Forumi Horizont Gjithsej 97 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 967 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- Cili eshte filmi i fundit qe keni pare dhe cfare pershtypjesh ju ka lene (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6556)

Postuar nga lezhjani-82 datë 18 Shkurt 2009 - 06:42:

Un mendoj se na prezanton ashtu sic jemi !

Postuar nga ColdFire datë 18 Shkurt 2009 - 06:53:

Vertet Lezha? Pak ashper me duket...nuk e di...dje bisedova me dike qe eshte nga e njejta origjine qe personazhet gjasme vijne dhe me tha krejt te kunderten, biles ishte i habitur sepse nuk kishte degjuar kurre qe patriotet e tij ishin marre me tregti femrash, per tregti droge ishte ne dijeni...megjithate thjesht kjo reklame ndikon shume keq per ne...qe duhet te fillojme te shpjegojme..kur na pyesin nga jemi...dhe sa degjojne emrin e shqiperise thone: "Ah, po...kam degjuar per vendin tend...biles ne nje film te fundit qe pashe..u permendet shume here"...Nejse, per mua reagimi eshte

Postuar nga Eria datë 18 Shkurt 2009 - 20:16:

Hmmm nashi qe mu kujtua kam kohe pa shkuar ne kino...
Kete filmin qe thoni ju se kam pare,por pashe ''Gjoleka,i biri i Abazit'' i regjizorit Dhimiter Anagnosti...kishte disa skena te ekzagjerara...ose ndoshta mu duk mua ashtu..mgjth me beri te qesh...ishte shume i lezetshem,,,

Postuar nga Ari. datë 18 Shkurt 2009 - 20:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Hmmm nashi qe mu kujtua kam kohe pa shkuar ne kino...
Kete filmin qe thoni ju se kam pare,por pashe ''Gjoleka,i biri i Abazit'' i regjizorit Dhimiter Anagnosti...kishte disa skena te ekzagjerara...ose ndoshta mu duk mua ashtu..mgjth me beri te qesh...ishte shume i lezetshem,,,

filmi i fundit ka qene

"Partizani vogel velo"

me erdhi shume keq kur la qenin (Balon) dhe doli malit

Postuar nga Eria datë 18 Shkurt 2009 - 20:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Ari.

filmi i fundit ka qene

"Partizani vogel velo"

I le dhente e dole malitttt
Lule Velo Partizani...
e therriste nena djalin...
LuLe velo Partizaniiii

Postuar nga ColdFire datë 18 Shkurt 2009 - 23:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Ari.

filmi i fundit ka qene

"Partizani vogel velo"

Hahahaha... une nuk e mbaj mend fare kete...por Balon nuk do ta lija per asgje ne bote :p :p :p

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 18 Shkurt 2009 - 23:14:

"Ja sa te cliroje Shqiperine dhe erdha"

Peace!

Postuar nga ColdFire datë 18 Shkurt 2009 - 23:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
"Ja sa te cliroje Shqiperine dhe erdha"

Peace!

Your wish, my command :p :p

Nje film tjeter qe kisha pershtypjen nuk do ishte dhe aq...me befasoi sepse ishte shume interesant...arsyeja e vetme qe vendosa ta shoh ishte Meryl Streep, shume e preferuara ime ...Ja vlen te shohesh kete film, per te vetmen arsye se do te terheq vemendjen nga fillimi ne fund...

Postuar nga Tulipani datë 19 Shkurt 2009 - 21:16:

Sado e vleresoj Meryl Streep ketu s'mu duk shume ne rol nejse ... filmi nuk eshte i keq as i merzitshem. ajo idea e fotografise se papes per te ruajtuar nxenesit ishte gjeniale. Ai dyshimi ? Progresistet a jane te justifikuar per cdo gje te re qe sjellin apo dhe konservatoret mund te gjykojne te tjeret vetem se jane ne kundershtim me normat e tyre? Do jem perhere e mendimit se ne kishe ka me shume falsitet nga ce mendojme e burokraci e korrrupsion se ne cdo institucion tjeter.

Postuar nga Tulipani datë 25 Shkurt 2009 - 18:35:

Me ne fund nje film per te qene i Woody Allen.

Gjithsej 97 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit »
Trego 967 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.