Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 15 Mars 2004 - 10:47:

Talking

Mire she ervje me prinshesh:p hajde kalofsh mire ketu ne mesin e te "semuerve te pagjumesise":p.edhe ti u infektove me?:p(shaka)..hajde hajde bujrum.....he me bela. ti ca bere me?ndonje burrre(e shef ti?e kam bere me 3"R")he me bela?Burre them ,burre,se desh me shpetoi goja edhe desh thashe grua:p.nejse nejse.hajde gezuar diten e veresdole me dole?hallallse me e bukura ishe bere..ju te tjeret c;na thoni?ndonje te re ndonje te vjeter??ok sa te mendoheni ju po iki 1 here une hajde shendet te gjitheve edhe gezuar 14-marsin.!!!Uhhh se desh harrova.vute verore mo??:p

Puc-puc Ela(:p)

Postuar nga roke datë 15 Mars 2004 - 12:43:

PERSHENDETJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEE!!!!!!!!!

HI TE GJITHEVE!ME VESHTIRESI PO FUTEM DHE PO SHKRUAJ,PASI KAM DISA PROBLEME.PAS NJE MUAJI AFERSISHT JU JAP FJALEN QE DO JEM KETU MIDIS JUSH DHE PRIVATISHT ME TE MREKULLUESHMEN,ME TE BUKUREN,ME TE ZGJUAREN,ME TE SHKATHTEN BELA E BUKUR!!MOS U MERZIT LAL Dua EDHE PAK KOHE.ROKE PO VJEN DHE DHURATA TE SHUMTA KA PERGATITUR PER TY SI EDHE PER ERVISEN,NJERIUN XX,ELIZEN,DHE TE GJITHA VAJZAT QE JANE FUTUR KETU.TE JAP FJALEN BELA QE NE ME TALENTIN DHE POTENCIALIN TONE DO BEJME SHUME XHELOZA DHE SHUME VETA DO NA KENE "INAT" PSE NE JA KALOJME SHKELQYER:p .TE PERSHENDES EDHE TY KENI QE KE NJE DETYRE TE VESHTIRE DHE ME GJITHE KETO VAJZA PO MUNDOHESH TE MOS E TRADHTOSH SHUME ERVISEN,HAHAAAAAAAAAAAAAAAA.JU PERSHENDES EDHE NJE HERE DHE PO JU TREGOJ SEKRETIN PSE PASTICJA ISHTE SHUME E MIRE: PASTICJA ISHTE E MIRE PASI ATE E KISHTE PERGATITUR MAMAJA IME ME MAMANE E KENIT,PASI ATO U MAHNITEN QE KENI DHE UNE SHOQEROHESHIM ME YJE IKA TANI SE E KAM TE VESHTIRE TE SHKRUAJ ME NJE DORE PER momentIN.TE ME FALNI.DO MUNDOHEM HERE TJETER TE FUTEM PERSERI.
NJE PUTHJE TE PERZEMERT PER TE GJITHE PJESEMARESIT E KESAJ TEMA,PA DALLIM SEKSI SI DHE PERSHENDES EDHE NJERIUN XXX QE ESHTE SHUME E MIRE,E DASHUR DHE E BUKUR.PERQAFIM PER TY.
BYE BYE NGA ROKE!!!

Postuar nga lova datë 15 Mars 2004 - 15:30:

Wink

pershendetje dhe ju uroj diten e veres te gjitheve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mbare sezoni veror!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga Keni datë 15 Mars 2004 - 17:25:

Me ne fund roke!!!!!! Eshte gjalle dhe kjo ka rendsi.
Bela urime per kete lajme qe more. Ja dhe roke po na kthehet perseri, nje cik me veshtirsi po po kthehet ama.
Jo per gje po do na sjelli dhe durata te bukura. Mbase perfitoj dhe une ndonje dhurat si i vetmi qe nuk i tradhtova gocat e kesaj teme.
Mire se erdhe rokeeeeee

Postuar nga eliz datë 15 Mars 2004 - 20:09:

Smile

Mire se erdhe Roke!Shyqyr qe erdhe qe te qetesohen ca .Gezohem qe je mire!

