Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga eliz datë 12 Mars 2004 - 23:07:

Keni,po mir Ervisa s`ishte me ne ate darke.Me ke u kenaqe ti :p ?

Postuar nga Keni datë 13 Mars 2004 - 02:50:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Keni,po mir Ervisa s`ishte me ne ate darke.Me ke u kenaqe ti :p ?

Eliz i kishe ven lentet ate nat ti apo mos i kishe haruar ne shtepi. Jo per ndonje gje po ti nuk ishe me ne dhe do te ken ber syt
Shiko e gjeje me ke ke qen se une isha me ervisen dhe me belen

Postuar nga Subaqueo datë 13 Mars 2004 - 03:09:

Cool

Po ca pytje qe ben mor plak , po nga ana pa xham pra ............................. Po a e lexove ca kishin shkrjujt gocat ,, tepakten nji perjgigje te vogel duhesh me shkrujt ,si thu ti .
O gocat mos u ofendoni ,se nuk e kemi me te keq ....................

Postuar nga eliz datë 13 Mars 2004 - 07:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Keni

Eliz i kishe ven lentet ate nat ti apo mos i kishe haruar ne shtepi. Jo per ndonje gje po ti nuk ishe me ne dhe do te ken ber syt
Shiko e gjeje me ke ke qen se une isha me ervisen dhe me belen

Keni,qe te te freskoj cik kujtesen.Ishim une,Bela,njeriu xxx dhe ti.Pra 4,pastaj ngelem 3 se ti se nga u zhduke nuk e di .Ervisa mos u merzit ti zemra po eshte me mire te dish te verteten .

Postuar nga Keni datë 13 Mars 2004 - 08:09:

Mir e ke ti po pyet beln se ajo e di se ku ke qen ti.
Ervisa e di sa ca partneri ka keshtu qe nuk friksohet nga intrigat qe mund te thuren rreth saj

Postuar nga eliz datë 13 Mars 2004 - 08:30:

Talking

Sigurisht,sigurisht.

Postuar nga Ervisa datë 13 Mars 2004 - 09:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Ervisa e di sa ca partneri ka keshtu qe nuk friksohet nga intrigat qe mund te thuren rreth saj

Keni une e di se sa me do ti mua:p:p prandaj le te flasi bota sa te doj sepse e di qe ma kan zilin qe jam ne krahet e tua:p Po thuaju pak ketyre se si e hengrem te gjithe pastiqen dhe Belen e lam me gishta ne goje duke ngren ato se aha pasticja iku me kohe:p

Po cifti tjeter Ross dhe Lova si po u vejne punet?

Njeriu.xx , Eliza e gjetet partnerin ju me??:p , sepse Bela ka rokun Patokun do kthehet ai se nuk ka nga shkon...

Ju mysafiret e rinj identifikohuni , ta marrim vesh c'jeni cuna apo goca:p:p.

Postuar nga BELA E BUKUR datë 13 Mars 2004 - 22:43:

Talking pershendetje !:)

Hey o Ervisa si e hengre te tere pasticon ti me cupe !!!!
.., ua sma mirrte mendja , une thashe se po me lije ndonje cope per mua, ti hic . Ske faj ti jo se te ka llastuar Keni ty heheh bo-bo thashe .:p .po me vinte turp dhe nga mamaja Kenit ( Keni nje verejtje mos te degjoj te thuash plaka > ) ...nejse se ajo dukesh qe e kishte qare pasticon , po meqe ngela pa mje cope une , ajo me dha receten dhe une e bera ne shtepine time dhe ftova : NJERIUN XX , ELIZ , dhe u kenaqem . (ah meqe ra fjala sot do filloj te bej ato ballakumet ,per diten e veres qe kishte shkruar Keni Ah , Keni dukesh nga e ke marre kete talent ....:p

Lova po ti me cupe , akoma ne sherr djemte per ty moj ...:p
Bravo bravo ti , pret kush te dali fitues kurse ne te tjeret rrime e presim PRINCIN E KALTER haha !
po nejse se princi im do te me vij shume shpejt !

Postuar nga Keni datë 14 Mars 2004 - 08:17:

Ke te drejt bela se ishte me vend verejtja qe me bere. Edhe une nuk i theres kur plaka po se cme shkrepi kur shkruajta meazhin.
Jo per gje po e kam si shpirt mami dhe mbi te gjitha e kam te veteme

Postuar nga BELA E BUKUR datë 15 Mars 2004 - 07:49:

Citim:
Po citoj ato që tha brunia tironse
Hajde car qenka bere ktuuuuu weeeeeee

Nejse hyra ktu se as mu spo mze gjume dhe prandaj than qe jepni ilace juve ktej per pagjumsine

Nqf ka nanji per mua......

Miresenaerdhe Brunka !
Me vjen keq qe ske pasur shansin te hysh ne kete teme me perpara por megjithate tani e gjete dhe je ketu midis nesh .
Ne ketu faktikisht nuk japim ilace ne formen e hapave apo aspirinave qe te sjellin pagjumesine ,por me ane te fjaleve te embla dhe dashurise midis njeri tjetrit mundohemi ta bejm kete teme sa me interesante
dhe do jemi shume te nderuar te na urdherosh . Te pershendes Bela !

ps ..po ti beqo je me cupe ..:p

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.