Forumi Horizont | Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)
po ushqehem mbas 24 oresh
sa u ula te merrem me disa pune te volga
Realm Of Empires
po shoh cnn, qenka bere nami ne japoni.
eshte shume e rrezikshme gjendja nga new clear power reactors
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
po shoh cnn, qenka bere nami ne japoni.
eshte shume e rrezikshme gjendja nga new clear power reactors
Mjesi forumi!
Po pije nje Kaffee gjithe kenaqesi.
po i jap kuroje vetes te mbaroje kete bardhak me qumesht ...me ne fund e shtune
Po shof nje avatar!
Po merrem me nje program modifikimesh per foto.. ngela duke thartuar trute e duke i bere te gjitha fotot allasojshe
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Po merrem me nje program modifikimesh per foto.. ngela duke thartuar trute e duke i bere te gjitha fotot allasojshe![]()
Po vras mendjen sa ehste arsenali hera pare qe nuk e shoh :o
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
Po vras mendjen sa ehste arsenali hera pare qe nuk e shoh :o
Citim:O cec po ku je ti ri ku je ti....
Po citoj ato që tha cecilia
Shiko nje site qe quhet: futbolllive.com (dicka e tille, se sjam e sigurte)![]()
Citim:
O cec po ku je ti ri ku je ti....kane kaluar nje shekull e nje cerek ca ke bo ti mire ke qene
?
Citim:pse ri qenke ngritur ne detyre kshu
E di! Kam qene shume e zenme me pune![]()
Po ti si ke qene ?
Citim:
Ti bej nje zile Al-it se ai merr vesh nga kto![]()
Citim:
pse ri qenke ngritur ne detyre kshu? Une mire mi amon sme gjen gje mua gjithe shekullin duart lart e koken poshte
![]()
Citim:Ne gjuhen popullore do te thote te dorezohesh
Ku te ngrijne ktu oreKtu te ulin nga detyra dita dites
![]()
E ca nenkupton kjo menyre ndejeje![]()
Po shof Cesena - Juventus -dhe Bopgdani po i shtyp ata te Juves --hahahaahaha------
-...obobo gol Juve --hahahaahahah
..............sa e pashe une shenoi Juve .............
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Po shof Cesena - Juventus -dhe Bopgdani po i shtyp ata te Juves .............
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Amon o Rajmond car do shtypi Bogdani se ai o si kali i nordh eshte lojtar i marum ka qene qysh kur lozte me kalamojt e lagjes asnje se donte ne ekip po pati fat e te njohurit e duhur dhe perfundoi ketu ku eshte so ai mund te jete njeri fantastik por jo lojtar i mire ...se duroj dot kete lojtsr sesa here qe loz me kombetaren tone loz gjithe pordhe thua te jete Van Basten ...sa per Juven mi ka hip nervat as e shof deri sa ne stol te jete ai memeci tranjeri jone ---tani tani po shikoj po shikoj Realin Madritin ..
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
hahahahahaah o Bjonde tifoze si ty une s'kam pare motre ------ Po si ka mundesi , ti diskutopn sikur ke loz futboll gjithe jeten -
Bjonde une sa here shof Juven them ;--..them Bjondia tani do jete ne ethe ..... hahaahahahahahahahahaha
Bjonde ti je tifoze me Juven kaq shume saqe me kutjon veten time kur isha ne Vlore qe isha tifos me Hollanden dhe jam akoma me te por jo aq shume sa atehere
--- Atehere isha i cmendur fare pas Van basten, Gulit, e Rijkard --Me pelqenin hollandeset se benin futboll inteligjent --por kisha edhe nje fakt personal
Sepse kur isha i vogel , 7 - 8 vjec Ajaxi kishte ardhur ne Tirane dhe qendronin ne Hotel Tirana
Une isha atje bashke me djemt e halles dhe me nje turme te madhe cunash dhe po ju kekronim atyre te na jepnin ndonje foto-kartoline te Ajaxit .............
