Forumi Horizont Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)

Postuar nga halfgang datë 27 Prill 2006 - 18:22:

Deshire kam dhe besoj se do ia dal mbane te takoj motren time EVISEN dhe KUNATKEN...

Ju puth te dyjave nga larg...

Postuar nga ~Enigme~ datë 27 Prill 2006 - 19:50:

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
Deshire kam dhe besoj se do ia dal mbane te takoj motren time EVISEN dhe KUNATKEN...

Ju puth te dyjave nga larg...

Postuar nga Cindi datë 27 Prill 2006 - 20:05:

Sa shume doja ta takoja kete gocen ketu lart dhe te pinim nga nje cigare sot aty ne Children's Museum, tek bangot ne diell, duke soditur oqeanin dhe ndertesat e reflektuara ne ujin e piset te limanit (sorry it is not romantic Enigma) ose te uleshim dhe te hanim lunch-in bashke tek shkallet prej druri dhe ne kete menyre nuk mund te shohim Oqeanin . Vetem se sot do te ri me siklet te ulem te shkallet e muzeut se kam veshur mini , keshtu qe preferoj te ulemi tek stolat e dashur. Kam speca dhe domate te mbushura. yaammi

Postuar nga ~Enigme~ datë 27 Prill 2006 - 20:41:

Pse ma prishe aromen romantike duke thene se uji eshte i piset harrove ti qe ameriqia i ka te tera te 'mira"

UuuuuAAAAAAAUuuuuuuuu

ku i ke atletet ti sot :p?

Do presim dhe Anen kur te vije pastaj takohemi te gjithe dmth do vejme ne NY te kapim Shejtanken

Postuar nga cupka datë 27 Prill 2006 - 20:43:

qenke bere thekthi ti mi? Lum si Enigma.

Postuar nga Cindi datë 27 Prill 2006 - 20:51:

Aaahh sot isha ne good mood, kam vene takat diell. New England hesapi sipas kohes edhe veshjen, sipas veshjes edhe qeshjen
Ise mesa? Po je afer atje me ke me disa Amerikane koke bardha. Mua me ke me kostum bezhe dhe corape kafe te erret qe te me njohesh kollaj floket kuptohet si mediterranio pis te zeza.

Sa do te doja te ishte edhe Analistja me neve, Lela, Helga, Denis, Shejtonja, Keila, Rokja (kete te fundit ketu afer e kemi po hajde ta gjesh, punon shume i shkreti), Treshi, Losti, Wolfi , Peshtimi , Juve, unforgiven, oohh jane shume, uh harrova Iliriusen (e harroj kete te shkreten se eshte shume e urte, jo se eshte e parendesishme)

Postuar nga Cindi datë 27 Prill 2006 - 20:55:

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
qenke bere thekthi ti mi? Lum si Enigma.

YeeeS I am

Do you have any problem

Are you going to come or not? Let as know and bring Keila too with yourself

Postuar nga ~Enigme~ datë 27 Prill 2006 - 20:57:

Ajo e fundit iliriusa e ka mire ne qe bejme llogje ketu na marin per te cmendura apo jo ?

Ajde grup qe behemi ajde po degjo po na solle wolfin shejtonia nuk vjen he shejtone :p

Une jam ne humor me shakate kryevepra qe na solli shejtonia sot 

Postuar nga cupka datë 27 Prill 2006 - 21:04:

Citim:
Po citoj ato që tha football
harrova Iliriusen (e harroj kete te shkreten se eshte shume e urte, jo se eshte e parendesishme)

lol.
Po perse e shkrete mi? Buke e djath i kemi keto shprehjet ne...Sic me thoshte gjyshja mua kur ishte ketu per vizite dhe me telefononte nga mesdita "ke ngrene dreke moj e gjore" dhe une i thoja "moj nena po nuk jam e gjore me, pastaj po pres nje shoqe do dal me te" e ajo ma priste "e hengert tifoja ate qe te la dhe ty pa buke, e shkreta ti, sa gjynah me vjen" lol. And after every conversation I would find myself feeling sorry... for myself lolol. E shkreta une sa mu vonua shoqa, sa e gjore qe jam.

Enigma, c'i ke ato fjale. Ne shqiptaret vertet nuk dime te bejme paqe me njeri tjetrin ama artin e injorimit e kemi te perfeksionuar qe ne adn... una do shoh terezine time me cocet e mija :p

Postuar nga Klodel datë 27 Prill 2006 - 21:12:

Hej po mire pse nuk i hypni avjonit t ebeni nje turne ketu ne Ceki juve guiden e keni te siguruar, te fjetmen( po fjetem) te gjitha pertoke . apo nuk eshte ngrohur koha tani. ke lezet te ulesh buze Vltaves e te pish kafene.

Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.