QE RUI KOSTA TA BENTE GOL.EJ INTERISTA!PSE NUK SHKRUANI HOROSKOP ME NDONJE GAZETE,DO MERRENI ME DICKA,GJATE JAVES SE VETEM E DJELA PERBALLLE TELEVIZORIT PER NDESHJE ESHTE PAK:p:p:p SE VETEM ATEHERE LUAN INTERI!SA PER GJITHE KETE DEBAT E LEXOVA DHE VERTETE JUVE TE PARET TJU VIJE TURP,SE ISHIT JU QE E SHKAKTUAT SHERRIN.FILLONI DHE NXIRRNI GJOKSIN SIKUR KENI BERE NAMIN NE SHQIPERI.HARABELA!!!!JUA MBAN FLISNI PER FUTBOLL,NE TE KUNDERT CIAO!!JO SE ROKE ESHTE ME MILANIN,POR SHIKOHE SA MESAZHE KA SHKRUAR NE FORUM DHE LEXO NE KA PASUR KONFROTIM ME NDONJE,PERVEC JUSH.PO JU INTERISTA DO BENI LLAFE SE S'KENI KU TE PLASNI KOKEN.EDHE NJE HERE ESHTE TURP DHE I LINI KETO GJERA DHE TE DISKUTOJME PER FUTBOLLIN.
VAN BASTEN!PERSHENDETJE DHE SUKSESE MILANIT TE MADH NE RRUGET DREJT TITUJVE KAMPION TE KETIJ VITI DHE TE TJEREVE NE VAZHDIM.NE 99 BEME REKORD,FITUAM 7 NDESHJE RADHE.ME DUKET SE ERDHI KOHA TA THYEJME REKORDIN E VENDOSUR PADYSHIM VETEM NGA NE!!PERSHENDETJE EDHE NJE HERE VANBASTEN DHE TI ROKE,KU QE TE DY U KENI TREGUAR VENDIN ME FAKTE DHE TE VERTETA KETYRE AMATOREVE! HE INTERISTA,E KENI LENE MUHABETIN TE VITI 1926 HE VAZHDONI,CU BE ME PAS ME AHMET ZOGUN,APO E KISHIT LLAFIN TE INTERI.......
O Rossonero
TE PELQYEN KENGET E TIFOZAVE SE KETA INTERISTAT U VREBUAN FARE......
.......DUHET KURAJO E MADHE TE MBROSH INTERIN SEPSE NUK KE SESI TA MBROSH PRANDAJ NGA NJERA ANE JA KUPTOJ HALLIN KETYRE INTERISTAVE.............
hahaaaaaaaaa!Van basten!me te vertete duhet kurajo dhe vetesakrifikim te mbrosh interin.vertete duhet te jete e veshtire se ne milanistat nuk kemi strese te tilla dhe as kemi pasur.ne kemi mendjen te kupat,keta te arbitra dhe te imagjinatat e shfrenuara.(sikur te kishim rrare empolin qe nuk thoni as te barazonit,sikur te rrinim sampdorian,Milanin,Arsenalin,Lokomotiven e moskes,kushedi ku do ishim sot:p:p ).Vertete ka nje histori per cdo ekip,por puna qendron te flasim ate qe shikojme dhe jetojme per se gjalli une dhe ti interist.Pastaj edhe koken mbrapa mos e kthe,se nuk te lene trofete e Milanit te shohesh. pershendetje,van basten,pasi edhe une jam nje hollandes i cmendur dhe nga tre hollandeset u bera edhe une me Milanin qe pas Europianit te gjermanise te vitit 1988 ku hollanda doli kampjon duke mposhtur dy here dasajev te Bashkimit Sovjetik.pershendetje edhe ty rossonero!Milani marshon,te tjeret lodhen dhe u zihet fryma!!!!!
Po car thoni na bon me zemer dreqi e mori, sheno , avantazh, barazim, sheno ........e mos mbaj dot fitore si do i behet halli ketyre paparestave e kolinave pa mire se na ikin piket.........!
