| Forumi Horizont | Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
sa me pelqen bardhesia e kesaj dite,cdo gje me ngjan shum engjellore...
ahhhh gjume i poshter pse sme mbajte dhe pak me vete....
miremengjesi buza......
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Pune dreqi... keto termometrat elektonike nuk e nxjerrin dy here njelloj temperaturen.
Eshte mire me shendet ajo bizelja e vogel?
Citim:
Po citoj ato që tha bucimakja
ahhhh gjume i poshter pse sme mbajte dhe pak me vete....
miremengjesi buza......![]()

Valle do te te takoje ndonjehere ne kete jete?
sigurishte qe po shume shpejte:p
hahaha niku thks 

Por se mendoj qe nje gje e tille te ndodhi?
PSE?????????????????????
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
hahaha niku thksPor se mendoj qe nje gje e tille te ndodhi?

Heshtje...heshtje dhe vetem heshtje.........pyes veten a na sherben kjo???........A na ben te ndihemi me mire apo ..........???? E kote te mendosh ........e kote te heshtesh ........e kote te trishtohesh..........!!!
Sapo isha ne qiellin e shtate...dhe tani po pije nje birre ....
me kan hip nervat kaq shume sa me vje ti bi nje grushte ketij pc ta thyej fare
fajin s'ta ka pc - ja ........ pranaj mos te hypin nervat hiç ........... po futi nji dopio Jack Daniels ............ dhe bien vete nervat .......
sa jete interresante.....
Citim:
Po citoj ato që tha bucimakja
sa jete interresante.....

Citim:
Po citoj ato që tha roke
pse!
menimi im i castit eshte:
Ika t'ja fus nje gjumi![]()

:p

:p
opo ca ti bej baltes un ....................................................po le te bjeri shiu sa te doj .................................................................................................................................
si tja bej kur ste kam afer pa te kisha futur nje...........................................te puthur.....
ca bahet ktu mar njerz..........????????
sa do doja te dehesha sonte ...................
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
sa do doja te dehesha sonte ...................

sa te marr nje pergjigje ........ dhe te shohim .............
E verteta ska fund
do doja te largohesha...por ne ndonje vend te afert te realitetit....
Sa te pacipe jane disa njerez!!
Edhe pse kane thene dhe bere cfaredo lloj gjeje te mundshme pas kraheve te tu,edhe pse jane munduar te ta nxine me te gjithe mjetet e mundshme,edhe pse kane tentuar te ti kthejne te gjithe kundra,por skane qene aq te zote te evitojne qe e gjithe ligesia qe kane tu kthehet kundra,qe e gjithe ajo e keqe tu behet atyre dhe jo mua.
Tani qe ke ngelur vetem,qe asnje sdo me te rrije me ty,qe te gjithe e kuptuan clloj njeriu je ti, u kujtove qe te ngelet dhe nje mundesi per te shpetuar nga nga kjo renie,prape kerkon te kapesh pas meje,qe te te nxjerre une nga kjo gjendje.
Harroje!!!!
E more sot nje pergjigje nga une,besoj te mjafton per te kuptuar qe une sjam ne nivelin tend,qe une luaj paster,pa doreza,qe une sjam me dy fytyra.
Me vjen keq te ta them,gezove shpejt per nje fitore tenden,ndoshta fitove betejen dhe ndoshta me ke marre kalane nga brenda por une nuk dorezohem.Ta dish qesh mire ai qe qesh ne fund!!!!
"Me mire dy armiq, sesa nje mik"-thenia ime personale.
mos po gaboj...nga ta ta marr vesh se cpo bej ...se di...
dua gjume ...
Citim:
Po citoj ato që tha leopardi
dua gjume ...
te shkojm me shoqeri te hajme ndonje dreke diku
psh qefull ne tjegull pritezot me pas edhe vene.............
jete e poshter paska qene...
ku do jesh tani
ketu prane teje po ti sme sheh dot
Shpirti im po ulerin, per ta degjuar, nuk duhen veshe por sy.
Sot me erdhi me poste libri me poezi "Monstra ne shpirtin tim",
te autores-anetares Iliriusa.
U zhyta ne boten e poezive te saj dhe akoma rilexoj me mendje
autografin e lene mua...ne fund nje happy face e pikturuar me dore.
Sa shpirt i bukur!
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Sot me erdhi me poste libri me poezi "Monstra ne shpirtin tim",
te autores-anetares Iliriusa.
U zhyta ne boten e poezive te saj dhe akoma rilexoj me mendje
autografin e lene mua...ne fund nje happy face e pikturuar me dore.
Sa shpirt i bukur!
edhe un e kam ate liber goca dhe mbreme biles shfletova nje poezi nga ai liber...nuk e di sa here qe behem nostalgjike kap dhe lexoj poezite e iliriuses
Vajza...e keni lexuar poezine "Mendimet" te iliriuses....eshte shume e bukur 