Ne ishim jashte aty perballe restoranitt tek ruga e trenit , dhe nje moment nje nga ata holllandezet doli tek ballkoni dhe ne ju sulem atij duke i kekruar ndonje foto .........Dhe ai nxori portofolin, e hapi, Nxori nje foto te Ajaxit dhe u ul te na i jepte ne qe ishim poshte ne ruge.....por gishtin e drejtoi nga une .......sic duket i bene pershtypje floket e mij qe i kisha rodhe si susta, ngjyre geshtenje, pak a shume si te Niqos -------
----- Mirpo une isha i vogel dhe ata te tjeret pothuaj me shtypen .....atehere ai ju beri shenje me duar :..hapuni !....njerezit u larguan nje moment, dhe une isha i lire ....Ai u perkuldrejt meje ,dhe ma zgjati doren me kartolinen e Ajaxit drejt fytyres sime ....Une e mora dhe ja kercita vrapit drejt e tek Banka ..... ...gjithe turma po me ndiqte nga pas, por shqyqyr kisha djemte e halles qe me rrethuan , dhe une e mora ate kartoline dhe po e shifja ishte me firmat e lojtareve dhe fotot e tyre
Me vone ma moren ate foto djemte e halles , u zura me ta e si ajo pune ....
Me Hollanden qeke ti Rajmond skuader qe simpatizoj mbas Germanise dhe keto lojare jane legjenda jo si ky Bogadani jone idhulli im ka qene Mateus
...ù
tani per tani po pres te vije shpirti binjak qe rafte ne ndone pusete ishalla se para nje ore me tha erdha per 5 minuta kan kaluar 55 minuta e spo duket burra herapi ...
U zgjova heret, vajta ne bagno. Lava syt bera cicin, i futa nje dush... Dola mora peshqirin u fshifa, lava dhembet. Bera nje kafe e piva, Po nuk Po gjija ku kisha len cigaret? Mora canten e madhe. grrrrrr hapa canten e madhe. Nxorra canten e vogel & grrrrrr mbylla canten e madhe...... Basta histori e gjat
Opssss Po tema qenka ca Po beni tani, tani?
Tani Po pres te me zeri gjumi. e Po shikoj nje film te tg24
Mjesi te gjithve. Ju uroj nje te djele plot me diell.
po pergaditem shpirtrisht , moralisht , fizikisht , emocionalisht per te percjell vjehrren
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Mjesi te gjithve. Ju uroj nje te djele plot me diell.
Sa u ngrita nga gjumi e hapa dritaret kur cte shikoj po qaka ne kohe perjshta nga mesazhet ne forum...e kam vendosur do divorcohem ... Mjesei Hey ,Al e Vizo .
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Gjesi Dhe ty Vizioner.
Al.. per te qare hallin qenke
Une po fshij hundet, s'po e marr dot veten nga mesazhi i Cecit.
Po ngrihem gati te dal kalofshi nje dite te bukur .
Gjesi Bjonde.. Edhe andej po bie uje nga qielli?
Tani po shikoj rai yoyo
Po provoj i pal mbathje te kuqe me kuadrata te zinj
Pas 2 ditesh udhetim me nfudn n'shpi..
po clodhem
..zhytur ne perversitet..
...zhytur ne mendime...
Citim:e njejta gje jane...
Po citoj ato që tha AngelDevil
...zhytur ne mendime...![]()
Citim:
e njejta gje jane...
Citim:ah ok..varet sa e ke pragun e perversitetit
Po citoj ato që tha AngelDevil
por skam mendime perverse![]()
po pi uje.. plasa
po pres te shkoj ora...e nje cerek
U ula per nje dore te mire gallat me grupin tim
Kam perpara nje gote vodka karamel qe nga mesi i nates them te boj nonji...gjume t'mire
vodka karamel ................ yeah shoqerohet me omelsina
po i blej une çokollatat - se harrova temen
Sapo vura ne vij shum çeshtje e dosje qe kisha len pasdore.
ç'fare lehtesimi tani.
Po degjoj nje kenge
Mjesi Formuni.
Ju uroj te gjithve nje fundjave te kendshme!
...Tani Kafe &
Gjesi .........
Crèpes me nutella.
Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.