Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
eeeh erdhe ti, po te pata ty sdua gje tjeter
Po ku te shkoj une hec na bo ndonje gje per te hanger shpejt e shpejt, po jo jo c'them une me nge se kemi kohe................!!!!!!!!!!!!!!
Lova ec ketej nga une sonte per dark se me ka ber plaka nje pastice qe te lepish thonjt.. Ajde se kam dhe ervisen dhe pas darke do dalim ne nje pub shume te bukur. He ervisa si thua ti ta marim dhe loven me vete?
Nuk besoj se ervisa thot jo se e ka zemren te mir.
kkk
KENI
Te lutem mos thuj llafe te pista cjan ato qe thua ne kete or,nuk lejohet te kujtosh gjera te keqia,jo per ndonje gje po,po na shkon leng nga goja,haje pasticen e te boft mir
Jete Nate
Po iki une ... t'shkoj te pij nje birre, se u merzita ketu !
Kush don te vij te shtyjme ndonje ore le te kaloj knej po deshi, ju pres te pub.
Re: kkk
Citim:
Po citoj ato që tha dodgy
KENI
Te lutem mos thuj llafe te pista cjan ato qe thua ne kete or,nuk lejohet te kujtosh gjera te keqia,jo per ndonje gje po,po na shkon leng nga goja,haje pasticen e te boft mir
Heeeeey Heeeeeeey paska ecur ketu goxha , goxha mire Po c'kemi njehere si ma kaluat kete jave ju mire?
Ross jam malsore une dhe nuk e tradhetoj per fort kollaj Kenin jo
. ncncncncnc Me ia prish une Kenit , sikur me ia prish vetes time , jo jo kjo s'ndodh
Bela dhe njeriu.xx me duket se u erdhi fati ne dere kete radhe
Gati skenari per filmin "Stola na Park"......:p
looooool se mos na dalin gjith femra keto te ardhurit , se pastaj iku filmi , se ketu ato qe i mba per cuna te dalin goca
See ya
Pershendetje !
Ua po mire mire ketej , Goxhaaaaa mire !
HE Ervisa ku je ti me shoqe se na mori malli na humbe si sheqeri ne uje !C'ben keshtu ti :p Ja edhe Keni te paska ftuar per darke
he me si ishte pasticja e mire !? I le gje thonjte :p se mua te shkretes sme ftoi njeri
po nejse , harroje sa me iku Roku mua as me hahet as me pihet
shyqyr qe kam njeriun xx qe me heq merzitjen dhe me ben te qesh hahhahahhah lol ....)
Po ne akoma ne kerkim jemi ,ja ketej sikur qenka shtuar popullsia ,prandaj edhe une thashe goxhaaaa mire ketej , ja te shikojme keta bandilla si jane njehere a do ti rrezistojne dot vezullimit tone te madh apo do verbohen nga syte fare :p:p lol Bela!
CIAO BELA
O BIMBA po ne i kemi gjyslyket me lente te erreta .......Shnet se me shkoj vone per pune .Boni qef boni............
Ervisa me kishe ber merak. - thash cube kjo vajq, - humbi fare.
Isha shume ne merak nesa do vije te provoje pasticen apo jo, po ta ni qe erdhe e hoqa merakun dhe u qetesova
Lova si tu duk mbremja? A te pelqyen mjediset ku kaluam apo kishe ndonje ide me te mire dhe nuk na e the , se une me ervisen u kenaqem.
Ajde goca na i shkruani pershtypjet e mbremjes.
O subo po ku i ke lentet te ana me xham apo te ana pa xham
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.