Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)

Postuar nga Bledumi datë 06 Dhjetor 2003 - 23:10:

jo mi jo mami ja fut kot,,:p...per keto pune jam njesh une...

epo thuaj shyqyr qe e ke nga e gdhira keq se me trembe mua...thash se ca kishe ndodhur...lal,e more pergjigjen e provimit qe bere para nje jave ti...??mos me thauj qe sju a ka dhene akoma ai profesor toci...

Postuar nga amor alucius datë 07 Dhjetor 2003 - 00:34:

Talking Hahahaha

Bledo e di kur e perdorin ate shprehjen mbi papagallin,ketu ku banoj une??
Nuk po te le te vdesesh nga kurioziteti(edhe pse do me vrase Shenjoja):p
E perdorin per te thene nese nje njeri thote kam pasur kete gje,e kam pasur ate gje por ne fakt s'ka pasur ASGJE...

Shenjo ehh kjo linja aman :p

Po ju shkolle nuk keni?

Postuar nga arsona datë 07 Dhjetor 2003 - 02:48:

Wink profesor toci doje te thoje koci...

e di une e di qe mami si njef mire edhe kalamajt e vete, puu si vajten punet ore bledum te ka faj tjetri nuk me njeh mamaja thote... eo e nga e gedhira e kisha une ca provimi flet ti ore une ate dite skisha mesuar dhe dhe e mora profesor kocin ne tel e i thash jam semur jam gedhi ters nuk vi po mire tha ai dergo nje nga ata byrazerat tend ketu te marr provimin per ty
o amor thnx per ate shpjegim per papagallin se tani e mora vesh une ( nuk do te thote se jam e trash he... :p )

Postuar nga Shenjtori datë 07 Dhjetor 2003 - 05:48:

O Amor e the edhe kete te fundit per mua tie ???

Bravo te qofte. Vetem nga ty qe nuk e prisja.

Postuar nga amor alucius datë 07 Dhjetor 2003 - 19:39:

Unhappy Shi ky

Une vetem perktheva ate qe tha Bledi,nuk e thase une

soly

Bledi hodhi gurin e fshehu doren :p

Postuar nga arsona datë 07 Dhjetor 2003 - 23:28:

pushim sot fushata e zgjedhieve...?
epo mire meqe si e djele shplodhuni o njerez se keni menduar shume te gjeni kush e kush eshte cili e cili.....lol....

Postuar nga Keni datë 07 Dhjetor 2003 - 23:41:

Re: Shi ky

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Une vetem perktheva ate qe tha Bledi,nuk e thase une

soly

Bledi hodhi gurin e fshehu doren :p

Shi shi ja ngeci bledit kjo.

Postuar nga Bledumi datë 07 Dhjetor 2003 - 23:43:

Amor---e...:p...une hodha gurin dhe fsheva doren e..??.jo mi jo..une e thash ashtu sic ishte per te thene....as dore nuk fsheva as gur nuk hodha...ti PO...

Arsona,motra lalit tat...si te ka lali sot....epo sot pushim si e Diel qe eshte....
po lodhemi shume motra..po perpiqemi te bejme me te miren e mundur....po ce do ta dine per nder keta......

Postuar nga arsona datë 08 Dhjetor 2003 - 00:15:

o bobo sa po me lodhen lalat
kush sta di per nder ore ? he se ja u tregoj une qefin atyre ...
ok ok mos e caj koken sikur fiton gje ti , ti e di se kush eshte turiri jot atije tek ajo fotoja. apo se di? :p ok ok qe keshtu shumbe gje o byrazer ne fakte do humbesh ca tv. po fillo e nda ndonje se po i mban te gjithe me surum...

Postuar nga Shenjtori datë 08 Dhjetor 2003 - 20:02:

He mo ca behet ketej njehere se nuk kam qene dje. Si kane ecur Votimet??
Shpresoj te mos kete patur probleme ,mgjs nuk e besoj te kete patur se vezhguesi i ri(amor) eshte shume strikt per keto gjera.

Amor, Bledi nuk e tha me ate kuptim qe the ti. Ti i dhe nje drejtim tjeter asajt qe tha Bledi mgjth nuk ka problem se e di qe nuk jam si papagall :p

Ju pershendes te gjitheve

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.