Forumi Horizont Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga RAIMONDI datë 17 Tetor 2010 - 23:51:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

U deshka te na eksitoje ky postimi apo cfare? Jo mi hiç, duhet pak me teper mundim.

Ky shume-shume mund te eksitoje Raimondin.

hahahahahaahahahahahhahahahahahahahahaha-----Thank u  per konsideraten lol

Postuar nga lost_soul datë 17 Tetor 2010 - 23:54:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

-------Ai nuk duket si mongol , nuk e di nga e nxjerr ti kete konkluzion por mua me duket se nuk eshte ashtu sic thoni ju, por seicili ka mendimin  e tij

--- Ai duket tamam europian --edhe ne sjellje eshte shume i edukuar  dhe ne drejtimin e emisionit te tij ai eshte i pa anshem ----

---------Ne fakt ai eshte bere tani me SALEN , por sidoqofte ai reflekton civilizim , te pakten ne ambjentin shqiptar, Ai  eshte tipik njeri Modern, megjiothse une jam kunder tij, sepse ai eshte bere pale me pushtetin------

-----------Me kutjohet njehere e kam rastisur ate para 10 vjetesh ne Tirane , ndersa une po futesha ne lokalin e Fidelit me nja dy shoqe ky rastisi te dilte nga lokali , dhe u peprlasem pothuaj tek dera e lokalit ....---Kur ky y na hapi rugen me xhentilese ...... dhe ishte i veshur shik

---Mua me beri pershtypje atehere , se shqiptaret nuk e bejne kete ....te pakten atehere nuk e benin mbase tani kane ndryshuart gjerat

Kam pasur nje shok ne klase njehere qe ka hijen e tij. Dhe ne ate therrisnim kinezi.

Sa per pamjen shik.. come on. Veshja e nje kostumi nuk te ben shik.

Kostumet qe vesh ai jane me moden e 60. Kollare te trashe dhe te shkurter dhe xhaketa e mberthyer deri ne fyt.
Xhaketen e ka te ngjeshur pas shpatullave te ngushta dhe barkut te trashe. Tipike e shqiptareve qe nuk meren me asnje sporti po e kalojne kohen e lire klubeve.

Sa per drejtimin e emisionit. Ai vuan nga semundja e cdo shqiptari, qe ta nderpret fjalen. Veje re sesi s'pret qe tjetri te mbaroje pergjigjen, kur ky ia pret me nje pyetje tjeter.

Pamja e tij me ben te qesh, megjithate sic e the edhe ti, duket te jete cun i mire.

Postuar nga lost_soul datë 17 Tetor 2010 - 23:58:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

ti car grupi hyn re cuno jo per gjo po ta dime ne ...

Fajtori ka mundesi te jete metrosexual.

Postuar nga RAIMONDI datë 18 Tetor 2010 - 00:04:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Kam pasur nje shok ne klase njehere qe ka hijen e tij. Dhe ne ate therrisnim kinezi.

Sa per pamjen shik.. come on. Veshja e nje kostumi nuk te ben shik.

Kostumet qe vesh ai jane me moden e 60. Kollare te trashe dhe te shkurter dhe xhaketa e mberthyer deri ne fyt.
Xhaketen e ka te ngjeshur pas shpatullave te ngushta dhe barkut te trashe. Tipike e shqiptareve qe nuk meren me asnje sporti po e kalojne kohen e lire klubeve.

Sa per drejtimin e emisionit. Ai vuan nga semundja e cdo shqiptari, qe ta nderpret fjalen. Veje re sesi s'pret qe tjetri te mbaroje pergjigjen, kur ky ia pret me nje pyetje tjeter.

Pamja e tij me ben te qesh, megjithate sic e the edhe ti, duket te jete cun i mire.