si gjithe te tjerat normalisht....edhe une e lexoj shpesh ate liber....nje sekret ....e mbaj cdo dite me vete dhe kur kam nje cast qetesi e lexoj......

...Nje pershendetje per iilirusen...

ps:...edhe 20 minura fiken dritat knej nga na....ufffffff ...sa inat....
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Vajza...e keni lexuar poezine "Mendimet" te iliriuses....eshte shume e bukursi gjithe te tjerat normalisht....edhe une e lexoj shpesh ate liber....nje sekret ....e mbaj cdo dite me vete dhe kur kam nje cast qetesi e lexoj......
...Nje pershendetje per iilirusen...
ps:...edhe 20 minura fiken dritat knej nga na....ufffffff ...sa inat....
a ka nevoj me ardh un anej ?????????????????
..............
hahahaaaaaaaaaa.......sa neraxhi je mar .....ti hajde .....hajde se edhe me humor jam e pa ti tham gjanat live......hahahhaha 

:p.....
do njerz qe flasin me vete si duroj dot,si munen iherna?
"Konceptet ne kontest jane si format ne hapsire,varet nga c'kend i veshtron.Prandaj lindin keqkuptimi dhe humbasim ne te,nga mosdeshira apo mosdija per te pranuar dicka ndryshe.?
mos korrektesa eshte gjeja me e shpifur qe ke ti....................................
E dini cfare vazhdoj te adhuroj ende tek kjo bote e zhveshur virtuale?
-Mendimet e lira.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
do njerz qe flasin me vete si duroj dot,si munen iherna?

S'te ka ndodhur kurre te flasesh me veten?!!!
Beh, nuk e di pse, por nga eksperienca ime ne internet kam vene re se ekstremistet me radikale vijne me se shumti nga Amerika. Ka patur raste qe njerez normale behen komplet te fiksuar me ca rregulla dhe koncepte kur shkojne ne Amerike. Akoma pyes veten per aresyen dhe s'e gjej.
Nje gje eshte e sigurte, ben vaki te shkoj ne Amerike, ruajna zot nga mendte e kokes...
P.s. Kam njohur dhe shume rob te hajrit nga Amerikat, sa per te mos pergjithesuar ate qe thashe me lart.
Citim:
Po citoj ato që tha agata
S'te ka ndodhur kurre te flasesh me veten?!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Beh, nuk e di pse, por nga eksperienca ime ne internet kam vene re se ekstremistet me radikale vijne me se shumti nga Amerika. Ka patur raste qe njerez normale behen komplet te fiksuar me ca rregulla dhe koncepte kur shkojne ne Amerike. Akoma pyes veten per aresyen dhe s'e gjej.
Nje gje eshte e sigurte, ben vaki te shkoj ne Amerike, ruajna zot nga mendte e kokes...
P.s. Kam njohur dhe shume rob te hajrit nga Amerikat, sa per te mos pergjithesuar ate qe thashe me lart.
shi perseri.....
Ja te ngriehm e te bej kolacionet e mengjesti se lashe nam ne krevat...
dhe .....mendoj ....per ...
D.SH
Ne cfare, Femrat bezdisin disa meshkuj?
Jane Ato me misterjoze se vdekja, apo me te komplikuara se feja?!
Nuk mund te pergjigjem ne vendin e tyre.
| Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.