Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga tiger_aspect datë 11 Mars 2004 - 17:06:

Thumbs up

eeeh erdhe ti, po te pata ty sdua gje tjeter

Postuar nga lova datë 11 Mars 2004 - 18:08:

Red face

Po ku te shkoj une hec na bo ndonje gje per te hanger shpejt e shpejt, po jo jo c'them une me nge se kemi kohe................!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga Keni datë 12 Mars 2004 - 00:38:

Lova ec ketej nga une sonte per dark se me ka ber plaka nje pastice qe te lepish thonjt.. Ajde se kam dhe ervisen dhe pas darke do dalim ne nje pub shume te bukur. He ervisa si thua ti ta marim dhe loven me vete?
Nuk besoj se ervisa thot jo se e ka zemren te mir.

Postuar nga dodgy datë 12 Mars 2004 - 00:47:

kkk

KENI

Te lutem mos thuj llafe te pista cjan ato qe thua ne kete or,nuk lejohet te kujtosh gjera te keqia,jo per ndonje gje po,po na shkon leng nga goja,haje pasticen e te boft mir

Postuar nga Subaqueo datë 12 Mars 2004 - 03:16:

Wink Jete Nate

Po iki une ... t'shkoj te pij nje birre, se u merzita ketu !
Kush don te vij te shtyjme ndonje ore le te kaloj knej po deshi, ju pres te pub.

Postuar nga Keni datë 12 Mars 2004 - 07:41:

Re: kkk

Citim:
Po citoj ato që tha dodgy
KENI

Te lutem mos thuj llafe te pista cjan ato qe thua ne kete or,nuk lejohet te kujtosh gjera te keqia,jo per ndonje gje po,po na shkon leng nga goja,haje pasticen e te boft mir

dodgy po pse mor te keqen keni ty, ca thash une? Une per mir po mundohem, qe te mos na merziten gocat e forumit.
Shiko sa te mirajane, sa te sjellshme dhe sa te bukura qe jane.
A nuk e mreitojne kujdesin tone?
Nuk e di ca mendimi ke ti po une do kujdesem gjithnje per to si nje shok imir

Postuar nga Ervisa datë 12 Mars 2004 - 09:45:

Red face

Heeeeey Heeeeeeey paska ecur ketu goxha , goxha mire Po c'kemi njehere si ma kaluat kete jave ju mire? Ross jam malsore une dhe nuk e tradhetoj per fort kollaj Kenin jo. ncncncncnc Me ia prish une Kenit , sikur me ia prish vetes time , jo jo kjo s'ndodh
Bela dhe njeriu.xx me duket se u erdhi fati ne dere kete radhe
Gati skenari per filmin "Stola na Park"......:p
looooool se mos na dalin gjith femra keto te ardhurit , se pastaj iku filmi , se ketu ato qe i mba per cuna te dalin goca

See ya

Postuar nga BELA E BUKUR datë 12 Mars 2004 - 10:10:

Talking Pershendetje !

Ua po mire mire ketej , Goxhaaaaa mire !
HE Ervisa ku je ti me shoqe se na mori malli na humbe si sheqeri ne uje !C'ben keshtu ti :p Ja edhe Keni te paska ftuar per darke he me si ishte pasticja e mire !? I le gje thonjte :p se mua te shkretes sme ftoi njeri po nejse , harroje sa me iku Roku mua as me hahet as me pihet
shyqyr qe kam njeriun xx qe me heq merzitjen dhe me ben te qesh hahhahahhah lol ....)
Po ne akoma ne kerkim jemi ,ja ketej sikur qenka shtuar popullsia ,prandaj edhe une thashe goxhaaaa mire ketej , ja te shikojme keta bandilla si jane njehere a do ti rrezistojne dot vezullimit tone te madh apo do verbohen nga syte fare :p:p lol Bela!

Postuar nga Subaqueo datë 12 Mars 2004 - 17:50:

CIAO BELA

O BIMBA po ne i kemi gjyslyket me lente te erreta .......Shnet se me shkoj vone per pune .Boni qef boni............

Postuar nga Keni datë 12 Mars 2004 - 19:48:

Ervisa me kishe ber merak. - thash cube kjo vajq, - humbi fare.
Isha shume ne merak nesa do vije te provoje pasticen apo jo, po ta ni qe erdhe e hoqa merakun dhe u qetesova
Lova si tu duk mbremja? A te pelqyen mjediset ku kaluam apo kishe ndonje ide me te mire dhe nuk na e the , se une me ervisen u kenaqem.
Ajde goca na i shkruani pershtypjet e mbremjes.
O subo po ku i ke lentet te ana me xham apo te ana pa xham

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.