Jepi INTER!!!!!!!!!!!!!!!!
Mire nje here, po pse beni si plaka te keqija nuk e marre vesh.... SIKUR E LAME ATE MUHABET MORE DJEMA?
Ti roke mbase ke nja 700 postime ketu dhe te duket vetja jo rilindas por autoritet...me the dhe si te moderoj, postimi im esht i drejtuar moderatorit ti car je? apo mos futesh me dy emra? sa per mua dhe filma un o vlla i dash e kam fillu jeten shume me perpara se moshataret e mi, punoj e jam ne shkolle... kshu qe e lejm kete muhabet sepse nje tjeter si ty beri supozime kot e me kot dhe vetem me llogjike vetem me llogjik dhe u ul...
un replikat i mbylla ketu... juve vazhdoni sic e keni nis... qenka si virus ketu qe rrine me ore te tera dhe ja fillojn te thurrin poezira kundra "laudrup & co", qenkeni juve rilindasit qe kerkoni cmime per keto qe beni... hajde hajde.
Tani ore Milanista a ju thashe qe pranoj qe jeni para? pse vazhdoni me kete furi? Ju kuptoj 80 vjet mbrapa jane shume per te rekuperuar ne ate histori 20 vjecare qe keni. Me vjen keq/mire qe paska dhe tifoza hollandez ketu pasi eshte dhe ekipi qe bej tifozllik. Megjithate ore Roke... un qysh kur isha 10-12 vjec e kam pa Milanin ne Itali duke lujt...madje mund ti kem ndjekur te gjitha ndeshjet ne televizor tek +2 pasi kam jetuar ca kohe aty.
Ne kemi dale nga ju??? cdo te thote kjo more roke? pse e fut biznesin ne futboll? apo mbaruan argumentat qe ke kundra interit?
Shikoni mos kaloni turnin me sparten dhe pastaj flasim perseri. Ashtu sic i mbush interi vit per vit stadiumet Milani ka nja 12 vjet pa i mbush... ashtu sic ka interi abonime ekipe te tjera i enderrojn ti kene. Edhe pse mund te kete 14 vjet pa fitu titull Italie... perseri ka tifoza te rinj qe antaresohen... imagjino cdo besheshe te fitonte.
PS: Bergomi ka dicka qe Barezi nuk e morri kurre ne karrieren e tij qe u be e famshme se ishte ne ekipin e tre hollandezeve... quhet MUNDIAL 82, qe Bergomi e morri qysh 18 vjec(lojtari me i ri ne historine italiane te kete luajtur ne boteror)
Roke: "Vertete ka nje histori per cdo ekip,por puna qendron te flasim ate qe shikojme dhe jetojme per se gjalli " ke nje gabim llogjik teper te madh ne keto qe thua dhe ne ato qe thua me siper.... atehere cke me historine se nga kemi dale neve?.... hiqi pra ato kampionate qe keni fitu para se te bishit ne B. Historia nuk fillon kur te duash ti... sepse dhe vete futbolli nuk esht sport mijevjecar por shume i ri.
O Cyclotomic
KUSH TE KA GENJYER QE MILANI NUK I MBUSH STADIUMET?
UNE KAM QENE VETE NJE HERE NE SAN SIRO OK.THAME QE DO FLASIM ME REALIZEM E JO SI E EMA E ZEQOS NE MAJE TE MALIT TI DO FAKTE ATEHERE SHIKOI DHE HESHT OK ...
DO EHDE NJE QE TE TE NGULITET MIRE ?VETEM PER TIFOZA NUK SHAHET MILANI SE NE SHQIPERI PA DISKUTIM QE KA ME SHUME SE INTERI DHE PER KETE E VE DOREN NE ZJARR...OK O Cyclotomic
QE THE SE DO ISHE REALIST....REALITETI NDONJEHERE ESHTE I HIDHUR BYRAZER.
POR PO TE JESH ME INTERIN ESHTE GJITHMONE I HIDHUR APO JO......
Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.