Forumi Horizont Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)

Postuar nga NS-6 datë 17 Mars 2006 - 02:29:

koha dhe durimi jane luftetaret me te mire...

Postuar nga Iyua datë 17 Mars 2006 - 02:39:

I Duruari I Fituari !

Postuar nga ~Enigme~ datë 17 Mars 2006 - 08:08:

.

Postuar nga skunkanansie datë 19 Mars 2006 - 05:43:

Jo qe ajo duhet te behem,pasi qe nese une ajo duhet te behem,kjo vetem do te thote se une ajo nuk jam.Pasi une ajo nuk jam pergjirthmone,si atehere mund te behem?

Postuar nga Zhylien Sorel datë 19 Mars 2006 - 05:47:

he he....nga njehere njerezit jane egoiste aq shume sa duken budallenj......

Postuar nga NS-6 datë 19 Mars 2006 - 14:46:

njerez qe lodhin vetet kot...edhe une bashke me ta!dhe me e forta eshte se nuk e kuptojme...

Postuar nga skunkanansie datë 19 Mars 2006 - 16:30:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
njerez qe lodhin vetet kot...edhe une bashke me ta!dhe me e forta eshte se nuk e kuptojme...

E bukur ishte kjo ,tamam ashtu eshte NS-6.

Per mua,te gjithe jeni te perndritur.Te gjithe ju ketu jeni te persosur ne menyren me te larte te mundshme.Ne realitet,mu ne kete moment cdo gje eshte ne pozicionin tuaj dhe timin-vetem se ju ,une ,ai,ajo nuk jemi mjaft te zgjuar.
Nuk jemi te zgjuar shkaku se mendjen e kemi diku ne ardhmeri-ne nuk jemi tash,dhe nuk jemi ketu.Ne nuk jemi te vetedijshem se cka neve na ndodhe pikerisht ne kete moment.
Dhe kjo ka ndodhur gjithenje dhe pergjithmone.Neper miliona jete ju ka ndodhur e njejta gje.
Qellimi eshte ketu dhe tash.Kurdo qe rruga eshte diku gjetiu,mendja fillon te udhetoje.Atehere mendja fillon te mendoje,ateher mendja e nis procesin.Po qe se ardhmeria eshte aty,atehere mendja mund te levize,ateher mendja ka kursin e vet,ateher mendja ka hapsire te lire per marrezite e veta.

Postuar nga NS-6 datë 20 Mars 2006 - 02:53:

hmmm...cfare do isha duke bere po te isha ne shtepine time?halli eshte se nuk jam keshtu qe eshte e kote te fantazosh...kam akoma shume perpara,derisa te vij momenti qe te kthehem!

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Mars 2006 - 03:54:

pse jeta qeka kaq e poshter???

Postuar nga NS-6 datë 20 Mars 2006 - 03:56:

paskesh qene njehere nje princ i ri rreth 20 vjec dhe i kerkoi historianeve te tij ti shkruajne historine e gjithe botes qe nga fillimi.historianet iu vune punes dhe pas 15 vjetesh e mbaruan kete pune.me mijera vellime te shkruajtura.atehere princi tha:une tani jam me familje dhe nuk kam me aq kohe sa kam pasur ne rini per me i lexuar te gjitha keto.do tu kerkoja ta pergjysmonit kete numer vellimesh.dhe historianetiu vune punes prape.
pas 12 vjetesh u kthyen me nje numer vellimesh te pergjysmuar.
atehere princi qe tani ishte bere mbret i tha:tani jo vetem qe duhet te shikoj familjen po kam dhe nje shtet per te drejtuar.do tu kerkoja te pergjysmonit vellimet prape.
historianet e bene prape kete pune dhe kthehen pas 8 vjetesh me vellime te pergjysmuar.
princi tha:tani jam plakur dhe jo vetem qe nuk kam kohe po edhe syte po me lene.do tu kerkoja ta shkurtonit akoma kete histori aq sa te mund ta lexoj te gjithen ne aq kohe sa me ka mbetur. historianet iu kthyen punes edhe nje here...po kete rradhe princin e kapi nje semundje dhe u dergj ne shtrat ne prag te vdekjes.priste me padurim qe historianet ti sillnin historine e botes te shkurtuar.ne ato momente vjen njeri nga ata dhe i thote:
-mbreti jone,historia e botes permblidhet me 4 fjale:ATA LINDEN,VUAJTEN,VDIQEN.

Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.