----------Them shik qe ai ri i veshur klasik ---se shqiptaret edhe ministra te jene nuk vendosin gravate, dhe vishen kot fare 

--Sa per ato vezhgimet e tua per kullaron dhe kostumin ke te drejte --E kam vene re dhe une kur isha ne Shqiperi-------------Por sidoqofte ai ka veshje moderne --Me mire te jesh i veshur si ai --se sa te jesh i veshur sic vishen shumica e  qyetatereve tane qe duken si rugecer----Por edhe ketu ne USA , thoshte njeri qe jepte lajmet tek NBC --qe i thoshin shikuesit ne e-mailet e tyre , se gravata dhe kostumi te rijne shume keq-AJo eshte pune shije e seiclit --------E rendesishme eshte qe ai reflekton EUROPIANIZEM

-------Sa per emisionin ai e drejton shume mire ---------Tani nuk e di por kur isha ne Vlore shikoja emisionin e tij dhe ai atehere ishte me Nanon, por ishte i drejte ne emision dhe ne debat i lejonte edhe keta te PD-se te flisnin fjalen e tyre

-----------Sa per Mongol --je kryekeput gabim-----Ai duket tamam europian 

Postuar nga Fajtori datë 18 Tetor 2010 - 00:08:

Pse mer ku keni pare prezantues televizive me tuta dhe t-shirt ju? Kur flasin me politikane te gjithe ngrifen si kaposha. Madje ekstravaganca vjen kur te intervistosh salen me tuta dhe ti beje ca pytje qe mbeten ne histori... Qejf i madh te shofesh Blendin me kollare qe i duket vetja si Bruno Vespa.

Postuar nga BIONDIA datë 18 Tetor 2010 - 00:51:

M.c Miqesia eshte si qelqi po u thy nuk ngjitet me dhe aq me keq kur ben loje te dyfishte te tjera ketej e te tjera anej ...naten e mire ...

Postuar nga al74 datë 18 Tetor 2010 - 01:09:

kush ia paska thy qelqurinat Biondes ?!

Postuar nga cecilia datë 18 Tetor 2010 - 01:11:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
kush ia paska thy qelqurinat Biondes ?!

Ajo me pastrusja e vet do t'i kete thy la perlat romunja 2-metroshe

Postuar nga lost_soul datë 18 Tetor 2010 - 01:31:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

-----------Sa per Mongol --je kryekeput gabim-----Ai duket tamam europian 

Une them qe po te beje ai testin e DNA ai del te haplogrupi C

Postuar nga kurt datë 18 Tetor 2010 - 01:46:

Citim:

per kte prezantuesin e ktij emisionit e kishit fjalen?
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/53thBdsUqbk?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/53thBdsUqbk?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Postuar nga lost_soul datë 18 Tetor 2010 - 01:48:

Per kete:
http://1.bp.blogspot.com/_Xc15N81BB...-fevziu-001.jpg

Postuar nga kurt datë 18 Tetor 2010 - 01:53:

Citim:
Per kete:
http://1.bp.blogspot.com/_Xc15N81BB...-fevziu-001.jpg

si shume shqiptar tjere duket ne ate foto.

Postuar nga lost_soul datë 18 Tetor 2010 - 01:55:

Je me nje mendje me Raimondin atehere. Mua me duket oriental, s'di c'te them.

Postuar nga kurt datë 18 Tetor 2010 - 01:58:

Citim:
Je me nje mendje me Raimondin atehere. Mua me duket oriental, s'di c'te them.
po une nuk po them se duket avropian ka shume shqiptar qe nuk duken evropian, gjithashtu shume italiano jugor.

Postuar nga RAIMONDI datë 18 Tetor 2010 - 02:16:

Citim:

----Tani degjo dicka--------------Ne shqiptaret akuzohemi nga fqinjet se jemi te ardhur nga Azia ---sipas tyre ne kemi ardhur ne kohen e Turqise, cka eshte nje genjeshter e trashe -----------sep[se gjate kohes se Turqise nuk ka pasur asnje lloj levizje masive te popullisive per ne Ballkan --Perkundrazi ,Levizjet e shqiptareve kane qene nga Ballkani drejt Stambollit -------Pothuajse qekur u vendos Kostandinopoja nga K  ---Ne fakt ,kjo qe thone armiqte e  kombit tone ka njefare te vertete --------Shqiptaret kane tek -tuk njefare perngjasimi me tiparet aziatike.------Po si shpjegohet kjo ?

