| Forumi Horizont | Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 359 360 361 362 363 364 365 366 367 [368] 369 370 371 372 373 374 375 376 377 » ... E fundit » Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Ok pemen dhe pse doja nje foto ti te pemapo po emocionet e fejeses duhet te jene
![]()

Citim:vendose nje tani shpejt e shpejt
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Kismet mbase e vej 1foto ke avatari 2sekonda
Po pate chanc tjesh on me e pa
Sa me pihet dicka , tme nxefi damaret oboboobo

Citim:
vendose nje tani shpejt e shpejt![]()

jam tu thek buke 
Citim:jo jo nje foto tenden
me pemen mi?
Se kam bo akoma mi shpirt![]()

-Tani do cohem nga krevati --- dhe do vete te bej dush ---------Do kisha qejf ta beja dushin me ndonje Forumeshe ----------tip Niqo , apo tip Anya - ose ndonje BJONDE me floke te gjata ---se e kam dobesi folkun e femres kur shperndahet ne jastek , osekur laget ne dush , se me kujton njeren me nje vend
-------Po ky ca Forumi eshte ky mor aman ?????-------------Kaq vjet shoqni ne ket forum , dhe nuk na i dha njera !!!!!!-----Aman te keqen se ky qenka Forum koti ..looool
---Ou po bije zile e telfonit --zilene kam me kenge : e Alexander Gjokes :---Me syte e tu jam dashuraur --, qe ka ate tangon e bukur si introduxion ,,,,dale kush eshte ;............Ou Plaku im nga Vlora , do me caje trapin per situaten ...looooooooooooool
--Hajde shifemi ...lol
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
-Tani do cohem nga krevati --- dhe do vete te bej dush ---------Do kisha qejf ta beja dushin me ndonje Forumeshe ----------tip Niqo , apo tip Anya - ose ndonje BJONDE me floke te gjata ---se e kam dobesi folkun e femres kur shperndahet ne jastek , osekur laget ne dush , se me kujton njeren me nje vend
-------Po ky ca Forumi eshte ky mor aman ?????-------------Kaq vjet shoqni ne ket forum , dhe nuk na i dha njera !!!!!!-----Aman te keqen se ky qenka Forum koti ..looool
---Ou po bije zile e telfonit --zilene kam me kenge : e Alexander Gjokes :---Me syte e tu jam dashuraur --, qe ka ate tangon e bukur si introduxion ,,,,dale kush eshte ;............Ou Plaku im nga Vlora , do me caje trapin per situaten ...looooooooooooool
--Hajde shifemi ...lol

sa dashke nga forumi dhe ti

O Achley jam me nje hot msn ...ke naj menje ti?

Citim:jo moj flm jam gati e fejuar un yllo
O Achley jam me nje hot msn ...ke naj menje ti?
![]()

Citim:
jo moj flm jam gati e fejuar un yllo![]()

| Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 359 360 361 362 363 364 365 366 367 [368] 369 370 371 372 373 374 375 376 377 » ... E fundit » Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.