Njeriu xx vajze je ti?

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 15 Mars 2004 - 22:31:

Smile

Urraaaaaaa erdhi Rokeee.....!...mire se na erdhe mo roke.....flm per pershendetjet..ej.po te jep zoti mundesine tani qe te kujdesen femrat per ty....se boll je kujdes ti per femrat..hajde hajdeee shikoje si do te te mbajne ne pellembe te dores..shikoje shikoje Belaen.po qan nga gezimi:p......qe tani e tutje s'ke per te vuajtur me se si pashah kemi per te te mbajtur:p.mire se erdhe edhe 1 here

Eliz......pasi e vezhgova edhe 1 here veten. me imtesi dhe sipas sipas statistikave me femer ngjaja:p.

po motra femer jam

Ju Puc-puc Ela te gjitheve

Postuar nga BELA E BUKUR datë 16 Mars 2004 - 06:12:

UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!

....ORE ESHTE E VERTETE , APO ME BEJNE SYTE E VESHET MUA ....
Erdhin Roku imeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!??/

(Bela fillon e qan nga gezimi i madh qe e ka pushtuar dhe sdi cte thote ..)
Ej mos e ngacmoni Belen se e dini ju sa te dobet e ka zemren Bela se njehere iu keputen telat dhe e di Ervisa se c'hoqi me mua per te me sjelle ne terezi .

Sa me ka marre malli ,ate ska fjale ne fjalor ta pershkruaj...vetem desha te them keto fjale :

ROKu , welcome home !Welcome back ! (to Bela ) :p

Postuar nga Ervisa datë 16 Mars 2004 - 10:12:

Parti Enver erdhi Roke si kurdohere!!!!!

waaaaaaaaaaaaa une thash ku qenka kjo darsem e madhe ...se nga gjith kjo ushtime dhe gezim vetem per aty te vete mendja:p:p:p:p Me ne fund Roke eshte back Ja na doli dhe nje feste e madheeeeeeee
Hmmmm Bela e bukur he me leri ato lotet e gezimit se mua po me duket vetja sikur po ma sjell drinin e zi ketu po ec na i luaj ato duart dhe na pregatit nje ceremoni te bukur ate bej ti:p

Ore Keni po ne te dy mo...c'fare dhurate do i sjellim Rokes dhe Beles heeee? Vraje cik mendjen o sepse une u lodha deri tani dhe...naahh.... ;( asgje ne mendje.(Mendo ndonje te bukur , qe tua kalojme cifteve te tjera)

Roke mire se erdhe dhe sherim sa me te shpejte dhe mo u merzit ....sepse une do jem(kryedoktoresha ne ate operacion:p) dhe Bela(kryedashuria jote tek koka:p)

Keni ore se mos te harroj Te lumshin duart i thuaj mamit e kishe qare me lot ate ballakumeve

Ervisa ju pershendet

Postuar nga ThE_MaStEr datë 16 Mars 2004 - 10:47:

Citim:
Po citoj ato që tha brunia tironse
Hajde car qenka bere ktuuuuu weeeeeee

Nejse hyra ktu se as mu spo mze gjume dhe prandaj than qe jepni ilace juve ktej per pagjumsine

Nqf ka nanji per mua......

KAme une plot (llafe) pra jane ilaci me i mire per gjume

Postuar nga Keni datë 16 Mars 2004 - 17:20:

Ervisa mendoj qe ti bejme rokes, si peshqesh, ndonje kompiuter te tipit te fundit se per shkak te kampiuterit na ka munguar kaq gjat.
Ervisa shikoj se mos i gjen ti ndonje se une nuk kam koh. Ne se nuk i ke gjetur deri mbasdite do dalim bashk te kerkojme nje kompiuter te mire
Brunja rofsh qe u bashkove me ne ne kete teme. Per njerez si ty kemi nevoj. Do jesh e mirpritur ne shoqerin tone.
The master cu ber ti lal ke humbur fare. Qasu ketej le ka plot goca beqare ketu. Afrohu qe te ciftezohesh dhe ti

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.