---------Babai i teorise raciste e ka vene ne dukje kete perngjasim te vaget qe kane shqiptaret me aziatiket-------

------Une ne fakt nuk doja ta thosha por ti po me detyron, dhe po e them-----------Por ai thote se pavaresisht kesaj qe shqiptaret kane tek tuk nje si pune facie pak aziatike -------Ata (shqiptaret ) jane me gjak dhe me dhuhe Ilire,-arjane , dhe jane raca me a Paster e bardhe dhe me e Bukur  ne Europe-----

------Kjo thenie e tij per Pastertine dhe Bukurine  e races shqiptare,cuditi dhe vete Kadarene kur ai e lexcoi kete thenie rastersisht ne nje muze me librat e Babait te teroise Raciste Monsier ARTHUR COMTE DE GOBINEAU -------------------

--Libri quhet  --" L'essari sur l'inegailete des races humain"----

-----------Po si eshte ky problem i races shqiptare kur dihet qe shqiptaret nuk kane pasur asnje levizje historike per aq sa njef Historia boterore ?????

-------Une mendoj se kjo ka lidhje me ..............HITITET--------------Pse ?

-----Ketu ne Ballkan para te pakten luftes se Trojes , por besoj shume me perpara Hititet kane jetuar ne Ballkan sic thote Enciklopedia Amerikane ----Ne luften e Trojes ata kane jetuar ne Azine e Vogel --------por aty ata kane vajtur duke u larguar nga Ballkani-------Htitet thuhet qe ishin nje popullsi e bardhe ----dhe ne nje liber te botuar ketu ne lidhje me deshifrimin e fjaleve hitite nga nje studjues Frances , une aty pashe fjale te ngjashme me shqipen si fjalet --Para, mbrapa ,lart poshte etj --dhe pashe edhe fjalen greke Andrio -- --Ato fjale i kam postuar ketu para nje vitit

---------Mirpo eshte mendim unanaim i studjuesve qe ata ishin popullis e bardhe ,sepse vinin ne Azine e vogel nga Malet e Ballkanit......................

----------Por un pashe dicka jashtezakonisht itneresante ,kur po lexoja Biblen e vjeter librin e Gjenezes-----------Atje flitej edhe per Hititet ,por me e buklura ishte se  jepeshin edhe pamjet e fytyrave te hittiteve ne profil.......--ishte nje skice e parendesishme por qe fytyrat e hititeve i jepte me tipare ....................AZIATIKE

-----------Lexova me poshte dhe thoshte se shkencetaret e kudnershtonin kete skice me tipare aziatike te hititeve ,sepse ata konsideroheshin si popullsi e bardhe e ardhur nga Malet e Ballkanit..........

......................Por mua mu kujtua fakti qe kam pare shume shqiptare me tipare qe kane nje fare hije aziatike --dhe e fundit  ka qene nje vajze fireake me origjine nga Himara-

-Flisja me te ne nje site shqiptar --dhe kur u pame ne kamera , shof se ajo dukej tamam si Aziatike .---Kam pare edhe te tjere ne Vlore tek tuk qe kane ndonje tipar aziatik.....

----------Pra, sipas meje kjo hije e tiparit aziatik te shqiptareve ka lidhje me Hititet qe kane jetuar ne Ballkan para 10 mije vjetesh e mos me shume,pastaj , ata iken ne Azinee vogel .....Por patjeter qe ketu kane ngeur nga ajo popullsi............Pastaj ketu erdhen Iliret dhe duhet te kene pasur ndoshta te njejten gjuhe dhe kane bashkejetuar me njeri tjetrin ne menyre paqesore ..............

----------Ky eshte arsyetimi im per ate perngjasimin aziatik-------sepse Genghis Khani , nuk hariti ne malet e Shqiperise ,pasi ushtria e tij harriti  deri diku ne fushat Hungareze dhe nuk u fut ne zonat malore, sepse ata ishin ushtare te  mesuar teluftonin ne fushe te hapur,me kaloresi ---ishin ushtare stepash.....dhe Absolutisht ata nuk harriten deri ne Austri e jo me ne Shqiperi--------Keto i thote edhe Enciklopedia Amertikane  

---So, nuk eshte asnje cudi kur shef dike qe ka tek tuk ndonje si hije aziatike ---Ai eshte absolutisht shqiptar ,dhe te pakten eshte mbi 10 mije vjet autokton ne vendin e tij

Postuar nga lost_soul datë 18 Tetor 2010 - 02:29:

Mund edhe te kete ardhur nepermjet ushtrive austro-hungareze apo jo.

