Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga AngelDevil datë 18 Tetor 2009 - 02:04:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Hhaha jo jo, vertete kam nje imunitet te forte, por kjo e zerit nuk e di ka me erdhi, ndersa po te me ngjet gripin shejtania nuk ka dert edhe te me vrase se eshte e mire hahah,

ku tkam bre ksovari

a ke mujt

shka ka me honger

Postuar nga AngelDevil datë 18 Tetor 2009 - 02:06:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
shejatanen se ndalon as bin ladeni jo gripi ...nje caj te ngrohte me icik mjalte dhe disa biskota...

hajd ulu ne tavoline se do te tregoj 1 te forte se sa budallacka jane femrat jo ne te shqiperise sigurisht

ky dreq facebook-u te ngataron bera ca komente sot te fotot e 1 shokut tim, kur hap tani ne darke facebook shok mbi 30-40 emaile nga e dashura e tij qe ishte bere xheloze e me kerkonte shpjegim kush isha ca beja cdoja pse e kisha komentuar shume pyetje

Postuar nga BIONDIA datë 18 Tetor 2009 - 02:30:

qyq apaske qen tu nda shokun ...si perfundi cfare i the ...

Postuar nga ksovari datë 18 Tetor 2009 - 02:32:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

ku tkam bre ksovari

a ke mujt

shka ka me honger

Paj pallaqinka kisha gatu per ty, pa problem....a te pelqejne

Postuar nga AngelDevil datë 18 Tetor 2009 - 02:35:

ajo qe italiane mendo me shkruante italisht une po qe sja them e shume ne te shkruar hajd per llapa llapa ja fus merrem vesh

i them di anglisht te flasim jo me thote

e mire i thashe meso shqip e te sqaroj une sec me lindi ideja te tallja culon me te fundja skam faj une moj te jene kaq biba femra te bejne keto budalliqe

marr ket cunin ne cel i them ore ti ca je tu bo

me thote leje se me ka flliq trapja

e la storia continua .............. hahahaaaaaaaaaa

Postuar nga ksovari datë 18 Tetor 2009 - 02:35:

Citim:
shejatanen se ndalon as bin ladeni jo gripi ...nje caj te ngrohte me icik mjalte dhe disa biskota...

Patjeter, do gje tjeter e nderuar...

me falni se ika te flej se me duhet te zgjohem heret, naten e nire e gjumin e embel ke e doni e pafshi enderr....hahaha

Postuar nga BIONDIA datë 18 Tetor 2009 - 02:36:

Citim:

ah ksovari sa kam pa i hang ..kisha nje komshije nga kosova dhe ajo i bente s ahere keto pallaqinka jane si tip petllash por me te holla ...

Postuar nga AngelDevil datë 18 Tetor 2009 - 02:36:

Citim:

shume me pelqejne

po mos te lodhim bre vajti si vone a pime nga 1 qaj e shkojme flejm

Postuar nga AngelDevil datë 18 Tetor 2009 - 02:37:

Citim:

ah ksovari sa kam pa i hang ..kisha nje komshije nga kosova dhe ajo i bente s ahere keto pallaqinka jane si tip petllash por me te holla ...

o shoqja thekthi te hongsha trendafilin e avatarit looool

Postuar nga BIONDIA datë 18 Tetor 2009 - 02:37:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ajo qe italiane mendo me shkruante italisht une po qe sja them e shume ne te shkruar hajd per llapa llapa ja fus merrem vesh

ky cuni mos ka tel wind hahaha mos eshte e dashura eriuos moj na ke fut ne bela cunin ne ti ...ste rrin duret tu komentu ven e pa ven

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.