| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)
hej shenjtori
he mo lali si te shkoj ai takimi, kishe nje interviste ti he, he e more apo jo...me thane qe ishe me i miri atije... e edija une qe ishe ti.
ore po mire ti se kishe takim po ai bledumi nga u zhduk, lere mo lere se posqeve ti bledumi harron ca ka per te bere, i la votimet dije tha rrini pushim
.
hej tani meqe jemi te tre hajde bejme nje bisede familjare ketu....
kujt do ja jepni dhuratat he se une vdiqa tuj pergjigj mesaxheve qe ju them ketyre forumistave jo ikni se ska kontrabande ketu.....
apo ka? he ju ju....lol
o lali...:p....he mi si te kam sot....
sa per ate dhuraten e di ti kujt do tja japim...e kemi bere 100 here muhabet ne shtepi.....edhe mami ne te njejtin mendim me tonin ishte..:p..
P.S kush tha qe ska kondrabande ketu mi
...keshtu,qe ka.....
ok re ok
hej bledumi mire re mire jam
hej po ti kujt ja nxjerr gjuhen keshtu re :p ta tregoj une qefin ty nga mami po sti shkuli veshet ajo....:p
aman paska kontrabande e korrupcion po mire fare sa do gezohen ata shoket e mi urraaaaa.......
ty mi ta nxjerr gjuhen,ik do i thuash mamit ...hihihihih:p...
thuaji shokeve e,do bejme feste...
...ok..:p
hy kyja lali i keq
mire mire ti se ta tregoj une qefin tyja
o mamee se ku bledumi koke dudumi ben si djale i keq
( hahahahahahahaha) mos me thuaj ndonje fjale mua ti ore lali se pastaj i them shenjtorit una.
ok ok me ate gjyhen edukaten tende tregon..........
jo re jo se bej shaka po motra lali si ty nuk ka
je lali i keq po dhe i mire ndonjehere
He more ca behet ketu. Dy dite te mungojme ne dhe ju na harroni fare. Po si nuk ju vjen turp more.
Nejse nejse ta dini qe zgjedhjet jane akoma ne zhvillim, keshtu qe mos nguroni te votoni. 
Njerez..Sot beme nje mbledhje me organet perkatese te zgjedhjeve...po arrijme ne kongluzione perkatese.
se shpejti do dalin edhe fituesit...
vetem se kemi ca nderhyrje nga njerez te pandergjegjshem qe duan te prishin me cdo kusht zgjedhjet...ne do ti perballemi ketyre kercenimeve dhe ketyre protestave dhe besojme se do tia dalim mbane...
fitofte me i miri,dmth ai qe perzgjidhet nga kompjuteri...:p..
Me respekte BLEDUMI....
Ende nuk u mor vesh se kush ishit ? 
Brunka ca eshte ajo kenga qe kendojne ne dasma ne Shqiperi?:ma ke syrin si filxhan.... 
E po kendoja djalit jepiii,opaaaa
Hajt ne dasem ishallah Bledi :p
hahahahahahaha Brunka mire ti?
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.