| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)
ore ca bohet ketej....
nqs e kam syrin si filxhan e kam per veten time une...:p..
Amor,e pranove punen e re ti..????
Brunke,mire e ka Amor,hajd pra kendoje....

Natyrisht qe e ke mo Bledi :p
Bledumi ca permban njehere ajo puna e re?
Amor,po e kemi bere njehere muhabet,apo se mban mend ti..:p...
ne vend te Bucs pra...vezhgusja kryesore e OSBE-se,per monitorimin e zgjedhjeve....he si thu...hajd mos ma prish mu,se skam ku te qahem tjeter...te puthsha kembet..
ui ui ui uiii hej po ca behet more si jeni si ju ka arsona ju mire? u sa me kish marr malli ja kam kohe pa ardhur e se njoha hic syrin e byrazerit.....
ok sipas parashikimeve zgjedhjet paskan kaluar ne balotazh...
bye bye c ya
ku je mi motra ku je...ma thave ate syrin qe kam vene aty..
si te ka lali sot....
Jo JO JO skane dale balotazh jo...ja sa te vij Amor ne pune dhe cdo gje do normalizohet....shpresat te ajo i kemi....Amor ne doren tende jemi...
Po ku je mi motra ku je. Po nga je zhdukur moj aman. Je bere firare fare. Ku ke qene moj gjithe keto dite se na thave syte.
Edhe ne na ka marre malli po keshtu eshte kur ti nuk dukesh fare ketej.
Pa thuaji njehere lalit me ke ke bredhur keto dite. Ta njohim njehere jo per gje. Jam thjesht kurioz. Po ta kesh parasysh qe po nuk na pelqeu neve me mire beji dalje vete qe mos te merremi ne me kete pune 
Sa per zgjedhiet akoma nuk jane shpallur rezultatet por me sa shohe do perseriten pasi ka pasur parregullesi. Keshtu eshte kur keta te OSBE-se nuk bejne mire punen e tyre. Ne gjasme e ndryshuam dhe vume amorin po me sa duket edhe ajo nuk po punon mire me zgjedhiet
Nejse mos u merzisni se gjithshka do te rregullohet.
hahahahahaha u sa kam qeshur po kam thene une ska si lalat e mi ...
hej po he se do ja u tregoj edhe ate i mire eshte ja u kalon ju nje cike...
po ku kam bredhur more shenjtoro aman edhe ti une vdiqa mezi i thash fund provimeve te simestrit, se ca te bej une duhet ti kaloja me forcat e mia se byrazerat nuk njohin ndonje profesor ti japin ca leke edhe eshte ne rregull byrazerka... lol. ca flas e une ju nuk te lini nje lek ne xhep sa here ju gjej duke me germuar tek canta mo gjeni ndonje gje per te pire ndonje kafe me ato...
te bukurat.
semos me ke then ti mua ke njof atje nga petagoget e tu edhe nuk erdha une...ti me thuaj njehere se merrem une me kete pune..
moj mos eshte ai cuni qe te pash dje une ty..???
.
si the si the na ke kapur duke te germuar te canta..???..jo mi jo,une te pakten nuk kontrolloj per leke,kur e bej..:p..vetem kur te marr celsat,se ti e di qe une i humba te miat...
Hey cuna
Me falni per mungesen andej por sot mbarova provimet
dhe kam qene e zene.
ca behet njehere kendej?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Me falni per mungesen andej por sot mbarova provimet dhe kam qene e zene.
ca behet njehere kendej?
..ti dmth,me raste futem edhe une..
:p
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.