Forumi Horizont Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)

Postuar nga Vizioner datë 29 Maj 2008 - 12:41:

... & :cigare !

.......... Persh!

Postuar nga Eria datë 29 Maj 2008 - 13:59:

Po pi kafe...po lexoj gazetat...po pres te shkoj ora 12

Postuar nga lulja_1 datë 29 Maj 2008 - 17:59:

Po mundohem ti mbaj syt te hapur!Gadi vajti edhe orari i punes!

Postuar nga Vizioner datë 31 Maj 2008 - 00:02:

... Po haje.....dreke! mos qeshni, eshte e vertete. S'pata kohe te haja kur ishte dreka!

Postuar nga sjara datë 31 Maj 2008 - 01:02:

si cdo mbremje marr pjese ne ndonje loje ketu.

Nese nuk gjej loje ne forum hap miniclip

Postuar nga lulja_1 datë 31 Maj 2008 - 13:57:

Po qes rruza ne pe!:lexim i shtypit

Postuar nga BIONDIA datë 31 Maj 2008 - 14:01:

Citim:
Po citoj ato që tha lulja_1
Po qes rruza ne pe!:lexim i shtypit

Po pi kafen dhe po lexoj forumin(lule car jane rruzat ne pe)

Postuar nga kurt datë 31 Maj 2008 - 16:08:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
A ti je budalla per zotin.
E ha sapuni per djathe.

heh!? me lejo te flas si njeri vetem kyt rast o  i bumbur.

e para: nese do ma japesh nje shpjegim te plote te fjales budall, une me sinqeritetin me te plote  nese i pershtatem do ta pranoj se jam budall.jam shume i madh dhe kurr nuk e mohoj ato qe me duket te vertet ose e drejt.

e dyta: kam aq shume besim tek njerzit sidomos shqiptart atdhetart qe edhe po ma dhe sapunin dhe me thua, o Ilir haje pak kyt djathin!  une pa asnje ngurrje apo dyshim do ta klafshoj njehere duke menduar se me dhe djath. besimi tek njerzit nuk quhet budallallek ne botkuptimin tim.

e treta: ti dhe gjithe forumi nuk e dini pse une me deadal kemi patur shume perplasje per 5-6 muaj. kta as nuk e kane sinqeritetin te tregojne pse me kane ardhur mbrapa per kaq kohe te gjate, dhe nuk tregojn kurre pse ka lidur kjo. ai eshte kalorsi i demokrates, edhe me fajin e saj i kam kerkuar falje. dhe tani si antar te vjeter me quajn cmendur, se une citoj ktyre kot. hah!!?

jam treguar shume i bute me deadal, e marr vesh se ky eshte dhe antar i vjeter ktu, dhe nderron emrat dhe pseudonimet, e quan veten vagabondi dhe rrugaci i forumit horizont. ku ta dija une i shkreti qe kam hy ne gjak me gangstjerin me te madh ne bote, (bote virtualeqe demokratja e quan Zot. s'i ta dija une kte?! duhet te ulja edhe une koken si ju te tjeret dhe tja beja qejfin sic ja beni ju, vetem e vetem qe tju lej rehat. eh! meqe punoj me shume ne shpi kam patur kohe edhe une...

per ket e quaj veten budall por me thuaj dicka qe nuk di?!

Postuar nga lulja_1 datë 31 Maj 2008 - 19:05:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Po pi kafen dhe po lexoj forumin(lule car jane rruzat ne pe)

Nuk dij ndryshe si i quajn por do perpiqem ta spjegoi pak!Jan te rrumbullakta kan nje vrim ne mes dhe jan gjera zbukuruese,vehen rreth qafe por perpara jan qendisur me to jeleket e nuseris!E kjo thenje eshte tek ne ne Kosove ,,KUSH KA NGE(kohe)QET RRUZA NE PE"Ndoshta dikush din ta spjegoi me kjart!

Postuar nga Vizioner datë 31 Maj 2008 - 19:16:

Cfare po beni tani,tani...?

... Hic !!!

Ka ndonjeri ndonje sygjerim?

...... Pervec , :cigare & Forumit?

........ :flutur :flutur :flutur

Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.