Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)
Voskopoja... s esht vend qe shkoet te hash nje "shqerre" ne lendine e te zbresesh... por te shkosh e te rishe aty minimumi nje jave, te t zej gjumi ne mes te gushtit me jergan duke degjuar ujqerit qe ushetijne naten, ne mengjes te hapesh syte duke degjuar gjelin qe kendon e delet qe mblidhen per tu nisur ne kullote, diten mer drejtimin per ne nje burim ku jane me qindra e te kalon dita pyjeve duke shijuar t gjith ate bukuri natyrore aty... kshu shijohen vendet... jo te shkosh te hashe te pishe te dhj#esesh ne hije e te ikesh... dhe plazhet e Himares jan fantastike preferoj Jale-n e vetem ate
Noto goxha pershkrim i kishe bere Voskopojes tani i kuptoj ata te mite pse lene koken me shku cdo fundjave andej
Vende te bukura ka shume Shqiperia si nga veriu si nga jugu ; det apo mal apo lugina apo lumenj dua pushime tani se mu ngrit mendja keq
vallai skam lene vend pa bredh e pa eksploru knej vetem 1 vere e tradhtova Shqiperine per pushime dhe po e paguaj shtrenjt dhe tani ...aq pishman u bera sa ska ku te shkoje me
edhe sme pelqejne qytetet po vendet me pak te populluara e natyra e virgjer
ku shkojn te tuajt ne Voskopoje...? e mira fare esht te gjejsh nje dhome me qera ne fshat jo neper hotele, ne fshat ke ato privilegje qe un shkruajta, plus qe i thu dhe te zonjes shpise mbasi te hashe mjesin... oj kinge plake ne po dalim, shifena ne dreke, do na e bosh i lakror te mire ti ta hajme kur te kthehemi...? uuuuuu qe tu befsha kurban te pergjigjet shumtaraqa po si jo more djale, he shetitje te mbare e mireardhshit... ushqimi esht me pagese kuptohet, haku i punes jo
bukur duhet te jete
ata shkojne ne hotel me sa di une po moshe e shkuar skane faj
per fat te keq nuk kam qene ne Voskopoje e me ka ngel peng vertet me eshte lut shume here me shku po une si dhi e eger se di pse por sna u be mbare me kupton se per ke e kam fjalen
po qe t kuptoj... shiko se dhe ne hotelin ku shkojn ata esht prradhe ate vend e shikon vetem ne kartolina... kerkoje ne google se e gjen Hotel Akademia esht dikur ka qen kampi i pionereve te shkosh dhe me prinderit s esht keq pse jo dhe ato qe ke ne pallat bo gallat
diku poshte kampit jane bere disa shtepia te vogla druri me oxak me dru brenda keshtu sikur me kane thene
po e vertete... por s kan oxhak, e sjan hic komodo jam futur per ti prenotuar nje mikut tim e sme pelqyen... ne dimer mos pafsh hasmin aty ne ato barake
kam idene qe i ngaterron jane bere ca te reja me sa me kane thene mua
para 1 muaji qene ca miqte e mi atje qe kishin ndenj ne ket vendin qe thashe une e qene kenaq qene ne ate periudhen e debores qe ra goxha ketej e ngelen ca dite te bllokuar atje por qe ju kish shijuar mire
un shkoj dimer vere aty shejtone... isha dhe un kte dimer, 2 dite para se te bllokohej, ato shtepijat e vogla sjan fare komodo, te bukra po jo komode
me te degjume e kam e une kur ta provoj te them mendimin tim
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.