Nejse une thjesht vura re dicka ne pamjen e tij, se natyrisht nuk mund te them me siguri se nga vjen.

Ato te tjerat qe thua, natyrisht qe bie dakort. Teorite e shqiptareve nga azia jane plotesisht gjepura.

Postuar nga Vizioner datë 18 Tetor 2010 - 11:43:

Shyqyr qe qenka la njona se ishte ba gjithe ngjyra dhe nuk i shkonin hic

Postuar nga Fajtori datë 18 Tetor 2010 - 14:18:

Gjumi te ben konformist, pagjumesia ekstravagant.

Postuar nga Katilesha datë 18 Tetor 2010 - 15:52:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Gjumi te ben konformist, pagjumesia ekstravagant.
:-)

Postuar nga AndreaPirelli datë 18 Tetor 2010 - 18:50:

Onore a Alex ............... .

Postuar nga AngelDevil datë 18 Tetor 2010 - 18:53:

obobo edhe ketu

Postuar nga Eria datë 18 Tetor 2010 - 18:55:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Onore a Alex ............... .

Pse???

Mc.Katttttttttttttttttttttttttttttttttttt ...e di vete ti :p

Postuar nga AndreaPirelli datë 18 Tetor 2010 - 19:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Pse???

Dje shenoi golin e 178 aq sa ka shenuar edhe Boniperti .......... qe eshte nje nga lojtaret/drejtuesit me te medhenj te Juves.
Te mendosh qe edhe Michael Owen ka marre topin e arte ......... dhe Alex jo ............

Postuar nga Eria datë 18 Tetor 2010 - 19:43:

Citim:

Te mendosh qe edhe Michael Owen ka marre topin e arte ......... dhe Alex jo ............

Postuar nga BIONDIA datë 18 Tetor 2010 - 21:43:

Citim:

Dje shenoi golin e 178 aq sa ka shenuar edhe Boniperti ............

Nje mendje me thote qe do arrije ne 180 kete sezon do ishte nje mrekulli ...po kot svdesim per ate ne tifozet pa Alen sdo kishte mo lezet Juvja...avatar fantastik me ngjan icik dreqi

Postuar nga AndreaPirelli datë 18 Tetor 2010 - 21:46:

Citim:

Nje mendje me thote qe do arrije ne 180 kete sezon do ishte nje mrekulli ...po kot svdesim per ate ne tifozet pa Alen sdo kishte mo lezet Juvja...avatar fantastik me ngjan icik dreqi

Fakti qe arriti rekordin me ben te shpresoj qe tani e tutje do luaje per skuadren .................. .

shume e omel o dreqi ...............

Postuar nga BIONDIA datë 18 Tetor 2010 - 21:49:

Shejtone car ke fut ne ate kavanoz ti goce se spo e dalloj dot

Postuar nga AngelDevil datë 18 Tetor 2010 - 21:55:

desha me i thon njonit u mbush kupa por skisha kupe e mora kavanozin hahahahaaa

Postuar nga Eria datë 18 Tetor 2010 - 21:59:

Bjonde si thua???

Postuar nga BIONDIA datë 18 Tetor 2010 - 22:00:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
desha me i thon njonit u mbush kupa por skisha kupe e mora kavanozin hahahahaaa

po eshte akoma ne gjysem kavanozi e goce ehu ka kohe me u mbush plot ...ka qe fundjaven ti se menova se do vije ne Milano per ate muhabetin

Postuar nga BIONDIA datë 18 Tetor 2010 - 22:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Bjonde si thua???

