Forumi Horizont Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 672 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Copeza jete nga e kaluara... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5885)

Postuar nga Tulipani datë 04 Mars 2008 - 01:51:

Ok por po futem ne rrjesht sepse e di qe nuk funksionon

Postuar nga amor alucius datë 04 Mars 2008 - 23:04:

7:10
Vendos te marr mengjesin ne dore tek nje mengjezore ne stacionin te trenit.

7:11
Kuptoj qe do zgjaste minimum 30 min ne radhe per te paguar.

7:12
Shkoj dhe blej bileten ne loket.

7:15
Arrij ne perronin e duhur.

7:16
Me hahet!!!

7:17
Zbres te blej ne automate dicka per te ngrene, perfundoj ne chips dhe leng frutash

7:20
Ha ulur ne nje stol

7:25
Me pihet prape

7:26
Zbres serish poshte per te marre uje te aromatizuar.

7:30
Mbas tere atyre lengjeve hopla dhe nje vizite ne banjo.

7:36
Humba trenin!!!!!

7:37
"Alo?Treni im ka nje vonese prej afro 20 min, do jem me vone"

Postuar nga cancer datë 05 Mars 2008 - 04:14:

7.55 Cohem nga gjumi

7.56 Meqe ska shanse te arrij ne pune ne kohe e marr shtruar

8.01 shoh teletekstin per te pare nqs e kam kapur skedinen e djeshme

8.02 kujtohem qe dje kisha bere gati ndeshjet qe do vija por pastaj harova te vija skedinen

8.03 ndeshjet qe do vija kishin dale te gjitha

8.03 merzitem

8.15 - 8.45 eci rruges per ne pune duke share neper dhembe qe harrova te vija skedinen

8.46 shoh qe jam i pari qe vij ne pune nderkohe puna fillon ne 8.30

8.47 zbres poshte per te blere nje gazete per te pare ndeshjet e dites

8.48 gazetat kishin mbaruar

Postuar nga amor alucius datë 06 Mars 2008 - 02:22:

Citim:
Po citoj ato që tha cancer
7.56 Meqe ska shanse te arrij ne pune ne kohe e marr shtruar

Le te perqendrohemi tek pjesa me reale dhe kuptimplote e aksioneve te tua te pershkruara.Pjesa e cituar me beri te qesh! Une kam te njejten veti, kur e shoh qe jam vone, e marr shtruar fare. Vone se vone do thone qe jam, me mire te ju jap arsye te plote te thone qe isha me vonese :p

Postuar nga kotka datë 06 Mars 2008 - 18:11:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Le te perqendrohemi tek pjesa me reale dhe kuptimplote e aksioneve te tua te pershkruara.Pjesa e cituar me beri te qesh! Une kam te njejten veti, kur e shoh qe jam vone, e marr shtruar fare. Vone se vone do thone qe jam, me mire te ju jap arsye te plote te thone qe isha me vonese :p

E di qe kaq kohe nuk e dija kete hile, vertet me bete te qesh.

Edhe une keshtu do te bej ketej e tutje, kur te jem vone as do vrapoj me dhe as do vras veten, shtruar... shtruar... do ta pij ulur espresson biles

Postuar nga amor alucius datë 12 Mars 2008 - 21:58:

Nje arsye me teper per te te dashuruar?
Mbasi kishe lene punen per te ndjekur ndeshjen qe po prisje, vjen njefare Mademoiselle XX ene troket ne deren tende"tok-tok-tok"(apo ishte"piuhhhhhhh"??Yeah, zilja duhet te kete qene keshtu),ehe, kisha harruar celesat serish ne shtepine e prinderve te mi. Me kete rast le punen per ndeshjen dhe ndeshjen per Mademoiselle. Nje proces i nderlikuar leniesh i cili perfundoi ne favorin e Mademoiselle ici.(te pakten momentalisht pasi mesa mbaj mend premtova demshperblime )

Postuar nga cancer datë 13 Mars 2008 - 00:23:

amor mos ma merr per ters po burri qe le ndeshjen per femren nuk eshte burre!!!e paske marrosur fare te shkretin, ia paske marr mendte fare. Ah i shkreti djale..

Postuar nga amor alucius datë 13 Mars 2008 - 00:51:

Citim:
Po citoj ato që tha cancer
amor mos ma merr per ters po burri qe le ndeshjen per femren nuk eshte burre!!!e paske marrosur fare te shkretin, ia paske marr mendte fare. Ah i shkreti djale..

Ndaj je single ti dhe ai jo
Mgjth, darling, ai ka TiVo edhe ndeshjen e sheh dhe mbasi Mademoiselle iken. Tani, nese ti do i beje llogarite mire, do kuptoje qe ai vepron me mend. Do thuash pse ti. Sepse ndeshja te mban ngrohte vizualisht per 90', po c'do besh pastaj? Do ngrohesh tek komshia? Ke pak eksperience ne kete prizem, darling; femres po i dhe doren ne veshtiresi, te jap veten ne perjetesi. E nje njeri me mend vendos prioritete ne jete.

Ka femra dhe femra o cun.

Postuar nga cancer datë 13 Mars 2008 - 02:10:

amor

sa seriozisht e more. epara e punes un jam lumturisht single (njera nga arsyet eshte urrejtja qe kane femrat per sportin). E dyta, nuk e di sa tifoz eshte burri yt po nqs eshte tifoz i semure duhet ti lesh cik hapesire se ne tifozat mezi e presim ate 90 minuteshin ne jave ku rrime me zemer te ngrire. Si thua, meqe ka femra e femra ca lloji je ti, nga ai lloj qe e do burrin dhe e le ta shijoje nje 90 minutesh rehat ne jave pa pasur shqetesimin se mos zemerohet gruaja?Un them qe po.Le qe jo sje nga ato ti

Postuar nga cancer datë 13 Mars 2008 - 02:13:

se harrova

jam shume dyshues qe femres po i dhe doren ne veshtiresi te jep veten ne perjetesi, shume dyshues. Nejse vete e the, ka femra e femra

Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 672 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.