Forumi Horizont | Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 355 356 357 358 359 360 361 362 363 [364] 365 366 367 368 369 370 371 372 373 » ... E fundit » Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)
Roke e te tjere
Roke, nuk e krruajta une po e krruajte ti. Ti shkruaje plera dhe lamasha. Te eshte modifikuar mesazhi perseri, dhe me vjen keq qe spashe origjinalin. Modifikimet e mesazheve ne menyre te vazhdueshme tregon se anetari nuk di te komunikoje ashtu sic duhet. Per vete, mua Amerika me ka pjekur para kohe, si gjithe shoket e mi Shqiptar ketu. Nuk jam i qarte por me duket se per ty, ky transformim ska ndodhur akoma, megjithese je 10 vjet me i madh. gjithsesi, une sdo merrem me "e lagu", s'e lagu" (i referohem se kush e filloi sherrin). "Trimerine" e fillove ti me prezantime. Ai prezantim dhe "shkulja e vesheva" ishte tamam si kalamanlliqet e Shqiperise ku cuna 10 vjec thone "Hajde dalim tek e tek". Jam i rritur per te zgjidhur konflikte fizikisht. (plus jam Shqiptar dhe i respektoj te gjithe bashkatdhetaret)
Sa per klubet ne Amerike, ketu ne New York ka me shume tifoz te Interit se sa ka banore ne fshatin me emer Boston. (Nje fakt tjeter--> ketu vetem City ka me shume banore se gjithe Massachusetts). Uroj qe te flasesh me gjakftohtesisht heres tjeter se ngelen duke tu modifiku mesazhet. Gjithsesi, uroj qe edhe ky te jete postimi i fundit per budalliqe dhe ti rikthehemi sportit.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Historia ne futboll eshte shume e rendesishme. E para, Interi s'doli nga ju. Kur Interi po shkelqente ne vitet 50, 60, 70, Bilani njihej si skuadra dytesore e Italise. Fundin e arriti ne 1981 dhe 1983. Nje here me korrupsion dhe heres tjeter se luajten sikur ishin nga Lapraka. Ky sukses eshte edhe sot ne dokumentat historike.
PS: Kam qene i regjistruar ne Tirana Inter Club 1991 qe kur u formua. Fotografia ime eshte botuar edhe ne revisten Italiane Inter, duke mbajtur bluzen e Interit. S'jam bere me Interin kur erdhi Ronaldo, kam qene shume me perpara.
Nejse, ja edhe nje kenge tjeter:
IN OGNI POSTO CHE ANDIAMO
LA GENTE VUOL SAPERE
CHI NOI SIAMO
GLIELO DICIAMO
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
SEI LA FEDE DI NOI, TUOI ULTRAS
LALALALLALALALALALA.....
Per ata qe nuk e dine akoma...
Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 355 356 357 358 359 360 361 362 363 [364] 365 366 367 368 369 370 371 372 373 » ... E fundit » Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.