Forumi Horizont Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)

Postuar nga Nigo datë 06 Qershor 2007 - 22:37:

Fitun në Tiran të shtunën dhe sot lozin në Luxemburg.......ndeshja e kthimit.

Postuar nga tresh datë 06 Qershor 2007 - 22:40:

http://www.rtl.lu/tele/livestream/

shife ketu.

jo me desha me thane sa here do i mundim, gjetem nje kale te cofet e hajt te marrim do pike

Postuar nga ishpeshtimi datë 06 Qershor 2007 - 22:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Gazmori
ma beni hallall ju gra e burra po kot pyes kete peshtimin , ralle futem dhe ate shof para gjithmone , jete jashte forumit ke apo je vidhos ke karr igia dhe nuk luan , dil o burre i dheut mer pak ajer te paster

me dore ke vendi poshte ta them , mos ma mer per keq

Gaaazzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiii...oh hajde te qeras njehere
oh
...shyqyr qe gjeta nje nga Buruni.....hajde Gazi hiqe njehere............
.......qemoti thoshin qe Mehmeti do tambushte Burunin me Came,,,,,,,po s'pranoi xhaxhi edhe e lane bosh.....tregona njehere si vajti puna qe te derguan ne Burun me gjithe motor......

..shyqyr qe gjeta nje gazmor se tere me hunde e buze rrine....
bile po te kesh ndonje piercing eshte me mire akoma.....

Postuar nga Nigo datë 06 Qershor 2007 - 22:51:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
http://www.rtl.lu/tele/livestream/

shife ketu.

jo me desha me thane sa here do i mundim, gjetem nje kale te cofet e hajt te marrim do pike

Flm........e gjeta dhe në Satelit këtë kanalin televiziv.

Postuar nga ishpeshtimi datë 06 Qershor 2007 - 22:56:

Re: Re: Re: Re: Si filluan avazet!

Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi

...HE PASTAJ.....HE PO....caps lock......edhe si u merzita nga fotot me cullak thashe te shikoj ndonje gje tjeter.....po kur ke vetem 8 dhe 2 te mesme te mbremjes eshte ca zi zor te futesh kudo.....e thashe te futem njehere andej nga Gjuha Shqipe...se une mire kam qene ne 8-vjecare....gjate vitit 7 pastaj ne provim 8 me vune...nota me e larte qe kisha.dhe hyra...

...e qe thua ti Gazmori me motor....ne Gjuha kishte tere ato gjera te reja qe jo une me 8 klase nuk i dija,po edhe ata me Institutin e Gjirokastres nuk i kishin degjuar....
....e u ndjeva krenar qe dija Gjuhen e embel(se e mbaja mend qe ne shkolle kete Gjuha jone sa e embel/sa e embel/sa e embel sa e embel /sa e embel....sa e embel...e kishte bere Cajupi kete)e ne fund te fundit c'me duheshin gjuhet e tjera....te tera nga Gjuha jone kishin dale....

...keshtu qe njesoj si ata qe ishin pjerdhur nga mendte dhe mesonin gjermanisht ne kurs...si une....njesoj qeme....une kisha mare 8 ne Gjuhen kryesore nga kishin rrjedhur te tera te tjerat....hep Gezuar Gazi...e mos pi shume se je me motor....

Postuar nga Ari. datë 06 Qershor 2007 - 23:02:

knock.knock. ..,knock OOOOOOOOOOOOOOO I ZOTI SHTEPIS .... A PRISNI MYSAFIR????

Postuar nga ishpeshtimi datë 06 Qershor 2007 - 23:06:

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
knock.knock. ..,knock OOOOOOOOOOOOOOO I ZOTI SHTEPIS .... A PRISNI MYSAFIR????

hajde Ari hajde.....o ligjeruesi i kenges labe.....hajde t'ja shtrojme si atehere kur s'kisha vdekur.....

Postuar nga tresh datë 06 Qershor 2007 - 23:08:

Forumi Horizont

Kujdes! Ju nuk mund të dërgoni mesazhe private më shpesh se një çdo 100 seconda.

Postuar nga ishpeshtimi datë 06 Qershor 2007 - 23:12:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Forumi Horizont

Kujdes! Ju nuk mund të dërgoni mesazhe private më shpesh se një çdo 100 seconda.

shut up tresh....se degjon qe po kendojme labce me Arin!

Postuar nga ishpeshtimi datë 06 Qershor 2007 - 23:23:

Re: Re: Re: Re: Re: Si filluan avazet!

Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi

...e qe thua ti Gazmori me motor....ne Gjuha kishte tere ato gjera te reja qe jo une me 8 klase nuk i dija,po edhe ata me Institutin e Gjirokastres nuk i kishin degjuar....
....e u ndjeva krenar qe dija Gjuhen e embel(se e mbaja mend qe ne shkolle kete Gjuha jone sa e embel/sa e embel/sa e embel sa e embel /sa e embel....sa e embel...e kishte bere Cajupi kete)e ne fund te fundit c'me duheshin gjuhet e tjera....te tera nga Gjuha jone kishin dale....

...keshtu qe njesoj si ata qe ishin pjerdhur nga mendte dhe mesonin gjermanisht ne kurs...si une....njesoj qeme....une kisha mare 8 ne Gjuhen kryesore nga kishin rrjedhur te tera te tjerat....hep Gezuar Gazi...e mos pi shume se je me motor....

...e pastaj u ndjeva si krenar.....e thashe me vehte"tani le te me caje gajden ky Kolumbiani qe vallah e ka origjinrn nga pushtuesi Kortez.....kur ti them qe jam direkt ne linje gjaku nga Zeusi cdo thote!!!he......
...edhe i therisja "a pa di ti Zeusi!!!!!" Zeuuuusiiiiiiiiiiiiiii!!!! e me duar e kembe i shpegoja qe rridhja direkt nga Shpella e Karaburunit qe nga kishte dale Zeusi e brez pas brezi deri ne ditet tona......une me Gazmorin me motor.......

Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.