Cte them o Eria shif me sy e plas me zemer vin ne nje fotot tjeter qe ta shofi mire Faja se tha qe nuk eshte i bukur

Postuar nga AngelDevil datë 18 Tetor 2010 - 22:07:

Citim:

po eshte akoma ne gjysem kavanozi e goce ehu ka kohe me u mbush plot ...ka qe fundjaven ti se menova se do vije ne Milano per ate muhabetin

do vij do vij te ble fustanin .... se mos nuk me shoqeron ate dite se te griva lool

Postuar nga Eria datë 18 Tetor 2010 - 22:07:

He moj Bjonde ka te share ky :p

Postuar nga BIONDIA datë 18 Tetor 2010 - 22:10:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

do vij do vij te ble fustanin .... se mos nuk me shoqeron ate dite se te griva lool

E kemi marre pushim (une dhe kolegu zyres ) te shoqeroj une ti vetem hajde me kuleten plot se sdo dalesh e zgenjyer hahaha...Eria do me fusesh prap ne salle te operacionit ti se do me bjeri noj infrakt ...

M.C mbas kesaj fotoje ndihem mire

Postuar nga Eria datë 18 Tetor 2010 - 22:27:

Mc..Pse sjane keto enet me vetelarje...boooooo sa po pertoj :p

Postuar nga Niqua datë 18 Tetor 2010 - 22:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
He moj Bjonde ka te share ky :p

i find him ugly

Postuar nga Glaukus datë 18 Tetor 2010 - 22:43:

- pse me shikon ashtu ?? ........... do me m'fut ne dhe ??

vdekshaaaaa un per synin tat

Postuar nga Niqua datë 18 Tetor 2010 - 22:44:

glakus jo ne dhe por me naj vend tjeter

si ja kalove ti naqe???

Postuar nga Niqua datë 18 Tetor 2010 - 22:45:

mire ja bane dylan

Postuar nga dylan datë 18 Tetor 2010 - 22:48:

si doli me duket dhe amerika duhet pak

Postuar nga Niqua datë 18 Tetor 2010 - 22:49:

lol

Postuar nga Glaukus datë 18 Tetor 2010 - 22:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
glakus jo ne dhe por me naj vend tjeter

si ja kalove ti naqe???

- mire me than .

... si gjithmone shum kinge

Postuar nga Niqua datë 19 Tetor 2010 - 00:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

- mire me than .

... si gjithmone shum kinge

thanks zemra

Postuar nga BIONDIA datë 19 Tetor 2010 - 00:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

i find him ugly

Niqua do sherr sonte ti apo si o halli mos me shaj Aleksin se e kemi si shpirt mos mu bej ne ti si faje qe thote qe nuk eshte i bukur ka nje buzeqeshje o nene o nene

Postuar nga Fajtori datë 19 Tetor 2010 - 00:27:

Hala me Del Pieron ju. Po del piero nuk eshte ne proporcion me goca. KA kaptinen sa 1 qe nstani dhe trupin e shkurter per ate koke. Mund te jete cun i mire, futbollist me nam po nuk o Del Piero sex symbol. Megjithate me mire qe e pelqeni se konfirmohet qe s'ka rendesi bukuria reale per ne çunat. Ka rendesi me ca syri na shofin

Postuar nga Fajtori datë 19 Tetor 2010 - 00:28:

Kam i mendim çasti me fjalor te diskutushem. Kam frike se trembet njerezia. Ta them?

Postuar nga BIONDIA datë 19 Tetor 2010 - 00:30:

THuaje se po pres

Postuar nga Fajtori datë 19 Tetor 2010 - 00:32:

Me jane shkolovar koqet tu lexu anglisht ne forum.

Postuar nga bruni22 datë 19 Tetor 2010 - 00:34:

Citim:
Hala me Del Pieron ju. Po del piero nuk eshte ne proporcion me goca. KA kaptinen sa 1 qe nstani dhe trupin e shkurter per ate koke. Mund te jete cun i mire, futbollist me nam po nuk o Del Piero sex symbol. Megjithate me mire qe e pelqeni se konfirmohet qe s'ka rendesi bukuria reale per ne çunat. Ka rendesi me ca syri na shofin

Postuar nga BIONDIA datë 19 Tetor 2010 - 00:37:

Citim:
Me jane shkolovar koqet tu lexu anglisht ne forum.

hahahaahha hahaahh ky qeka mendimi re une thashe prit kur te me thote po nigjoj noj kenge te Sinanit ...une per vete e kam te veshtire te flas italisht e sidomos kur dua te shpreh dicka me pelqen me shume ne shqip ...

Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.